matei claudiu Posted November 30, 2010 Share Posted November 30, 2010 Am de vanzare pentru Cielo urmatoarele piese noi, fara factura , fara garantie: -2 buc pivoti (Moog)-80 lei amandoi -2 buc capete bara, stanga+dreata (Lemforder)-100 lei amandoua -2 buc bucsi bascula (montare bascula fata , spre partea din fata a masinii)-45 lei amandoua -7 buc bolt usa (ax despicat usa)- 25 lei toate Piesele se pot ridica personal din Ilfov sau prin Posta Romana cu plata ramburs si achitarea de cumparator a cheltuielilor de transport.Preturile sunt nenegociabile. Persoana care doreste sa achite toate reperele de maI sus va achita 220 lei , cheltuielile de transport fiind achitate de vanzator(doar Posta Romana, plata ramburs). In afara de piesele mentionate am de vanzare un set de prezoane lungi sh pentru jenti aliaj Cielo. Patru prezoane sunt cu antifurt. Pret nenegociabil 60 lei. Link to comment
fly72 Posted December 7, 2010 Share Posted December 7, 2010 Salutare, ma intereseaza prezoanele pentru jentile de aliaj, cum te pot contacta ? multumesc. Link to comment
matei claudiu Posted December 7, 2010 Author Share Posted December 7, 2010 (edited) Salut 0720880810 Edited December 7, 2010 by EM!L Nu mai cita integral mesajul anterior! Foloseşte AddReply sau FastReply din partea de jos a paginii! Link to comment
matei claudiu Posted December 9, 2010 Author Share Posted December 9, 2010 (edited) Prezoanele si bolturile de usi nu le mai am. Au plecat la fly72 Edited December 9, 2010 by matei claudiu Link to comment
matei claudiu Posted December 13, 2010 Author Share Posted December 13, 2010 -2buc pivoti Moog+2buc bucsi bascula=100 lei -2 buc capete bara lemforder, stanga+dreapta=100 lei Oferta= toate reperele de mai sus = 180 lei Link to comment
Recommended Posts