Popular Post tolin Posted January 24, 2011 Popular Post Share Posted January 24, 2011 (edited) On 1/24/2011 at 6:40 PM, calinjack said: ... voi va ascunde-ti dupa maneta de control.si dupa aia va dati mari. Care voi, te ratoiesti la moderatori ? Ca sa poti face asta, intai trebuie sa inveti a scrie, apoi a comunica, apoi a socializa. Cand ai invatat toate acestea, iti faci cont pe Daewooclub.ro. Tu ai facut invers. Edited January 24, 2011 by tolin 11 Link to comment
zeneseu Posted January 24, 2011 Share Posted January 24, 2011 (edited) On 1/24/2011 at 6:40 PM, calinjack said: pai da, ca pe forumu asta sterge cine vrea si ce vrea si ce nu-i convine lui personal... Eh...ce treaba e asta? Io zic sa le dai vreo doua peste ochi sa vaza si ei cine-i shefu' pe aici. P.S. "Shift" pentru inceput de propozitie ieste domn injiner? On 1/24/2011 at 6:40 PM, calinjack said: si io detin limbaju.si asta-i singura mea metoda de riposta Nu stiu de cine sa-mi fie mai mila, de mozi+admini ca se vor chinui sa te citeasca sau de limba romana (a.k.a. limbaju) pe care o omori incet si sigur... Edited January 24, 2011 by zeneseu 5 Link to comment
raven84 Posted January 25, 2011 Share Posted January 25, 2011 (edited) Quote "Chestia cu reputatia asa o fi, dar fara sa vreau sa fiu sarcastic, nimeni nu a platit cu reputatia pana nu a inceput sa zgandareasca si/sau sa jigneasca in stanga si-n dreapta. Ia exemplul lui @augustinionut, el zgandareste dar de la o vreme incoace nici nu-i mai pasa de reputatie.Nu poti si cu sufletu-n rai si cu... ma intelegi tu. " Quote io nu te cred Quote ai da, ca pe forumu asta sterge cine vrea si ce vrea si ce nu-i convine lui personal.si de ce ma rog am 110 stersaturi,pt ca am vorbit in contradictoriu?sau ca am fost offtopic?nu cred ca am fost de 110 ori si nici nu cred ca am jignit de 110 ori,poate de vreo 20 da,dar oricum nu regret Nu ma crezi pe mine, crede-te pe tine )"> . Iar pe forum se sterg postarile doar acolo unde ele depasesc flagrant limita bunului simt sau sunt 100% offtopic, de aia mai poti gasi ceva pe forumul asta atunci cand cauti o informatie utila. Apropo, ca un test de cultura generala, tu stii ce reprezinta poza pe care o ai la avatar? Macar in cazul lui @augustinionut el o mai fi zgandarind neuronii cate unuia de pe forum dar a facut niste chestii la masina lui care nu stiu daca le poate face toata lumea. Edited January 25, 2011 by raven84 2 Link to comment
augustinionut Posted January 25, 2011 Share Posted January 25, 2011 (edited) On 1/25/2011 at 3:07 AM, raven84 said: Macar in cazul lui @augustinionut el o mai fi zgandarind neuronii cate unuia de pe forum dar a facut niste chestii la masina lui care nu stiu daca le poate face toata lumea. Merci ca ai corectat mai sus si ai sters faza cu "jignit". La matiz, mai am multe de facut. Cu alte cuvinte, mai stau pe aici Edited January 25, 2011 by augustinionut 7 Link to comment
EM!L Posted January 25, 2011 Share Posted January 25, 2011 (edited) On 1/24/2011 at 1:46 PM, calinjack said: mie de ex mi-a scazut reputatia in ultimele zile What can I say, dude?! Haters gonna hate On 1/24/2011 at 6:40 PM, calinjack said: altii detin pixu ,si io detin limbaju.si asta-i singura mea metoda de riposta.voi va ascunde-ti dupa maneta de control.si dupa aia va dati mari. "Să nu faci lecţii cu copilu' că-i distrugi viitoru' " Parazitii - Slalom printre cei ce-s mulţi ai dracu' şi n-au nicio boală. Edited January 25, 2011 by EM!L 4 Link to comment
calinjack Posted January 25, 2011 Share Posted January 25, 2011 On 1/25/2011 at 3:07 AM, raven84 said: Nu ma crezi pe mine, crede-te pe tine )"> . Iar pe forum se sterg postarile doar acolo unde ele depasesc flagrant limita bunului simt sau sunt 100% offtopic, de aia mai poti gasi ceva pe forumul asta atunci cand cauti o informatie utila. Apropo, ca un test de cultura generala, tu stii ce reprezinta poza pe care o ai la avatar? Macar in cazul lui @augustinionut el o mai fi zgandarind neuronii cate unuia de pe forum dar a facut niste chestii la masina lui care nu stiu daca le poate face toata lumea. daca te crezi destept de ce ai impresia ca altii sunt mai prosti ca tine?deh,de fapt desteptaciunea nu are de a face cu inteligenta si pt asta nu esti destul de perspicace sa intelegi anumite lucruri.si ca sa fiu scurt si la subiect sau la obiect ca tu oricum nu sti ce reprezinta ,afla ca avatarul pe care-l am nu este altceva decat prototipul refuzat de italienii de la fiat pt .fiat 500-600 si care se numeste lucciola ,drept urmare el ajungand in posesia daewoo.concluzie:matiz este un fiatosuzuki Link to comment
