Zmeul cel rau Posted February 3, 2011 Share Posted February 3, 2011 Foarte, foarte, da' foarte on-topic: http://www.youtube.com/watch?v=rANlsNtzp3c Si partea a doua: http://1.bp.blogspot.com/_5DAdhNcJb2E/TM5jxmDUJ4I/AAAAAAAAII4/47l0ISyzujQ/s1600/americanu.jpg 1 Link to comment
sebian Posted February 3, 2011 Share Posted February 3, 2011 Reputation: -508 Cavaleru' Apocalipsei 2 Link to comment
Tommy Posted February 3, 2011 Share Posted February 3, 2011 Foarte, foarte, da' foarte on-topic: Unde esti Augustine??? Ai disparut? Eu sper totusi sa nu fi dat vreun vanator peste, ar fi pierdere prea mare pentru forumul asta 1 Link to comment
Englishman Posted February 3, 2011 Share Posted February 3, 2011 Io-s curios ce urmeaza mai jos decat Cavaleru` Apocalipsei. Poate ne spune Vaxxi ? Link to comment
tolin Posted February 3, 2011 Share Posted February 3, 2011 Io-s curios ce urmeaza mai jos decat Cavaleru` Apocalipsei. Mai jos de atat poate fi doar Gusti. 3 Link to comment
lascarica Posted February 3, 2011 Share Posted February 3, 2011 Din ciclul "dedica-ţi-aş muzicale" ... E veche Emile, vezi ca se simte iar pretinu' Tommy... http://www.gmclub.ro/forum/index.php?/topic/34675-zona-libera/page__st__120__p__505258&do=findComment&comment=505258 http://www.gmclub.ro/forum/index.php?/topic/34675-zona-libera/page__st__180__p__506612&do=findComment&comment=506612 1 Link to comment
Tommy Posted February 4, 2011 Share Posted February 4, 2011 Iar te repeti ca o placa stricata. Stiu ca ai fost sa duci gunoiul, vezi ca ti-a mai ramas, poate ramai acolo. Link to comment
augustinionut Posted February 4, 2011 Share Posted February 4, 2011 Experimentul continua pana la -666. 1 Link to comment
EM!L Posted February 4, 2011 Share Posted February 4, 2011 E veche Emile, E greu, a fost mereu, da' nu ca azi.. P.S. Măcar pe propriile linkuri dă click 2 Link to comment
madkat Posted February 4, 2011 Share Posted February 4, 2011 Zeneseule - mai impinge domne' la leaganul ala 1 Link to comment
zeneseu Posted February 4, 2011 Share Posted February 4, 2011 (edited) Uţa...uţa...uţa... Da' daca nu vrea sa doarme shefu' io ce sa face? Deja am brandu' prea mare... Edited February 4, 2011 by zeneseu 2 Link to comment
big2shae Posted February 4, 2011 Share Posted February 4, 2011 Experimentul continua pana la -666. Hai sa punem mana de la mana, sa-l ajutam sa-si finalizere experimentul. Si apoi, ce se-ntampla? 1 Link to comment
sebian Posted February 4, 2011 Share Posted February 4, 2011 Alegem urmatoarea victima Eu il propun pe Zmeu 2 Link to comment
Tommy Posted February 4, 2011 Share Posted February 4, 2011 Niee, aici merge doar pe auto-propuneri. 1 Link to comment
sebian Posted February 4, 2011 Share Posted February 4, 2011 Asta ar fi ca un fel de masturbare in public 2 Link to comment
VAXXi Posted February 4, 2011 Author Share Posted February 4, 2011 Iar ati facut topicul chat ? v-am promis ca se lasa cu finalizare ... de cont. Link to comment
sebian Posted February 4, 2011 Share Posted February 4, 2011 Si ce va opreste sa va aratati muschii Fiorosenia Voastra? 3 Link to comment
EM!L Posted February 7, 2011 Share Posted February 7, 2011 (edited) În ultima vreme, de câte ori intru pe forum găsesc câte-un "specimen" cu "probleme" (întrucât n-am fost foate activ, lately, sunt convins că am mai şi "ratat" din ei).. motiv pentru care lansez un "apel" către oamenii de bine care activează pe acest forum: Când mai întâlniţi, în calea dvs., capace de canal.. vă rog, sudaţi-le, să nu mai iasă geniile aşa brusc! Mulţam "> Edited February 7, 2011 by EM!L 5 Link to comment
augustinionut Posted February 7, 2011 Share Posted February 7, 2011 Ceva de genul : "Romanianpatriot, la cat de Patriot te dai a fi http://www.puterea.ro/thumb.php?picdir=&file=/download/newcannounce/601/colo%201.jpg&size=400, cred ca esti prost de bubui !! " ? 1 Link to comment
tolin Posted February 7, 2011 Share Posted February 7, 2011 Nu te bucura la orice boschete, mai jos de tine nu ajunge cineva. 7 Link to comment
augustinionut Posted February 7, 2011 Share Posted February 7, 2011 Mai jos la minusuri, nu. La trairi simtiri si nesimtiri, tocmai ce m-ai intrecut. Sa-ti fie de bine. 2 Link to comment
rm.popa Posted February 10, 2011 Share Posted February 10, 2011 Ce legatura are neamul lui cu fapta individulului ? Este ca legătura dintre co@ie şi ochi, pe care a descoperit-o Bulă: când şi-a smuls un floc, i-au dat lacrimile. N-am de gând să-mi justific aici simpatia faţă de neamul (prost) în cauză, de dragul contradicţiei. Mă mir că încă n-am ajuns la Băsescu şi la vina nenorocitului de beţiv. Vechimea inseamna experienta sau abtinere, dupa caz. Ambele reduc probabilitatea de accident. Şi marca maşinii poate însemna siguranţă în exploatare: tu ai asigura pentru aceeaşi primă, presupunând motoare egale, un Tata Nano şi un Mercedes A Class? E dreptul asigurătorului să ia în calcul ce factori vrea muşchii lui. Nu-ţi convine, mergi la următorul, nu? 3 Link to comment
tolin Posted February 10, 2011 Share Posted February 10, 2011 Mă mir că încă n-am ajuns la Băsescu şi la vina nenorocitului de beţiv. Numitorul comun l-ai gasit singur. 3 Link to comment
Tommy Posted February 10, 2011 Share Posted February 10, 2011 N-am de gând să-mi justific aici simpatia faţă de neamul (prost) în cauză, de dragul contradicţiei. Noroc ca justitia, asigurarile si circulatia nu sunt facute dupa cum viseaza fiecare Bula, chiar cand e treaz. Este ca legătura dintre co@ie şi ochi, pe care a descoperit-o Bulă: când şi-a smuls un floc, i-au dat lacrimile. Hai ca esti gretos de-acuma, du-te du-te, ia-ti o masina de tuns. 3 Link to comment
rm.popa Posted February 10, 2011 Share Posted February 10, 2011 Numitorul comun l-ai gasit singur. Comun lui Băsescu şi... ?? Că eu cu băutura n-am tangenţe, iar în accidentul de care era vorba n-a apărut încă nimic alcool... Am omis vreun subiect sau participant în discuţia asta? Hai ca esti gretos de-acuma, du-te du-te, ia-ti o masina de tuns. Cum zici tu Bulă. Acum şterge-te la ochi. Link to comment
Recommended Posts