Englishman Posted December 9, 2010 Share Posted December 9, 2010 Off topic : e luat din inglish impreuna cu conotatiile de acolo, in speta "jalnic" http://dictionary.reference.com/browse/pathetic Link to comment
rm.popa Posted December 9, 2010 Share Posted December 9, 2010 Deci... barbarism (în ambele sensuri). În română înseamnă jalnic aşa cum şi simpathy înseamnă simpatie. Dar nu ţie trebuie să-ţi explic asta. Link to comment
Englishman Posted December 9, 2010 Share Posted December 9, 2010 (edited) True. ( in ambele sensuri )) Categoria respectiva e cunoscuta sub numele de "false friends". Edited December 9, 2010 by Englishman 1 Link to comment
tolin Posted December 9, 2010 Share Posted December 9, 2010 @Englishman > te vad tot mai des langa grupul celor 6, aripa soft. 2 Link to comment
Viktor Posted December 9, 2010 Share Posted December 9, 2010 Pai si cite triburi sint? sa-mi aleg si eu unul, daca mai sint locuri. 1 Link to comment
rm.popa Posted December 9, 2010 Share Posted December 9, 2010 grupul celor 6 Adică false friends (în ambele sensuri)? Link to comment
Tommy Posted December 9, 2010 Share Posted December 9, 2010 (edited) Victore, tu esti mai profi asa, deci numai aici la hackeri (cel putin de motoare, dar poti alege si femei) iti gasesti locul Edited December 9, 2010 by Tommy Link to comment
raven84 Posted December 9, 2010 Share Posted December 9, 2010 Da' eu, eu unde sunt? Care-i ginta, care-i tribu'? (Off, ce o mai caut cu lumanarea) 1 Link to comment
tolin Posted December 9, 2010 Share Posted December 9, 2010 @Viktor > Tu esti de partea castigatorilor, intotdeauna (diaspora). 4 Link to comment
Tommy Posted December 9, 2010 Share Posted December 9, 2010 Chiar dacă ştiu că nu vă veţi putea abţine, vă propun să nu răspundeţi celor de mai sus. Tommy, regret să îţi răpesc plăcerea de a posta în seria selectă de 3. Doomnu Popa, doomnu Popa, cat sunteti de amabil. Pe dvs va vad undeva in zona gnostica daca imi este permis, cel putin dupa larga analiza pe care ati facut-o unei parti din ceata noastra. Link to comment
DGT Posted December 9, 2010 Share Posted December 9, 2010 Pai si cite triburi sint? sa-mi aleg si eu unul, daca mai sint locuri. Doua, buni si rai! Alege! Link to comment
Zmeul cel rau Posted December 9, 2010 Share Posted December 9, 2010 (edited) Eu ma gandesc sa trimit cateva topoare dar m-e teama ca poate nu e acasa paladinul. Edited December 9, 2010 by Zmeul cel rau Link to comment
tolin Posted December 9, 2010 Share Posted December 9, 2010 Doua, buni si rai! Alege! Eu stiu ca sunt 3 grupuri, intotdeauna: bunii, raii si soferii. ) 2 Link to comment
Viktor Posted December 9, 2010 Share Posted December 9, 2010 Eu ma pregateam sa intreb care sint cei buni, dar nu vreau sa va certati pe tema asta. ) Link to comment
Tommy Posted December 9, 2010 Share Posted December 9, 2010 Femeilor le plac baietii rai. 1 Link to comment
DGT Posted December 9, 2010 Share Posted December 9, 2010 (edited) Pai tocmai asta este! Alege tu care sunt! Sa nu alegi olteni! Nu sunt, Viktore! Soferii nici atat. Edited December 9, 2010 by DGT Link to comment
tolin Posted December 9, 2010 Share Posted December 9, 2010 Se transmite deja in Dolby 5.1 2 Link to comment
tolin Posted December 9, 2010 Share Posted December 9, 2010 Eu ma pregateam sa intreb care sint cei buni, dar nu vreau sa va certati pe tema asta. ) Nu ne certam, Viktore, Capuleti sunt ei. 2 Link to comment
rm.popa Posted December 9, 2010 Share Posted December 9, 2010 Motoarele de căutare sunt turate la maxim: Link to comment
raven84 Posted December 9, 2010 Share Posted December 9, 2010 Avem deja 327 guests! Cand incepi sa tai bilete? ) Link to comment
Viktor Posted December 9, 2010 Share Posted December 9, 2010 Cand incepi sa tai bilete? ) E gratis si se dau si bonus-uri (se puncteaza). Link to comment
tolin Posted December 9, 2010 Share Posted December 9, 2010 Motoarele de căutare sunt turate la maxim: Iar am facut unora reclama nemeritata ? Ce si-a pus unul "bun" la semnatura: 1 Link to comment
zeneseu Posted December 9, 2010 Share Posted December 9, 2010 (edited) PS: Emile, erai un băiat de nota 10. Cândva te-am propus a fi moderator (şi nu regret asta). Ştiu că funcţia îl tâmpeşte pe om (+20%?), dar sper să nu fie cazul tău, deşi am uneori senzaţia că ai mai coborât cu nota (de la 10). Nu te caracterizează cele scrise mai sus (referitoare la cei 3), dar uneori... pari să aspiri la performanţele lor. Hai domnu' nu crezi ca exagerezi? Emil a fost un baiat de nota 10, e adevarat. Acum insa, e de nota 11. Sa fi coborat in ochii tai pentru ca a muscat mana care l-a hranit? Si eu l-am propus moderator, asta nu conteaza. Cand cineva ajunge "sef"datorita sustinerii tale, nu inseamna ca trebuie sa inchida 20% ochii la actiunile tale. Ti-am mai "desenat" odata ca nu sint femeie... I-ai desenat, poate nu, eu inca mai astept confirmarea barbatiei tale. Ori...te faci ca ploua-n papusoi? Edited December 9, 2010 by zeneseu Link to comment
Recommended Posts