Jump to content

Zona Libera

VAXXi

Recommended Posts

On 3/26/2011 at 6:15 PM, tolin said:

O imagine nu-mi da pace: la ora asta, undeva in tara, un moderator (sa nu zic mai mult) se lauda la Intalnirea Nationala Daewooclub, "bey, stii cine sunt eu ... eu il moderez pe calinjack, bey ! :) ) La care altul: "bey, tu esti mic copil, eu il administrez pe calinjack !" =)) La care intervine TTT (tatal tatilor tatutilor): "bey, eu l-am creat pe calinjack !" ... Deja nu mai este de ras.

Si altcineva, tot undeva in tara, se oftica groaznic ca nu mai e moderator. Si pandeste orice greseala a vreunuia sa se descarce... Dar nu-si da seama ca incepe sa devina penibil.

Nu stie nimeni cine e, dar ii simtim cu totii atitudinea ironica, comentariile si criticile constructive (ca deh, noi suntem muritori).

Nimeni nu vrea sa priceapa ca cineva se lupta pentru binele forumului, al lui calinjack si restului omenirii? Sa-i facem o statuie!!!

• Like 4
  On 3/28/2011 at 6:55 PM, calinjack said:
... ai primit in ultima vreme numa plusuri.ce-oi fi facut pt asta?

Un minus de la tine valoreaza cat 100 de plus. Esti mai prost decat permite legea.

Edited by tolin
  • Like 5
  calinjack said:
  On 3/28/2011 at 8:03 PM, tolin said:

. Esti mai prost decat permite legea.

On 3/29/2011 at 7:46 AM, calinjack said:

Si eu

:) ) Presupun ca ai vrut sa spui ca si tu ai dovada, nu ?

Edited by big2shae

Lasa-l mah, poate ne spune si cum a ajuns la concluzia respectiva :mrgreen:

@calingec: esti un adevarat fenomen :D ai un plus de la mine pentru postul genial de mai sus

Edited by Sebian
  • Like 2
  On 3/27/2011 at 6:56 PM, tolin said:

Cat te duce capul, atata ai inteles.

Daca te mai straduiesti putin, reusesti sa mimezi "calinjack".

Hai, magister, ca iar exagerezi! Vine omu', pleaca omu', traieste si respira, unii imbatranesc, da' se veselesc, altii se marita, pe forum tot de macel si balacareala ieftina avem parte! Si nu stiu cine l-a creat pe calinjack, da' stiu ca pe tolin l-a facut Grigorescu si l-a numit " Razboiul de Independenta" ( "cea mai ingrozitoare priveliste pe care o poate infatisa salbaticia nedomolita inca a neamului omenesc ") De atatea baionete ruginite si sange nu i-a mai incaput si tzelina pe panza, da' vorbesc cu el sa faca un LE , ca sa ia moderatorii aminte cum se lustruieste si se revigoreaza baioneta :->

• Like 6
  On 3/29/2011 at 8:06 AM, big2shae said:

:) ) Presupun ca ai vrut sa spui ca si tu ai dovada, nu ?

Nuuu, a raspuns tipic "Si noi pe voi", ca-i ardelean.

On 3/29/2011 at 8:29 AM, victimitza said:

Hai, magister, ca iar exagerezi!

Nu, mama draga, m-am inscris si eu in Clubul Violatorilor de Idioti. Aceastia din urma au devenit agresivi datorita sentimentului de majoritate.

• Like 4
  On 3/29/2011 at 8:08 AM, Sebian said:

@calingec: esti un adevarat fenomen :D ai un plus de la mine pentru postul genial de mai sus

Mersi ,si pe tolin poti sa-l violezi.te las io!

On 3/29/2011 at 9:12 AM, tolin said:

Nuuu, a raspuns tipic "Si noi pe voi", ca-i ardelean.

Ca tu ce-oi fi din brasov?sarma?

• Like 1
  On 3/29/2011 at 9:34 AM, calinjack said:

Ca tu ce-oi fi din brasov?sarma?

Un lucru este sigur, nu-s prost ca noaptea, n-am perfuzii la creier si nu duc inghetata la ureche cum o faci tu.

PS pentru toata lumea: a spune lucrurilor pe nume nu se cheama jignire. Daca doriti sa ma mai penalizati, spuneti ca pentru lipsa de ipocrizie (atat din partea mea, cat si din partea voastra).

Edited by tolin
  • Like 6

Valoarea unui om nu este data de reputatia numerica pe care a castigat-o pe acest forum insa ea poate fi judecata si dupa cumularea calitatii si cantitatii postarilor din sectiunile tehnice ale acestui forum auto.

Nu credeti ca ati mers toti putin cam departe cu jignirile? Mie asa mi se pare. mda.gif Nu de alta dar jocul asta copilaresc nu va duce nicaieri...Da, da, sa stiti ca nici unul din voi nu o sa cedeze daca celalalt il jigneste/injura/critica/etc. Poate ar trebui sa va ganditi toti la asta.

• Like 2
  On 3/29/2011 at 9:34 AM, calinjack said:

Mersi ,si pe tolin poti sa-l violezi.te las io!

Asa zicea si Domnul Freud, cand tu insuti ai fost sodomizat de parinti, devii pasiv si vrei doar sa vezi pe altii. :)

• Like 6

Va rog sa pastrati o limita civilizata a limbajului. Nu-mi face placere sa dau warn-uri nimanui, cu atat mai mult prietenilor, dar, pentru corectitudinea moderarilor o pot face. Zona libera fiind nu inseamna ca trebuie sa ne blestemam sau injuram intre noi.

A, sa nu uit, nu va mai luati de Calinjack in lipsa ca nu e frumos. Asteptati 45 de zile.

• Like 3