lauamd Posted November 29, 2010 Share Posted November 29, 2010 Caut o anvelopa Lassa Snoways 2 deoarece mi s-a tăiat un cauciuc . Nu trebuie să fie nouă însă să fie uzată maxim 25%. 195/55 R15 Link to comment
nluncasu Posted November 29, 2010 Share Posted November 29, 2010 (edited) Snowais 2,sau Snowais 2 plus?Care e pretul maxim pe care-l poti plati,ca merg in maximum o saptamana in tara unde sunt produse? Edited November 29, 2010 by EM!L Nu mai cita integral mesajul anterior! Foloseşte AddReply sau FastReply din partea de jos a paginii! Link to comment
lauamd Posted December 9, 2010 Author Share Posted December 9, 2010 Snowais 2 plus La preţ nu ştiu ce să spun. Mi s-a cerut pe unul nou 250ron. Link to comment
nluncasu Posted December 12, 2010 Share Posted December 12, 2010 Snowais 2 plus La preţ nu ştiu ce să spun. Mi s-a cerut pe unul nou 250ron. Ia-l.daca ai bani.Am intrebat in Turcia si costa mai mult. Link to comment
lauamd Posted December 22, 2010 Author Share Posted December 22, 2010 Este o anvelopă chiar atât de rară oare ? Link to comment
nluncasu Posted December 22, 2010 Share Posted December 22, 2010 Este o anvelopă chiar atât de rară oare ? Este relativ putin raspandita chiar si in Turcia,unde e cunoscuta mai mult pentru anvelopele de camion.Asa ca e normal sa se gaseasca mai rar in Romania,unde toti alearga dupa nume consacrate. Link to comment
lauamd Posted December 29, 2010 Author Share Posted December 29, 2010 Adevarat. Pare o anvelopa greu de găsit. Cu toate că în anii trecuţi vedeam peste tot reclame cu lassa acum sunt doar o amintire. Încă mai caut, poate are totuşi cineva una rămasă pe undeva. "> Link to comment
Recommended Posts