Jump to content

Zona Libera

VAXXi

Recommended Posts

s-a dus drequ libertatea. decat trunchiat, mai bine stergeti tot.

De cand nu ne mai tutuim? :scarpin:

Stai linistit, de maine iar fac pauza 2-3 luni, libertatea iar apare.

Imi cer scuze, n-am timp sa fac pe chirurgul, din pacate :rolleyes: , asa ca tai cu totul.

Bre, mi-ai sters bunatate de peroratie ! :twisted:

Normal topice de astea nu au ce cauta.

Te-a apucat pudicitatea la pagina 21 a topicului ? Ie-te ca au ce cauta, daca s-a ajuns la cateva sute de posturi in asa scurt timp. Deh, trebuie un loc pentru defulare si refulare, mai ales cand se umple cu gaz ...

Te-a apucat pudicitatea la pagina 21 a topicului ?

In sens moral eram dintodeauna. :)

Ie-te ca au ce cauta, daca s-a ajuns la cateva sute de posturi in asa scurt timp.

E frumos rationamentul asta, consecinta implica actiunea care a determinat-o :)

Deh, trebuie un loc pentru defulare si refulare, mai ales cand se umple cu gaz ...

Asta pentru ca nu se aeriseste la timp.. (par example: uleiuri matiz, cauciucuri matiz etc)

Edited by Tommy
  • Like 1

sunt vreo 2 care dau reputatii din burta la altii.mie de ex mi-a scazut reputatia in ultimele zile din cauza unui astfel de gravid.sper ca fiind zona libera sa nu-l apuce fatatul pe careva

Chestia cu reputatia asa o fi, dar fara sa vreau sa fiu sarcastic, nimeni nu a platit cu reputatia pana nu a inceput sa zgandareasca si sa jigneasca in stanga si-n dreapta. Ia exemplul lui @augustinionut, el zgandareste dar de la o vreme incoace nici nu-i mai pasa de reputatie.Nu poti si cu sufletu-n rai si cu... ma intelegi tu. :thumbl:

Edited by raven84
  • Like 4

Ce reputatie vrei sa ai, figurezi pe forum cu 110 postari, din care au ramas nesterse 15 ! Deci, 15 "reusite", daca se pot numi asa, din 110 incercari. Ai reputatia de-a fi printre singurii in aceasta situatie. E cu plus asta ?

• Like 1

pai da, ca pe forumu asta sterge cine vrea si ce vrea si ce nu-i convine lui personal.si de ce ma rog am 110 stersaturi,pt ca am vorbit in contradictoriu?sau ca am fost offtopic?nu cred ca am fost de 110 ori si nici nu cred ca am jignit de 110 ori,poate de vreo 20 da,dar oricum nu regret pt ca asa cum altii detin pixu ,si io detin limbaju.si asta-i singura mea metoda de riposta.voi va ascunde-ti dupa maneta de control.si dupa aia va dati mari.

• Like 2