Jump to content

Zona Libera

VAXXi

Recommended Posts

On 1/30/2011 at 5:55 PM, augustinionut said:
... V-as fi injurat sigur, sa ma racoresc.

Si dupa ce te-ai racorit, ce faci, continui sa intrebi cum se conecteaza turometrul la Matiz ? Eu zic sa te racoresti.

• Like 1

Merci. Daca editez, editezi si tu?? :) Eu editez, nu de alta dar ajung la gazeta degeaba.

Acum am ajuns pe dreptate :D Merci, tolin, ca-ti faci constiincios treaba. Zi bogdaproste ca ti-am dat ocazia sa mai postezi oleak la gazeta. Te-am dresat =))

Edited by augustinionut

Tommy, iar deranjezi. Abtine-te. Am vorbit cu Vaxxi si azi postam doar eu si tolin.

Edit: Rex e ala de-l musca de fund pe bietul om. Vad ca ati inceput iar; tre sa imi fac un antirabic, preventiv.

Edited by augustinionut
  • Like 1
  On 1/30/2011 at 5:41 PM, tolin said:

Mie imi vine ca o manusa aceasta situatie pentru am material garla pentru a demonstra unde duce toleranta prost inteleasa si mangaiatul pe cap pe un forum de dragul numarului de accesari.

:scarpin: Să înţeleg că te pregăteşti să revendici... ceva? :mrgreen:

Tu nu intelegi ceva, altfel nu aparai ilegalitatea. Nici cand si-au batut joc de tine si ti-au luat rata la masina n-ai reactionat. Ce sa ascultam la un fanatic ? Cine il injura pe baselu si clona lui (bok) e dusman de clasa pentru tine.

Edited by tolin

Tu nu înţelegi diferenţa între a dispreţui PSD-ul şi a fi fan Băsescu, Boc sau PDL.

Abia când vei face diferenţa între astea două, o să mă "citeşti".

Până atunci poţi să mă consideri liniştit cum vrei tu. Eu aştept cu interes reîntoarcerea PDS-ului, la belit magistraţii care au îndrăznit să-i ancheteze.

Şi... n-ai răspuns la întrebarea din postul meu anterior. :mrgreen:

• Like 1