tolin Posted January 30, 2011 Share Posted January 30, 2011 (edited) Iar tu nu vrei să înţelegi că 5 oameni, care sunt mai vocali, nu constituie o majoritate, aşa cum încerci tu să i-o bagi lui Vaxxi în ochi. Decand majoritatea numerica este cea care trage semnalele de alarma? Ce spuneai ca esti, liberal ? Ca majoritatea vrea asa ceva sau este indiferenta, este treaba ei, oricum, nu tine cineva cont de ea. Reactia lui Vaxxi este tocmai acest topic, un loc in care "majoritatea curajoasa" sa-i distruga prin ce stie ea mai bine (insulte) pe cei care spun altceva. Ca tu te nimeresti in partea lipsita de umor a ei, nu ma mai mira. Edited January 30, 2011 by tolin 4 Link to comment
rm.popa Posted January 30, 2011 Share Posted January 30, 2011 Nu, eu cred că topicul ăsta a fost creat mai degrabă ca o vidanjă, să colecteze tot rahatul care altfel s-ar fi împrăştiat aiurea, prin restul forumului. Şi mai cred că, în bună măsură, îşi îndeplineşte menirea. Voi n-aţi înţeles că Vaxxi v-a făcut să etalaţi aici tot ce-aveţi mai bun... 4 Link to comment
tolin Posted January 30, 2011 Share Posted January 30, 2011 (edited) In sfarsit, unul din "minoritatea violenta" (vreo 4) recunoaste deschis ce am reprosat. Si prin ce metoda o face: demascarea. Ai fost la un curs, ceva, in sensul acesta ? Vad ca te-au invatat acolo si masura bunului si a raului. Te-a invatat acolo si tactica: "tunderea" extremelor. Un lucru ti-a scapat, tu faci parte din una, te-ai "tuns" singur. Pai, daca asta a fost scopul, eliminarea extremelor, ajungi la reprosul meu, un forum linistit, cu cat mai multi useri, nu conteaza calitatea, fara efort de moderare, fara sare si fara piper, cu 3 sectiuni mari si late: intalniri, cafenea si ajutooooooor. Punerea in practica a visului unui ... te las pe tine sa-l definesti ..., persoana importanta, care i-a raspuns demult lui ovi_jer, citez aproximativ din memorie: "la partea tehnica s-a raspuns la toate problemele, de acum trebuie sa punem accent pe fun". Acum am inteles, tristul tau personaj reprezinta fun-ul. PS tactica inteligenta se vede si in alta parte, ca moderator poti curata toata "vidanja", dintr-un click de mouse, fara sa vezi ca poate ai sters ceva care nici peste 20 de ani nu vei mai intalni pe forum. Respekt, ca sa fiu inteles de catre "majoritate". Edited January 30, 2011 by tolin 5 Link to comment
Popular Post Cumnatu Posted January 30, 2011 Popular Post Share Posted January 30, 2011 Total offtopic ( asa cum imi este caracteristic ) fata de ultimele pagini, ontopic fata de prima pagina : Inca aici dragii mei, inca va urmaresc, cu masina.. nu mai am masina, merg din cand in cand cu cea de la munca, viata mea a luat o turnura mai nasoala asa, job aproape 0, divort, copil nevazut de 2 luni samd, asadar stare pozitiva de chat sau forum nu prea am dar nu uit de unde am plecat nu uit cat m-a ajutat acest forum si mai ales cat de bine ma simt in cadrul lui. Mai intru si citesc ce mai e nou, programez sa revin in curand 24/7 in cadrul vostru ca si posesor de 4 roti... intre timp nu mi-au mai crescut alunite pe cam nicaieri, sunt cuminte in trafic caci nu am deat 100 cai la dispozitie si nu , inca nu mi-am ridicat carnetul care este si nu este suspendat in acelasi timp ( poveste lunga ). Am offtopicat destul pt azi, imi sunteti dragi rau, multumesc sincer pt multe momente calde in cadrul vostru ! 18 Link to comment
tolin Posted January 31, 2011 Share Posted January 31, 2011 (edited) Eu mă mir cum nu ţi-e ruşine să deshizi gura, cu "istoricul politic" pe care-l ai pe forum... Hopa, avem pe aici unii care fac fise politice. La mine sa fii conclusiv: "ramane cum a stabilit !". Cumnate, sper ca esti cu moralul sus, "tot raul este spre bine". Nu te lasa ! PS un lucru bun, care da incredere de sine, este faptul ca ai putut s-o spui, scurt, direct si mai ales, fara resentimente. Edited January 31, 2011 by tolin 7 Link to comment
Tommy Posted January 31, 2011 Share Posted January 31, 2011 rm.popa, iti spun cat de frumos se poate, renunta te rog la imaginile dezgustatoare din posturile tale (sant cu rahat, vidanja etc). Fa si tu uz de imaginatie, altfel e pacat, se atrofiaza complet. 3 Link to comment
madkat Posted January 31, 2011 Share Posted January 31, 2011 (edited) Nu, eu cred că topicul ăsta a fost creat mai degrabă ca o vidanjă, să colecteze tot rahatul care altfel s-ar fi împrăştiat aiurea, prin restul forumului. Şi mai cred că, în bună măsură, îşi îndeplineşte menirea. Voi n-aţi înţeles că Vaxxi v-a făcut să etalaţi aici tot ce-aveţi mai bun... Nici macar nu este corect ce spui. Iti scapa o nuanta. Vidanja este condusa de moderator(i). Si mai vidanjeaza ce se intampla pe aici. Prin fosa offtopic: nu o dati pe politica, nu aduce nimic bun, nici un punct in plus sau in minus de reputatie. Edited January 31, 2011 by madkat 3 Link to comment
