DGT Posted January 29, 2011 Share Posted January 29, 2011 Domnule, ce harnici ati fost! Mi-a luat o ora sa citesc ce sa scris de marti incoace! Gospodari, colegii! >- Link to comment
tolin Posted January 29, 2011 Share Posted January 29, 2011 Acu' inteleg cum si-au marit unii asa rapid nr de postari. Spor la harjonit,plictiseala mare pe la voi p-acasa vad. Asa poate raspunde cineva care n-a citit cat au scris altii. Normal ca-i plictiseala, noi ne-am luat masina sa stam pe ea, nu sub ea. Treci la ocupatiile manuale, nu mai veni aici ca alti fazani sa-ti arati limitele intelegerii, sa vorbesti despre ce nu stii ca exista. 4 Link to comment
Costi VLN Posted January 29, 2011 Share Posted January 29, 2011 (edited) Am citit,mare harababura,totusi nu pricep scopul mascarelii. Aveam pretentii la catva de p-aci,inclusiv Gold Member,ca vb aia prosti nu santeti.Pacat ca in loc sa beti un vin cu prietenii,eventual sa rupeti un Poker sau un sah,stati in mahala sa va mascariti. Hai bafta la nr mare de posturi. Edited January 29, 2011 by velican_costi 2 Link to comment
tolin Posted January 29, 2011 Share Posted January 29, 2011 (edited) Normal, gimnastica mintii ti se pare harababura. Dupa ce ti-ai construit propriul micro-forum, aparat de garduri inalte si tovarasi fideli, e greu sa-l parasesti pentru o zona libera. Edited January 29, 2011 by tolin 1 Link to comment
rm.popa Posted January 29, 2011 Share Posted January 29, 2011 Bine zis "gimnastică". Mai precis sărituri la groapa cu rahat. Spor la posturi şi din partea mea! 3 Link to comment
tolin Posted January 29, 2011 Share Posted January 29, 2011 Daca tu nu existai, alaturi de-o garmitura de cinste, topicul nu se justifica. 2 Link to comment
Zmeul cel rau Posted January 29, 2011 Share Posted January 29, 2011 Topicul asta poate nu, dar ala cu cate un cuvant in fiecare post sigur nu exista. 4 Link to comment
Tommy Posted January 29, 2011 Share Posted January 29, 2011 (edited) Bine zis "gimnastică". Mai precis sărituri la groapa cu rahat. Tu esti ca aia care merg la curve pe centura ca nu pot fote ceva si ei, si apoi urla ca alea-s curve. ) Cine te pune, mai pretins intelectualule, cand nimic nu ai a spune? Singurul rahat este ... cel aruncat de tine. Vezi ce faci cu sursa mai bine. Later edit: ma conformez la cererea telespectorilor * "cu exceptia celor insurati si a lui ...", Edited January 29, 2011 by Tommy 2 Link to comment
sebian Posted January 29, 2011 Share Posted January 29, 2011 Bai smechere, nu te lua de aia care merg la curve, da? Deci pune stelutza la postul tau si scrie "cu exceptia celor insurati si a lui Alx", da? 1 Link to comment
tolin Posted January 29, 2011 Share Posted January 29, 2011 (edited) NU e loc de caterinca de autobaza. De bancuri de scularie este loc ? http://www.gmclub.ro...post__p__515060 Asta omoara si flora si fauna. Edited January 29, 2011 by tolin 3 Link to comment
Costi VLN Posted January 29, 2011 Share Posted January 29, 2011 ... Normal ca-i plictiseala, noi ne-am luat masina sa stam pe ea, nu sub ea. Treci la ocupatiile manuale, nu mai veni aici ca alti fazani sa-ti arati limitele intelegerii... Ai dreptate,prefer sa ma tarai sub tigaia mea sa mai schimb nus'ce furtun,decat sa scuip jigniri in toate partile. Numai bine va doresc. 8 Link to comment
big2shae Posted January 30, 2011 Share Posted January 30, 2011 @Costi, doar nu te crezi pe vreun topic automobilistic aici... Aici e balacareala ca in celelalte topicuri sa fie liniste si pace, aparent. Contre si contrariati sunt peste tot, dar fiecare se manifesta in felul lui, jignesc sau critica (in ambele cazuri constructiv )"> ). Noi aia de ne taram pe sub tigai cum zici tu (deh, nu toti avem masini) ne amuzam si-o lasam pe-a lor mai dam cate-un +/- sa mai stricam reputatii . @restu: va rog continuati, e funny Spor la balacarit! 4 Link to comment
tolin Posted January 30, 2011 Share Posted January 30, 2011 http://www.flu.ro/articole/Dragoste_si_Sex/Suntem_cu_totii_voyeuristi_si_exhibitionisti.html 1 Link to comment
EM!L Posted January 30, 2011 Share Posted January 30, 2011 Scrie in ??? E o chestie de bun-simţ. Şi de respect faţă de cel ce răspunde variantei iniţiale a postării. Lucruri "sfinte", ştiu .. 1 Link to comment
augustinionut Posted January 30, 2011 Share Posted January 30, 2011 Bun simt ar fi trebuit sa fie din partea lor. Da' parca si tu ...? Link to comment
augustinionut Posted January 30, 2011 Share Posted January 30, 2011 Si tu vrei sa faci sarituri la groapa?? Ca-s curios de ce te-ai trezit deabia azi. 1 Link to comment
EM!L Posted January 30, 2011 Share Posted January 30, 2011 M-aş fi mirat să aduci ceva nou "discuţiei". Eventual ceva gândit de tine. 2 Link to comment
big2shae Posted January 30, 2011 Share Posted January 30, 2011 (edited) http://www.flu.ro/ar...bitionisti.html Da,da, am prins aluzia si o tin bine. Si ai dreptate , cei care doar privim cum va f%teti suntem doar niste perversi voyeuristi. @EM!L: Edited January 30, 2011 by big2shae Link to comment
tolin Posted January 30, 2011 Share Posted January 30, 2011 sau exhibitionisti. Exibitionismul este la unii pe topicul Masina mea, la cei care scriu mai putin decat pozeaza. 2 Link to comment
augustinionut Posted January 30, 2011 Share Posted January 30, 2011 Daca scriam ceva "gandit" de mine, imi dadeai warn > Viorele, da drumul lui Rex ! * vorbesc la termenu' general, nu ma refer la nimeni in particular 1 Link to comment
tolin Posted January 30, 2011 Share Posted January 30, 2011 Daca scriam ceva "gandit" de mine, Daca tu gandeai, nu te lasai folosit in acesta disputa de catre cei care au creat acest totpic si care tolereaza mai nou atacurile pe orice topic. In "gandirea ta" ai ajuns, alaturi de altii rebeli fara cauza, orbiti de ambitie si de furie, sa fii folosit ca pion, intr-o alta disputa. Mie imi vine ca o manusa aceasta situatie pentru am material garla pentru a demonstra unde duce toleranta prost inteleasa si mangaiatul pe cap pe un forum de dragul numarului de accesari. 2 Link to comment
augustinionut Posted January 30, 2011 Share Posted January 30, 2011 Deci faci experimente pe altii, cu tine 1 Link to comment
tolin Posted January 30, 2011 Share Posted January 30, 2011 Mai citeste inca o data, mai ai 6 vieti. 1 Link to comment
augustinionut Posted January 30, 2011 Share Posted January 30, 2011 Daca "gandeam", as fi luat warn. V-as fi injurat sigur, sa ma racoresc. Happy now? 1 Link to comment
Recommended Posts