Jump to content

Zona Libera

VAXXi

Recommended Posts

Chiar dacă ştiu că nu vă veţi putea abţine, vă propun să nu răspundeţi celor de mai sus.

Tommy, regret să îţi răpesc plăcerea de a posta în seria selectă de 3.

Doomnu Popa, doomnu Popa, cat sunteti de amabil. Pe dvs va vad undeva in zona gnostica daca imi este permis,

cel putin dupa larga analiza pe care ati facut-o unei parti din ceata noastra. :)

PS: Emile, erai un băiat de nota 10. Cândva te-am propus a fi moderator (şi nu regret asta). Ştiu că funcţia îl tâmpeşte pe om (+20%?), dar sper să nu fie cazul tău, deşi am uneori senzaţia că ai mai coborât cu nota (de la 10). Nu te caracterizează cele scrise mai sus (referitoare la cei 3), dar uneori... pari să aspiri la performanţele lor.

Hai domnu' nu crezi ca exagerezi? Emil a fost un baiat de nota 10, e adevarat. Acum insa, e de nota 11. Sa fi coborat in ochii tai pentru ca a muscat mana care l-a hranit? Si eu l-am propus moderator, asta nu conteaza. Cand cineva ajunge "sef"datorita sustinerii tale, nu inseamna ca trebuie sa inchida 20% ochii la actiunile tale. ;)

Ti-am mai "desenat" odata ca nu sint femeie...

I-ai desenat, poate nu, eu inca mai astept confirmarea barbatiei tale. Ori...te faci ca ploua-n papusoi?

Edited by zeneseu