Jump to content

Zona Libera

VAXXi

Recommended Posts

1. T-Mobile :scarpin:

2. Mi s-a intamplat cea mai penibila chestia de cand sunt pe forum. Am luat 20% warn pentru ca am dat cu + si - la cetateni. fara avertizare, fara un mesaj, ceva. Penibil de-a dreptul

Edited by Sebian
  On 5/13/2011 at 7:36 AM, Sebian said:

2. Mi s-a intamplat cea mai penibila chestia de cand sunt pe forum. Am luat 20% warn pentru ca am dat cu + si - la cetateni. fara avertizare, fara un mesaj, ceva. Penibil de-a dreptul

Nu te mai plange si citeste regulamentul cat timp iti editezi postul si adaugi ce ai "uitat" convenabil sa spui, adica faptul ca ai dat plusuri pe posturi cu intrebari strict tehnice din cauza ca nu-ti placea personajul care-a scris. Plangaciosule.

Eu sunt tare curios care e topicul ala tehnic unde am dat +, - sau ce-o fi fost...daca e vorba de topicul cu antene de satelit atunci e de cascadorii rasului warnul meu

• Like 2

La acelasi post :) ) Bre, ++ este +1, cum ti-am dat si tie pentru ca calitate mai buna e greu de gasit.

Rolul plusilor si minusilor, este bine definit, si e desigur un upgrade la ipb. :)

• Like 2

Mah oi fi eu baiat funny dar stii ce scarba ma apuca cand vad aceeasi oameni cu aceleasi apucaturi de 7 ani incoace? Macar de le-ar provoca o amarata de erectie, ceva, cand fac abuzuri in lumea lor micuta...ma refer la warn-uri, ban-uri si alte rahaturi.

• Like 2

OOO, s-a autosesizat "prietenul" meu :D Care-i problema, te frige degetul sa ma mai taxezi c-un warn? :D

Nu mi-a zis nimeni pana acum de problema cu mutatul posturilor asa ca...

• Like 1

Eu sunt de acord cu Sebian, reputatia e o chestie tare subiectiva si ar trebui lasata asa.

Pe de alta parte, si el mananca cacao fermentata, nu e chiar cea mai penibila chestie care i s-a intamplat, sunt sigur ca mai sunt.

• Like 1

De data asta e pe bune, cu nutritionist, vizite saptamanale cu modificarea dietei in functie de rezultatul din saptamana anterioara, chestii d-astea :D Am deja 8 kg down ;)

M-a convins Alx-ul, dupa ce l-am vazut ca a ajuns schija :D

Sub 3 saptamani. intreaga dieta se intinde pe 13 saptamani si garanteaza minim 20 de kg date jos. Eu nu m-am bagat pana n-am vazut exemplu concret de cunostinta care a dat jos 23 de kg si dup-aia a reusit sa se si mentina.

Mooooa, ce copiator estem...

Io am dat jos 20 de kg in 8 saptamani, fara miscare, din pacate...