Jump to content

Zona Libera

VAXXi

Recommended Posts

On 1/30/2011 at 8:07 PM, rm.popa said:

Tu nu înţelegi diferenţa între a dispreţui PSD-ul şi a fi fan Băsescu, Boc sau PDL.

Si daca ii dispretuiesti pe unii, accepti si sustii ilegalitatile celorlalti ? Nu mai conteaza ceva in tara asta, important este ca "bine le-a facut-o". Asta faci si tu pe aici.

Intrebarea ta se baga unde nu-ti fierbe oala, intr-o discutie dintre alte persoane. Tu profiti si accepti manipularea pentru a rezolva problemele tale politice, Daca pe mine ma alaturi PSD, inseamna ca nu intelegi de ce vrea lumea sa scape de baselu, ramane sa ne spui precum un amic de-al meu ca base apara tara de rusi, din cauza carora el avea 50 de bani in buzunar si curentul taiat de vreo 2 luni pe vremea asta la apartamentul cu centrala proprie.

Nu văd unde te-am alăturat eu PSD-ului, dacă tu o faci... ştii tu ceva.

Eu nu prea fac nimic pe aici, postez muuult prea rar ca părerile mele să conteze sau să influenţeze pe cineva. Ceea ce nu pot spune şi despre tine. Tu faci ceva pe aici, tu faci un anumit gen de propagandă, respiri politică pe forumul ăsta şi, culmea, te găseşti să mă acuzi pe mine. Numără posturile mele din ultimul an şi pe ale tale. Apoi vezi câte din ele au tentă politică. Revin w-e viitor, pentru răspuns. Sper să ai un răspuns până atunci.

Insist să răspunzi şi la întrebarea de mai sus, dacă tot se trage dintr-o discuţie publică (între alte persoane). Aştepţi o schimbare de... regim? :D

Discutia este privata, n-are legatura cu tine si nici cu cea ce vrei sa sugerezi, adica esti total pe langa, sa nu zic prost informat.

Discutiile mele n-au o tenta politica, sunt o revolta pe fata la regimul instalat in 2009, atunci cand iubitii tai se pupau cu psd in marea Alianta pentru Romania, care a adus tara in haos si in criza politica si sociala. Ele sunt o revolta in fata mediocritatii ajunsa sa stabileasca destinul meu si al familiei mele. Este o revolta ca agenda politica a tarii in care traiesc se stabileste in fiecare dimineata in functie de nivelul de catocolamine din sangele unui singur individ.

Faptul ca pe tine sau pe altii nu-i intereseaza aceste fapte, va priveste si va meritati soarta, dar eu nu vreau s-o impartasesc.

Edited by tolin
  • Like 2

Şi de ce nu te revolţi undeva unde glasul să-ţi fie auzit? De ce nu faci politică, una mai bună decât cea care-ţi pune în pericol destinul? De ce colmatezi un forum auto cu atât e multă politică? OK, există un topic dedicat, o poţi faci acolo, dar ţie nu-ţi e de ajuns. Respiri şi transpiri politică pe unde apuci. E păcat să ripiseşti atâta energie aici, unde nu vei schimba nimic. Încearcă să faci politica... în politică.

Şi... greşeşti. Iubiţii mei (foştii, de fapt), abia acum se pupă cu PSD pe gură, după ce s-au mai pupat pe obrăjori şi după ce doar ce şi-au tras-o cu Felix. :mrgreen:

Cu privire la discuţia aia privată despre care discutăm public, nu sunt prost informat. Sunt neinformat. Aşa că... luminează-mă.

• Like 1
  On 1/30/2011 at 9:05 PM, rm.popa said:

De ce colmatezi un forum auto cu atât e multă politică?

Ai luat-o razna !

In privinta insistentei, ai imprumutat obraznicia celui care te plateste.

• Like 2
  On 1/30/2011 at 9:11 PM, tolin said:
Ai luat-o razna !

:osanale: :osanale: :osanale:

Mulţumesc, mulţumesc!!!

Dar să ştii că şi tu eşti un băiat deosebit! :thumbl:

On 1/30/2011 at 9:11 PM, tolin said:

In privinta insistentei, ai imprumutat obraznicia celui care te plateste.

Cu părere de rău trebuie să te anunţ că eşti unul dintre cei care mă plăteşte.

Dacă n-ai trecut cumva pe bugetul de stat sau pe cel de asigurări sociale.

On 1/30/2011 at 9:05 PM, rm.popa said:

. E păcat să ripiseşti atâta energie aici, unde nu vei schimba nimic. Încearcă să faci politica... în politică.

Şi... greşeşti. Iubiţii mei (foştii, de fapt), abia acum se pupă cu PSD pe gură, după ce s-au mai pupat pe obrăjori şi după ce doar ce şi-au tras-o cu Felix. :mrgreen:

Exact asta-i convine baselului, sa nu mai vorbeasca cineva despre el si despre clona lui. Dupa ce am vazut pe aici, esti propagandist pdl, poate nu esti, dar in memoria mea asa ramai pe veci, dupa toate cliseele pe care le-ai scris pe aici. E mai bine pentru tine sa ramai asa, decat altfel.

• Like 2

rmpopa, Eu m-am adresat civilizat, nu cu apelative ieftine de tzatza, dar se pare ca asta te pune in dificultate, si adevarul duare. Un tip inteligent si cult ca tine nu ar sta ca un fraier sa-i rada cineva jumatate de venit si el sa aplaude :)

Inteleg ca asa ti se adreseaza tie sefii, aia de-ti dau afise sa lipesti pe stalpi.

• Like 2
  On 1/30/2011 at 5:41 PM, tolin said:

toleranta prost inteleasa si mangaiatul pe cap pe un forum de dragul numarului de accesari.

