augustinionut Posted January 27, 2011 Share Posted January 27, 2011 In sfarsit o idee buna, constructiva 1 Link to comment
VAXXi Posted January 27, 2011 Author Share Posted January 27, 2011 Exista un singur lucru care ma deranjeaza la topicul asta minunat: se contorizeaza postarile. E ca impozitele la americani: creste, creste, da' cand vine momentu' verificarii (adicatelea recontorizarea posturilor, care se face periodic) se ajusteaza numarul de posturi al fiecaruia tinandu-se cont de posturile sterse. Referitor la stergerea posturilor, ma citez: Acest topic e liber pentru a spune raspicat ce va sta pe suflet, direct si fara ocolisuri. Ori la modul generic, ori la modul direct (Gigele, nu-mi place culoarea sosetelor tale), ori subtil ... cum doriti. Nu se admit injuriile, nici chiar deghizate. NU e chat, asa cum gresit au inteles unii membri (care de fapt mai stau pe forum cam doar pentru asta, s-a auzit Sebiane si acolo in spate?). NU e loc de injuraturi cu sau fara perdea, din cauza ca nu-l suportam pe X. NU e loc de caterinca de autobaza. 4 Link to comment
tolin Posted January 27, 2011 Share Posted January 27, 2011 NU e chat, asa cum gresit au inteles unii membri (care de fapt mai stau pe forum cam doar pentru asta, s-a auzit Sebiane si acolo in spate?). Adauga la lista: augustinjeanette, rm.popa, lascarica, fiecare cu neadaptarea sa. calinjack nu se pune. Link to comment
raven84 Posted January 27, 2011 Share Posted January 27, 2011 Adicatelea nu am fost bine receptionat: Nu ar trebui contorizate. (punct) Link to comment
augustinionut Posted January 27, 2011 Share Posted January 27, 2011 Adauga la lista: augustinjeanette, rm.popa, lascarica, fiecare cu neadaptarea sa. calinjack nu se pune. Ai o obsesie Link to comment
madkat Posted January 27, 2011 Share Posted January 27, 2011 Atunci editati si voi careva de aveti botonu' - sa se cheme "Zona relativ libera". Injuraturi inteleg sa stergeti, da' cu glumele de autobaza ce-aveti, bre? Apropo - cu glume de santier se poate? 1 Link to comment
VAXXi Posted January 27, 2011 Author Share Posted January 27, 2011 Se poate doar dupa ce prezentati minim 2 cladiri la ridicarea carora ati participat, respectiv 2 taloane de pensie taiate de Boc. Link to comment
Zmeul cel rau Posted January 27, 2011 Share Posted January 27, 2011 Inseamna deci ca eu am voie. gusti, pregateste-te! Link to comment
madkat Posted January 27, 2011 Share Posted January 27, 2011 ohooo - Vaxxi, o sa primesti portofoliul meu pentru cei 8 ani pe constructii, cu procese verbale de faze determinante semnate si de mine, si apoi sa te tiiiiiiiiiii Da hai sa nu discriminam, care ataseaza scan cu permisul categoria D sau D1, tinut langa mutra sa stim ca e al lui, poate face glume de autobaza, ce zici? Link to comment
VAXXi Posted January 27, 2011 Author Share Posted January 27, 2011 Se accepta permis D/D1 doar insotit de poza tractorului (cu capace de bemveu, evident). Link to comment
tolin Posted January 27, 2011 Share Posted January 27, 2011 (edited) Tu crezi ca-i tratezi pe acestia cu glume corporatizde ? Daca tot vin pe aici doar pentru a injura, macar sa le fie clar ecoul. Hai sa demontam un mit: http://www.gmclub.ro...5b7051505bdf552 Al doilea: http://www.gmclub.ro...1ee78ba08169163 Al treilea: http://www.gmclub.ro...3c75d3c5a9707a1 Al patrulea: precum am mai zis, nu conteaza. Pentru incepatori: view all posts/update Edited January 27, 2011 by tolin Link to comment
augustinionut Posted January 27, 2011 Share Posted January 27, 2011 (edited) Ecoul zice: mai bine te duci in padureee... Edit: in nici un caz n-am injurat inainte . Edited January 27, 2011 by augustinionut 1 Link to comment
tolin Posted January 27, 2011 Share Posted January 27, 2011 NU, doar in PM, de aia esti pe Ignore, pentru primitivism. Link to comment
augustinionut Posted January 27, 2011 Share Posted January 27, 2011 Sa mori tu. Pune linkul Link to comment
tolin Posted January 27, 2011 Share Posted January 27, 2011 N-o sa-ti fac pe plac, sa fac public, doar nu crezi ca toata lumea este ca tine (naiva). Link to comment
augustinionut Posted January 27, 2011 Share Posted January 27, 2011 Acu tre sa apara emil sa-mi bage sub nas definitia cuvantului "naiv", sa vad daca ma in cadrez in baremuri Pune linkul cu injuratura mea INAINTE de muscatura ta. Link to comment
tolin Posted January 27, 2011 Share Posted January 27, 2011 (edited) Auzi, baietica, cand tu ma faci pe mine mosneag, esti atat de prost ca nu-ti dai seama ca maine esti mai mosneag cu o zi. Cand tu ma faci depanator radio-tv, esti atat de prost incat nu cunosti vreo meserie peste asta. Cand iti vei vedea limitele, iti vei da seama cat insemni pentru altii. Edited January 27, 2011 by tolin 8 Link to comment
augustinionut Posted January 27, 2011 Share Posted January 27, 2011 Am mai enervat un prost; mi-am realizat norma pe ziua de azi. Nu vreau sa INSEMN ceva pentru nimeni pe forum. 1 Link to comment
tolin Posted January 27, 2011 Share Posted January 27, 2011 Ai mai baut un PET. Asta iti da "curajul". 4 Link to comment
augustinionut Posted January 27, 2011 Share Posted January 27, 2011 Tolin, eu beau bere, nu-mi beau mintile. Punct. Link to comment
tolin Posted January 27, 2011 Share Posted January 27, 2011 (edited) ... eu beau bere, nu-mi beau mintile. Ca sa-ti bei ceva, intai trebuie sa ai ce. Doua puncte. Edited January 27, 2011 by tolin 4 Link to comment
augustinionut Posted January 27, 2011 Share Posted January 27, 2011 De aia beau bere. Tu bea-ti mintile in continuare . Link to comment
tolin Posted January 27, 2011 Share Posted January 27, 2011 (edited) ... eu beau bere ... Se vede. Ti-a stat ceasul. Edited January 27, 2011 by tolin 3 Link to comment
Zmeul cel rau Posted January 27, 2011 Share Posted January 27, 2011 Oare o fi atat de simplu sa fii depanator radio-tv incat sa se faca misto pe tema asta? 3 Link to comment
Recommended Posts