closchkutza Posted January 25, 2011 Share Posted January 25, 2011 (edited) Concluzia ta este cat se poate de falsa. Edited January 25, 2011 by closchkutza 1 Link to comment
augustinionut Posted January 25, 2011 Share Posted January 25, 2011 (edited) On 1/24/2011 at 6:16 PM, augustinionut said: DA' e musai ca un pierde vara sa dea minus? nu se poate abtine? se razbuna? pentru ce? ca n-am postat niciodata la probleme matiz sau de ce? "Nu-i numai unul, sunt sute " EDIT: Closhckutza: http://www.google.ro...=lucciola+matiz Edited January 25, 2011 by augustinionut 2 Link to comment
closchkutza Posted January 25, 2011 Share Posted January 25, 2011 Asa...si??? Cu ce schimba faptul ca Quote concluzie:matiz este un fiatosuzuki este o concluzie falsa?? 1 Link to comment
raven84 Posted January 25, 2011 Share Posted January 25, 2011 (edited) On 1/25/2011 at 11:05 AM, calinjack said: daca te crezi destept de ce ai impresia ca altii sunt mai prosti ca tine?deh,de fapt desteptaciunea nu are de a face cu inteligenta si pt asta nu esti destul de perspicace sa intelegi anumite lucruri.si ca sa fiu scurt si la subiect sau la obiect ca tu oricum nu sti ce reprezinta ,afla ca avatarul pe care-l am nu este altceva decat prototipul refuzat de italienii de la fiat pt .fiat 500-600 si care se numeste lucciola ,drept urmare el ajungand in posesia daewoo.concluzie:matiz este un fiatosuzuki Man, din ultima ta epistola deduc 2 lucruri majore: 1. Ai probleme serioase in ceea ce priveste respectarea normelor de scriere in limba romana. 2. Ai impresia ca daca folosesti niste jigniri gratuite si nefondate poti impresiona pe cineva de pe aici. Si da, ai dreptate in legatura cu poza, desi nu ma asteptam recunosc, insa asta nu scuza restul atitudinii. L.E. Scuze daca nu ti-am raspuns la intrebare. Nu cred ca altii sunt mai prosti ca mine si nici pe tine nu te consider mai slab intelectual decat mine. Aici discutam despre atitudine nu despre IQ . Edited January 25, 2011 by raven84 1 Link to comment
EM!L Posted January 25, 2011 Share Posted January 25, 2011 On 1/25/2011 at 11:05 AM, calinjack said: de ce ai impresia ca altii sunt mai prosti ca tine? Dacă mi-ar fi fost adresată întrebarea, aş fi răspuns: "Nu e impresie, am certitudinea...", dar, întrucât l-ai întrebat pe colegul @raven84, îl voi lăsa pe acesta să răspundă On 1/25/2011 at 11:05 AM, calinjack said: de fapt desteptaciunea nu are de a face cu inteligenta DEȘTÉPT ~eáptă (~épți, ~épte) 1) și substantival Care vădește deșteptăciune; cu capacități intelectuale deosebite; inteligent. DEȘTEPTĂCIÚNE s. f. Însușirea de a fi deștept (2); inteligență. INTELIGÉNT, -Ă adj. 1. deștept, ager la minte, pătrunzător. 2. care denotă inteligență. ( INTELIGÉNȚĂ s.f. Înțelegere profundă, ușoară a unor lucruri mai ales din domeniul culturii și al științei; facultatea de a înțelege, de a pricepe fenomenele, lucrurile etc.; deșteptăciune; înțelegere. [ 2 Link to comment
calinjack Posted January 25, 2011 Share Posted January 25, 2011 spre deosebire de tine eu m-am nascut inteligent,tu mai ai de invatat ca sa devii conform dictionarului. @raven84.nu-ti subestima niciodata adversarul On 1/25/2011 at 12:01 PM, calinjack said: spre deosebire de tine eu m-am nascut inteligent,tu mai ai de invatat ca sa devii conform dictionarului. @raven84.nu-ti subestima niciodata adversarul @toti sacalii care abia asteapta ca unul sa gafeze ca sa-l sfartece:ADIO "> 1 Link to comment
raven84 Posted January 25, 2011 Share Posted January 25, 2011 (edited) Mi-e teama ca exista o diferenta marcanta intre o gafa ocazionala si o atitudine generalizata. In cazul dumitale, tot, incepand cu poza de la profil si terminand cu modul in care postezi nu ilustreaza decat o continua atitudine aroganta si provocatoare. De curiozitate, la fel procedezi si in viata de zi cu zi? Si da, imi permit sa spun asta chiar daca, din ce am inteles, ai aproape de doua ori varsta mea. Plus ca, spre deosebire de tine eu nu vad in discutia asta un meci. Asa ca nu imi esti adversar ci mai degraba partener...de discutie. Edited January 25, 2011 by raven84 3 Link to comment
