Jump to content

Zona Libera

VAXXi

Recommended Posts

O fi, n-o fi...m-a luat drept prost. I-am raspuns cu aceeasi moneda. Asta, ca sa nu ramai tu neinformat si sa nu poti dormi.

Tolin: cand cunosti, este simplu sa impartasesti, nu sa faci omul sa se simta un prost ca i s-a stricat rabla si doar tu stii cum se repara.

Edited by augustinionut
  • Like 1

sa nu poti dormi.

Tolin: cand cunosti, este simplu sa impartasesti, nu sa faci omul sa se simta un prost ca i s-a stricat rabla si doar tu stii cum se repara.

Cata grija pe Dabija !

Pe cati ai ajutat tu cand au avut masina stricata ? Cum poate un egocentric sa ajute pe cineva ?

Hai, da pe goarna toata ura, sa aflam si noi cel doare pe unul pe care il intereseaza doar ce fac altii !

• Like 4

Si cu tine sa ma porcesc, nu? Sincer, nici eu nu ma stiam in stare sa injur necunoscuti, doar pentru faptul ca m-au facut homosexual.

Cu mine n-ai cum sa te procesti, eu nu traiesc in cocina.

Este degradant sa fii homosexual ? Esti capabil sa discuti asta ? Pana acum ai dovedit ca te-ai nascut cu parul alb.

Edited by tolin
  • Like 2

Ai inteles gresit, ca erai mic si aveai parul alb, din nastere: era vorba despre mediocru, cel care este prea prost sa se creada destept si prea destept sa se creada prost.

Edited by tolin
  • Like 3