Toline, daca mai repeti placa asta, o sa-nchid forumu' o luna ca sa te convingi ca spui prostii. Daca toti forumistii erau ca cei de se umfla atat de abitir in pene, cred ca-mi bagam picioarele de mult de lehamite. Noroc ca nu sunt.

@rm.popa > Am inceput pe motoare, ai schimbat-o pe virgule, acum o termini pe politica. O adevarata colmatare. Am epuizat tot ce era de spus.

On 1/30/2011 at 9:48 PM, VAXXi said:

Toline, daca mai repeti placa asta, o sa-nchid forumu' o luna ca sa te convingi ca spui prostii.

Doar altii sa spuna prostii , imi iei acest drept ?

Dar de ce ai sarit la ce spun eu (doar sunt prostii, asa ai zis) si nu sari la "impresiile" lui rm.popa, la offtopicul permanent si la obrajniciile augustinului, la exibitia de poze irelevante ale cui vrei tu, la segregarea pe bisericute a forumului ? Poate asa ii lamuresti si pe ceilalti care reactioneaza la fel ca mine. E vreo conspiratie si eu aflu ultimul ?

Edited by tolin
  • Like 1

Prostiile lor nu ma ataca direct, ca atare raspund doar unde imi pot da cu parerea in mod util. Tu insa imi reprosezi chestii neadevarate, si de-aia iti raspund.

Doar daca ti se spune direct raspunzi, sutele de postari ale celorlalti care sustin ce spun nu conteaza pentru tine ? Daca majoritatea nu le inteleg, o lasi pe mute ? Eu zic ca n-are rost sa-mi atasezi puteri mai mari decat am (sa pot opri un forum timp de o luna), poti demonstra mult mai simplu ca parerea noastra nu-i adevarata, prin a o lasa fara obiect.

• Like 1
  On 1/30/2011 at 9:47 PM, Tommy said:
Inteleg ca asa ti se adreseaza tie sefii, aia de-ti dau afise sa lipesti pe stalpi.

Eu mă mir cum nu ţi-e ruşine să deshizi gura, cu "istoricul politic" pe care-l ai pe forum...

post-3777-029385400 1296425651_thumb.jpg

On 11/30/2009 at 5:50 PM, Tommy said:
Tolin, tu tot mai speri ca ies comunistii? Si eu, dar din pacate ies liberalii. Din Parlament. Peste 4 ani.
  On 12/2/2009 at 7:59 AM, Tommy said:
Toline, numai ieri ai spus de cel putin 4 ori cred faza cu falsul cu puradelul, antenele au reusit aproape 24 din 24 cateva zile, parerea mea e ca e greu sa le bati.

Lasati-l pe Crin sa faca sluj la Gioana, 3 zile mai are si el datorie, apoi glorie eterna.

On 12/3/2009 at 10:32 AM, Tommy said:
Cu toata stima..

1. ai cam uitat de unguri si mai ales de pnl la furaciune;

2. ai uitat ca 9 luni anul asta nu a guvernat boc singurel;

3. criza era greu de manage-uit de oricine, pentru ca nu stiu cine face minuni cu un sac gol.

On 12/5/2009 at 8:01 AM, Tommy said:
E bine ca te-ai regasit.

Crin Antonescu: "Cei care m-au votat pe mine au vrut de fapt un Gioana mai ofensiv, au vrut de fapt un Gioana mai.."

Ma opresc ca e pacat de masa de aseara.

Şi eu mă opresc, că mai am şi alte treburi.

În concluzie, nici nu ştiai cât de serios vorbeai odată:

On 12/6/2009 at 8:35 PM, Tommy said:
Eu ma bucur daca iese Gioana, pe bune daca nu:

1. sper sa traiasca mai bine toti votantii care nici macar in perioada asta nu au reusit, eu cred ca au o problema cu ei insisi

2. ce or sa mai faca tonomatele? :) )

3. abia astept sa vad linistea si impacarea dintre psd si pnl, eventuala absorbtie a pnl anuntata tacit de Crin :)

• Like 1

"De ma voi scula, pre multi am sa popesc si eu" > :)

@tolin: Cu tot respectul, ma bucur ca nu esti moderator pe aici. Multe s-ar schimba, multi ar pleca (se poate sa ma insel).

@VAXXi: Nu face asta pentru cativa nemultumiti. Stii cum e, repetitia e mama invataturii :mrgreen: .

• Like 1

@rm.popa > tu nu vei intelege vreodata ca doi oameni, cel putin, sa nu mai vorbim despre altii de pe aici, pot discuta politica pe un topic dedicat. Nu vei intelege vreodata ca aceeasi oameni pot fi prieteni. Urat te-a construit ura politica, copiezi modelul de canalie al stapanului tau !

Edited by tolin
  • Like 4

rmpopa, ai punctat la efort, dar ai ratat tocmai diferenta fundamentala :)

Eu imi asum in continuare ceea ce am scris si sustin in continuare, de ce sa-mi fie rusine?

dar cu rezerva ca eu raman om liber, eu nu am nevoie sa aplaud la partid ca sa dau cu badge-ul la intrare,

sau sa-mi fac norma de afise sau pe cea de semnaturi :) )

Nah ca am ajuns si profet in tara mea, din decembrie 2009 stiam ce va sa vina :) )

Trebuie sa vin cu un plocon la tine, daca tot ma lauzi ca-s vizionar :)

Edited by Tommy
  • Like 2
  On 1/30/2011 at 10:16 PM, big2shae said:

@tolin: Cu tot respectul, ma bucur ca nu esti moderator pe aici.

A fost. Chiar unul bun, poate l-ai şi prins. Da' l-au epuizat potocaliii ăştia, cu dictatura lor...

Şi... nu, băieţi, postul ăsta chiar nu cere o replică.