zeneseu Posted January 31, 2011 Share Posted January 31, 2011 Iar tu nu vrei să înţelegi că 5 oameni, care sunt mai vocali, nu constituie o majoritate, aşa cum încerci tu să i-o bagi lui Vaxxi în ochi. Domnu' popa ma dezamagesti. Tind sa cred ca incepi sa scrii doar sa poti plati polite... nu e unul, sunt sute. 7 Link to comment
EM!L Posted January 31, 2011 Share Posted January 31, 2011 Daca scriam ceva "gandit" de mine, imi dadeai warn > Ai 3 warn-uri "luate" de la mine. Să-nţeleg că trăieşti cu impresia că cel puţin 1 din ele e luat pe nedrept... Ok. Pun în aplicare sfatul primit de la @Tolin (în prima decadă a topicului şi a lunii dec. 2010), cel puţin în ceea ce te priveşte viata mea a luat o turnura mai nasoala asa, Cheer up, ol' man. Nu eşti singuru' .. Şi ştii că trece, toate trec, mai am de spus O să fie odata bine [..], capu' sus. 6 Link to comment
Axel7 Posted January 31, 2011 Share Posted January 31, 2011 Fiind zona libera, imi "permit" sa spun si eu ceva. De la o vreme, forumu' asta parca-i intr-o tensiune continua ce aduce cu ea numai raspunsuri acide si contradictii peste contradictii. Inainte cand intram pe forum, ma simteam bine si aveam o oarecare satisfactie cand citeam si retineam chestiile utile, iar acum cand il deschid si vad.. rautate, ma indispune si imi pare rau ca se intampla asta. Oare cand o sa se ajunga la "saturatie", asa incat totul sa revina la "normal"? Am invatat multe de pe acest forum si le multumesc oamenilor cu adevarat priceputi care dau sfaturi utile. Recunosc ca vreau si am de invatat, inca, multe si o sa intru pe forum zi de zi, ca si pana acum, sperand intr-o schimbare in bine si poate nu sunt in masura sa judec ce se intampla aici, dar mi-am exprimat parerea si sper sa nu fiu luat peste picior. Eu sper ca lucrurile sa se aseze altfel, daca vrem sa fie bine. 4 Link to comment
raven84 Posted January 31, 2011 Share Posted January 31, 2011 Nu te mai chinui, la unii e o cauza pierduta iar la altii...un stil de viata. 2 Link to comment
calinjack Posted January 31, 2011 Share Posted January 31, 2011 In ceea ce ma priveste vreau sa spun ca am decis sa nu mai fiu atat de acid,si promit sa ma angajez pe drumul cel drept,partea proasta e ca unii se apuca sa dea minusuri aiurea si asta ma enerveaza.dar n-o sa-i mai bag in seama ,n-au decat sa "minuseze" pana le da sangele.daca am zis am zis! 5 Link to comment
augustinionut Posted January 31, 2011 Share Posted January 31, 2011 Nu era Maxim, era Rex 3 Link to comment
Tommy Posted January 31, 2011 Share Posted January 31, 2011 No, Augustin, te-am avzut de ieri ca ai ganduri bune, asa ca un plus de la mine 2 Link to comment
augustinionut Posted January 31, 2011 Share Posted January 31, 2011 Crezi ca conteaza? (stim amandoi ca n-ai dat). Da un minus, sa vad daca se schimba ceva 4 Link to comment
Tommy Posted January 31, 2011 Share Posted January 31, 2011 (edited) Am dat plus, intreaba de Vaxxi Nu-ti dau minus, mai ia cate un plus si la 714 si la 716 Edited January 31, 2011 by Tommy 1 Link to comment
augustinionut Posted January 31, 2011 Share Posted January 31, 2011 (edited) Raul in persoana. Perfect. EDIT: se poate trai si sub -300. Am fost in iad si m-am intors > Edited January 31, 2011 by augustinionut 3 Link to comment
Tommy Posted January 31, 2011 Share Posted January 31, 2011 Raul in persoana. Acum nu o da in off-topic, aici trebuie sa spui ce nu iti place la altii, nu la tine )"> 2 Link to comment
augustinionut Posted January 31, 2011 Share Posted January 31, 2011 Te referi la cineva anume? 3 Link to comment
calinjack Posted January 31, 2011 Share Posted January 31, 2011 Salutare fratilor!va pup si va iubesc pe toti!fie ca pacea in forum sa dainuiasca de-a pururi!aveti cate un plus de la mine. 2 Link to comment
Tommy Posted January 31, 2011 Share Posted January 31, 2011 (edited) Augustine, asta e alegerea ta, doar e o tara libera Dar eu stiu, nu esti tu cel mai rau. Nici macar calinjack, vezi ca devine popular si el, salutam cu ocazia asta Edited January 31, 2011 by Tommy 2 Link to comment
augustinionut Posted January 31, 2011 Share Posted January 31, 2011 "Nu esti tu cel mai rau". Drace, te pregatesti sa-l impusti pe Base? Link to comment
Tommy Posted January 31, 2011 Share Posted January 31, 2011 Nie, tentant ar fi sa-l fac sa se impuste singur ) 1 Link to comment
augustinionut Posted January 31, 2011 Share Posted January 31, 2011 Eu stiu cine il va impusca: are si luneta http://www.gmclub.ro/forum/index.php?/user/20399-raven84/page__tab__topics 1 Link to comment
Recommended Posts