augustinionut Posted January 25, 2011 Share Posted January 25, 2011 Atitudinea generalizata a fost indusa de muscaturile de pe coor 3 Link to comment
raven84 Posted January 25, 2011 Share Posted January 25, 2011 (edited) Si ce te face sa crezi ca el e singurul care a patit asta? @Calinjack este doar singurul care s-a simtit lezat si a cautat sa jigneasca pentru a compensa scaderea nivelului de testosteron. Edited January 25, 2011 by raven84 1 Link to comment
augustinionut Posted January 25, 2011 Share Posted January 25, 2011 Cu alte cuvinte, sacalii de fapt si de drept sun inofensivi, de plus, si nu te pot "leza". Ei bine, altora insemnand cine? Eu, calinjack, smilemiami...balanel la un moment dat, LucianM...cati s-au simtit lezati? A...gata stiu, "ei e" cu patru 2 Link to comment
tolin Posted January 25, 2011 Share Posted January 25, 2011 (edited) On 1/25/2011 at 12:26 PM, augustinionut said: ... "ei e" cu patru http://www.gmclub.ro...post__p__513952 http://www.gmclub.ro/forum/index.php?/topic/34675-zona-libera/page__view__findpost__p__513968 Edited January 25, 2011 by tolin Link to comment
raven84 Posted January 25, 2011 Share Posted January 25, 2011 Cu o singura chestie sunt si eu de acord. Forumul nu este pentru a crea noi conflicte, ci pentru a dezvolta discutii, colaborari, etc. Ce sens are sa ne certam aici? 2 Link to comment
augustinionut Posted January 25, 2011 Share Posted January 25, 2011 (edited) Nu ne certam, lamurim. Toline, cauta si niscai acuze in cazul meu. Edited January 25, 2011 by augustinionut 2 Link to comment
raven84 Posted January 25, 2011 Share Posted January 25, 2011 Nu e exclus sa gaseasca. Nu de alta dar asta e diferenta intre un limbaj civilizat si...hartza. Link to comment
Mircea Posted January 25, 2011 Share Posted January 25, 2011 On 1/24/2011 at 6:40 PM, calinjack said: pai da, ca pe forumu asta sterge cine vrea si ce vrea si ce nu-i convine lui personal.si de ce ma rog am 110 stersaturi,pt ca am vorbit in contradictoriu?sau ca am fost offtopic?nu cred ca am fost de 110 ori si nici nu cred ca am jignit de 110 ori,poate de vreo 20 da,dar oricum nu regret pt ca asa cum altii detin pixu ,si io detin limbaju.si asta-i singura mea metoda de riposta.voi va ascunde-ti dupa maneta de control.si dupa aia va dati mari. Fratioare, da' cand vii si te ratoiesti la noi sa-ti schimbam avatarul cum e? In caz ca nu stii, te afli pe un forum PRIVAT pe care accesul se face LIBER, sub conditia respectarii REGULAMENTULUI. Pe care sunt sigur ca nu l-ai citit, sau daca l-ai citit si te comporti in continuare asa cum o faci trag concluzia ca ai o problema. Nu cu noi, ci cu tine! On 1/25/2011 at 6:14 AM, augustinionut said: Merci ca ai corectat mai sus si ai sters faza cu "jignit". La matiz, mai am multe de facut. Cu alte cuvinte, mai stau pe aici Dap, mai stai, eu tot astept colacul ala de WC )"> On 1/25/2011 at 12:05 PM, calinjack said: spre deosebire de tine eu m-am nascut inteligent,tu mai ai de invatat ca sa devii conform dictionarului. Cata modestie! Mai lasa si altora... 2 Link to comment
zeneseu Posted January 25, 2011 Share Posted January 25, 2011 On 1/25/2011 at 3:07 AM, raven84 said: Macar in cazul lui @augustinionut el o mai fi zgandarind neuronii cate unuia de pe forum dar a facut niste chestii la masina lui care nu stiu daca le poate face toata lumea. Unuia? Sau mai multora? ori...tuturor? 1 Link to comment
augustinionut Posted January 25, 2011 Share Posted January 25, 2011 Te simti dator sa ma "musti" de coor? 2 Link to comment
zeneseu Posted January 25, 2011 Share Posted January 25, 2011 Azi e a doua oara cand folosesti termenul "muscat de coor". Sa nu mai spuna Vaxxi ca noi suntem aia care inducem tema... (a se cita augustin). Clar?!? 5 Link to comment
raven84 Posted January 25, 2011 Share Posted January 25, 2011 E zona libera, nimeni nu-i "virgin" pe aici asa ca exprimarile lui augustin nu ar trebui sa fie prioritare pe aici. Zic eu... Link to comment
Recommended Posts