yannlepantrec Posted November 25, 2010 Share Posted November 25, 2010 Mai trecu o saptamana. Ha la un frappe sau un cocktail non-alcoolic pentru postişti. O sa fie şi ultima ieşire la întîlnire pentru Maty al meu. Link to comment
dreamlike Posted November 26, 2010 Share Posted November 26, 2010 Nu putem sa mutam intalnirea la 19.00 din motive de serviciu? Oricum eu o sa vin la 20.00 dar as putea sa o trimit pe Cristina inainte sa-mi tina loc ... Ce ziceti? Link to comment
yannlepantrec Posted November 26, 2010 Author Share Posted November 26, 2010 Pai io stiu? Sa decida majoritatea. Link to comment
Immortal Posted November 27, 2010 Share Posted November 27, 2010 Bun, pai nu mai bine cu cineva la 19.00 decat singuri la 18.00? Noi venim la 19.00 Link to comment
yannlepantrec Posted November 27, 2010 Author Share Posted November 27, 2010 La nouşpe ramane, atunci! Link to comment
paul_marines Posted November 27, 2010 Share Posted November 27, 2010 Ramane sa ne vedem Link to comment
free_spirit Posted December 3, 2010 Share Posted December 3, 2010 Salutare !! Nu ne-am mai vazut de ceva timp, insa vreau sa va asigur ca inca sunt...in zona si ca nu v-am uitat. Criza si-a spus cuvantul si in privinta frappe-urilor, mai ales cand este vorba de "navetistii" forumului.Voiam sa spun ca sunt sperante de mai bine dar...din pacate, nu-s. Asa ca intentionez sa...plec departe. Cat mai departe. Maine este primul pas, examenul IELTS.Daca va aduceti aminte de mine, tineti-mi macar un deget strans, daca nu tot pumnul. Va doresc toate cele bune si pofta mare la frappe-uri ! Respect !! Link to comment
andrew Posted December 3, 2010 Share Posted December 3, 2010 Succes Didi, eu unul iti tin pumnii, sa ai noroc si sa iti mearga bine. Apoi, nu sunt nici eu departe de adoptarea acestei solutii. Link to comment
yannlepantrec Posted December 3, 2010 Author Share Posted December 3, 2010 Saptamana asta nu ajung, din pacate. Treburile ma indreapta spre Capitala. Bafta Didi si iti tin pumnii sa-ti iasa toate planurile! Link to comment
dreamlike Posted December 4, 2010 Share Posted December 4, 2010 Sun sigur ca ai trecut cu bine de test Didi, iar pentru cine mai are timp si chef de obisnuita intalnire ne vedem la 18.00 la Friends. Link to comment
Immortal Posted December 4, 2010 Share Posted December 4, 2010 Am scrasnit cu folos din pumni prin carrefour azi, da' maestre? 18.00 it is, in splendoarea numita 'friends' Link to comment
free_spirit Posted December 5, 2010 Share Posted December 5, 2010 Salutare !! N-a fost greu, fratilor, dar nici usor. Poate cu un pic mai multa concentrare, faceam treaba suficient de buna, cat sa nu mai fie nevoie sa am emotii pana pe 17 decembrie. Oricum, chiar daca nu voi "marca" din prima, asta nu inseamna ca nu voi mai incerca pana imi iese. Voiam, in primul rand, sa iau "pulsul "acestui examen, ca sa stiu cu ce se "mananca". Cum spuneam, cale de intoarcere nu mai exista. Va multumesc pentru sustinere si pentru incurajari. Respect !! Link to comment
paul_marines Posted December 5, 2010 Share Posted December 5, 2010 Felicitari Didi, se aude ca mai dau astia o sansa de evadare in ianuarie + compensari. "> Link to comment
Recommended Posts