neco Posted December 3, 2010 Share Posted December 3, 2010 Sa traiti bine (daca munciti ca mine) ! Va rog sa ma lamuriti de unde vine, pe circuitul de aspiratie aer , ramificatia spre jos, care intra in contraaripa la Cielo, imediat langa intrarea in filtrul de aer. Multumesc ! Link to comment
neco Posted December 4, 2010 Author Share Posted December 4, 2010 Multumesc ! M-a bagat si pe mine cineva in seama ! Dar te rog detaliaza: 1. Ce e de fapt asta, o cutie ? 2. La ce bun, micsoreaza zgomotul aspiratiei ? Legat de acest aspect pot sa va spun ca eu mi-am pus problema pe care e o dezbatem aici pentru ca tembelii din service sau (mai putin probabil) din fabrica nu s-au mai obosit sa mufeze corect racordul de cauciuc dintre cutia filtrului si atmosfera. Asa ca am mers ani de zile, poate zece, cu aspiratie aer practic de la intrarea cutiei filtrului. Nu m-a frapat vreun zgomot anormal, am descoperit neregula intamplator, cand am schimbat un bec de far. 3. Ce (alt) neajuns poate genera aspiratia aerului direct de la intrarea in cutia filtrului ? Link to comment
argon Posted December 4, 2010 Share Posted December 4, 2010 (edited) E pentru silentiozitatea motorului rezonatorul asta, Edited December 4, 2010 by argon Link to comment
neco Posted December 4, 2010 Author Share Posted December 4, 2010 (edited) E pentru silentiozitatea motorului rezonatorul asta, Stiam ca efectul asta il are rezonatorul din compartimentul motor, de DUPA filtrul de aer. Ori eu zic de ala de DINAINTE, care, cica, ar fi sub contraaripa dreapta ! Edited December 4, 2010 by neco Link to comment
Dj_Dark Posted December 6, 2010 Share Posted December 6, 2010 Are fix acelasi rol, din moment ce tot rezonator se numeste . E o cutie ordinara de plastic de o forma calculata, la fel ca cea de dinainte de filtru. Link to comment
neco Posted December 6, 2010 Author Share Posted December 6, 2010 Are fix acelasi rol, din moment ce tot rezonator se numeste . E o cutie ordinara de plastic de o forma calculata, la fel ca cea de dinainte de filtru. Dragul meu, poate nu ai fost atent , eu la asta, de dinainte, ma refer. Cu aia de dupa stiu cum e ! Ai desfacut protectia de plastic de sub aripa dreapta sa vezi cum e ? Link to comment
Viktor Posted December 6, 2010 Share Posted December 6, 2010 (edited) Sa lamurim nitel lucrurile. Piesa nr.1 este acel rezonator despre care vorbesti, de-altfel si DJ-ul se referea la aceiasi piesa. Piesa nr.2 este cel de al doilea rezonator. Apropo, am vazut acea piesa pe viu, am demontat-o - am mingieat -o, am curatat-o ... Edited December 6, 2010 by Viktor Link to comment
neco Posted December 11, 2010 Author Share Posted December 11, 2010 Multumesc, m-ai lamurit ! Da' cum dracu se face ca la mine rezonatorul asta, de dinainte de filtru, a fost scos practic din functiune, dupa cum am zis mai sus, si n-am sesizat ca se micsoreaza zgomotul dupa ce l-am pus ! DELOC ! Sa mi se para ? Te rog sa-mi spui de unde, din ce volum al cartilor masinii, e poza atasata ! Multumesc ! Link to comment
neco Posted December 20, 2010 Author Share Posted December 20, 2010 Sa lamurim nitel lucrurile. Piesa nr.1 este acel rezonator despre care vorbesti, de-altfel si DJ-ul se referea la aceiasi piesa. Piesa nr.2 este cel de al doilea rezonator. Apropo, am vazut acea piesa pe viu, am demontat-o - am mingieat -o, am curatat-o ... Te rog frumos, spune-mi de unde e desenul ! Link to comment
Viktor Posted December 20, 2010 Share Posted December 20, 2010 (edited) De pe un site rusesc parca, dar sa vad pe unde l-am pus pe-aici si voi pune pe forum. http://www.elcats.ru/Default.aspx?AspxAutoDetectCookieSupport=1 Edited December 20, 2010 by Viktor Link to comment
v.andrei Posted December 23, 2010 Share Posted December 23, 2010 Va salut! Voi atasa aceeasi imagine pe care a atasat-o si Viktor dar cu notatiile in romana. Sper sa ajute pe cineva... http://img121.imageshack.us/i/img0001ai.jpg/ http://img163.imageshack.us/i/img0002qu.jpg/ Link to comment
Recommended Posts