Jump to content

Joia Dupa Sarbatoarea Nationala

Recommended Posts

Avand in vedere ca mi-a revenit cheful de intalniri dupa ultima participare (chiar daca a fost destul de restransa) si datorita faptului ca acum in sfarsit sunt mai libera ca niciodata (si vreau sa profit de asta cat va mai fi cazul), eu imi anunt participarea.

Nu stiu insa cata lume va mai fi disponibila dupa 1 decembrie, dar daca e sa ne gandim ca e fix in mijlocul saptamanii probabil nu si-au facut prea multi planuri de plecare.

Nu e. Libertatea, doamna. :)

Cu scuzele de rigoare, Tommy, tu habar n-ai despre ce e vorba in situatia de fata, in ceeea ce ma priveste. Ca sa nu mai spun ca, intre a avea deodata mult timp liber din motive obiective si...libertate, e o oaresce foarte mare diferenta.

Dar ce ce nu ti-ai da tu cu parerea asa ca de obicei, de cand te stiu eu? ;)

In alta ordine de idei, daca maine va fi vremea ca azi, probabil ne vedem direct indoors.

Laur, eu am fost total rupta de evenimente, n-am stiut ca te-ai mutat in Bucuresti, am aflat foarte recent. Acum inteleg unele lucruri. :)

Cu scuzele de rigoare, Tommy, tu habar n-ai despre ce e vorba in situatia de fata, in ceeea ce ma priveste. Ca sa nu mai spun ca, intre a avea deodata mult timp liber din motive obiective si...libertate, e o oaresce foarte mare diferenta.

Dar ce ce nu ti-ai da tu cu parerea asa ca de obicei, de cand te stiu eu? ;)

Hahaha, simplu fapt ca ma adresam tie nu inseamna ca vorbeam despre tine :) )

Stay cool, erau considerente generale, ocazie de a glumi, nu ma pasioneaza particularizarile comune :)

Edited by Tommy

Neah, sticla a fost aseara, acum e numai udatura :)

Hahaha, simplu fapt ca ma adresam tie nu inseamna ca vorbeam despre tine :) )

Stay cool, erau considerente generale, ocazie de a glumi, nu ma pasioneaza particularizarile comune :)

Faptul ca te adresai mine insemna ca faci referire la ce am spus eu. Pretty obvious, n-o mai intoarce acum, ai dat-o de gard de data asta. Nu-mi amintesc sa fi glumit noi 2 in ultimii 2 ani, deci daca tu numai ocazia asta ai gasit-o de-a glumi, e grav. Stay calm.

Bre, da' stiu ca sunteti filosofici rau! O sa fiti asa si maine?

No way, de Tommy e doar vorba de obicei, el n-apare :D .

Sharing is carrying.

Tommy? Carrying what?

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...