iulia Posted November 30, 2010 Share Posted November 30, 2010 Avand in vedere ca mi-a revenit cheful de intalniri dupa ultima participare (chiar daca a fost destul de restransa) si datorita faptului ca acum in sfarsit sunt mai libera ca niciodata (si vreau sa profit de asta cat va mai fi cazul), eu imi anunt participarea. Nu stiu insa cata lume va mai fi disponibila dupa 1 decembrie, dar daca e sa ne gandim ca e fix in mijlocul saptamanii probabil nu si-au facut prea multi planuri de plecare. Link to comment
Axel7 Posted November 30, 2010 Share Posted November 30, 2010 Posibil sa apar daca nu ploua/ninge. Link to comment
Tommy Posted November 30, 2010 Share Posted November 30, 2010 si datorita faptului ca acum in sfarsit sunt mai libera ca niciodata (si vreau sa profit de asta cat va mai fi cazul) Asa, baga mare, e un bun rucsac de carat, gasesti cate ceva prin el Link to comment
iulia Posted November 30, 2010 Author Share Posted November 30, 2010 Tu intelegi ce ai vrut sa spui, Tommy? Ca e criptic rau...poate explici Link to comment
Tommy Posted November 30, 2010 Share Posted November 30, 2010 Nu e. Libertatea, doamna. Link to comment
KumKum Posted November 30, 2010 Share Posted November 30, 2010 Incepand de maine ajung si eu prin Bucuresti cu anumite probleme personale, daca da D-zeu ca totul sa fie bine poate ajung si eu la intalnire. Link to comment
laurentziu83 Posted November 30, 2010 Share Posted November 30, 2010 A, bun, poate ne intalnim pe acolo. Link to comment
NFS Posted November 30, 2010 Share Posted November 30, 2010 Whoaa, cool... hahalere! Apar si io. Link to comment
iulia Posted December 1, 2010 Author Share Posted December 1, 2010 Nu e. Libertatea, doamna. Cu scuzele de rigoare, Tommy, tu habar n-ai despre ce e vorba in situatia de fata, in ceeea ce ma priveste. Ca sa nu mai spun ca, intre a avea deodata mult timp liber din motive obiective si...libertate, e o oaresce foarte mare diferenta. Dar ce ce nu ti-ai da tu cu parerea asa ca de obicei, de cand te stiu eu? In alta ordine de idei, daca maine va fi vremea ca azi, probabil ne vedem direct indoors. Laur, eu am fost total rupta de evenimente, n-am stiut ca te-ai mutat in Bucuresti, am aflat foarte recent. Acum inteleg unele lucruri. Link to comment
Zmeul cel rau Posted December 1, 2010 Share Posted December 1, 2010 Bai, ce sunteti atat de prolix? Sharing is carrying. 1 Link to comment
Ami Posted December 1, 2010 Share Posted December 1, 2010 Bre, da' stiu ca sunteti filosofici rau! O sa fiti asa si maine? Link to comment
Tommy Posted December 1, 2010 Share Posted December 1, 2010 (edited) Cu scuzele de rigoare, Tommy, tu habar n-ai despre ce e vorba in situatia de fata, in ceeea ce ma priveste. Ca sa nu mai spun ca, intre a avea deodata mult timp liber din motive obiective si...libertate, e o oaresce foarte mare diferenta. Dar ce ce nu ti-ai da tu cu parerea asa ca de obicei, de cand te stiu eu? Hahaha, simplu fapt ca ma adresam tie nu inseamna ca vorbeam despre tine ) Stay cool, erau considerente generale, ocazie de a glumi, nu ma pasioneaza particularizarile comune Edited December 1, 2010 by Tommy Link to comment
Dj_Dark Posted December 2, 2010 Share Posted December 2, 2010 Eu dau o tura prin parcare la ora stabilita, daca nu ploua. Poate iese vre-un patinaj artistic ceva totusi > Link to comment
iulia Posted December 2, 2010 Author Share Posted December 2, 2010 Neah, sticla a fost aseara, acum e numai udatura Hahaha, simplu fapt ca ma adresam tie nu inseamna ca vorbeam despre tine ) Stay cool, erau considerente generale, ocazie de a glumi, nu ma pasioneaza particularizarile comune Faptul ca te adresai mine insemna ca faci referire la ce am spus eu. Pretty obvious, n-o mai intoarce acum, ai dat-o de gard de data asta. Nu-mi amintesc sa fi glumit noi 2 in ultimii 2 ani, deci daca tu numai ocazia asta ai gasit-o de-a glumi, e grav. Stay calm. Bre, da' stiu ca sunteti filosofici rau! O sa fiti asa si maine? No way, de Tommy e doar vorba de obicei, el n-apare . Sharing is carrying. Tommy? Carrying what? Link to comment
Englishman Posted December 2, 2010 Share Posted December 2, 2010 Ufff...nici la English corner nu e asa multa engleza.... 2 Link to comment
Tommy Posted December 2, 2010 Share Posted December 2, 2010 No way, de Tommy e doar vorba de obicei, el n-apare . Nah, daca tot e atat de multa engleza, sa fiu si eu gentleman, my fault, mai uita omul Link to comment
Recommended Posts