bogatu Posted December 6, 2010 Share Posted December 6, 2010 unde am putea gasi cel mai mic pret . fiecare din toate zonele tarii ne putem ajuta . chiar si piese din dezmebrari. eu caut 2 amortizoare spate si am gasit preturi intre 23 si 27 mil/ bucata. scump? ieftin? Link to comment
bogatu Posted December 7, 2010 Author Share Posted December 7, 2010 cred ca ma las pagubas. maine am sa demontez amortizorul cu probleme si am sa-l reconditionez. sa vad ce o sa iasa. rog adminii sa mute undeva unde se vorbeste strict despre chevrolet captiva. multumesc 4 jante de 17 sau 18 pentru captiva. are cineva de vanzare sau stie un pret bun? Link to comment
bogatu Posted December 8, 2010 Author Share Posted December 8, 2010 astazi am dus amortizorul spate la reparat. reactia a fost a mecanicului. sunt amortizoare care se fabricau acum 40 ani. vad eu maine daca face ceva. Link to comment
KumKum Posted December 8, 2010 Share Posted December 8, 2010 Pentru jante urmareste si tu pe aici http://forum.anunturi-galati.ro/index.php? poate gasesti ceva. Link to comment
bogatu Posted December 14, 2010 Author Share Posted December 14, 2010 nu a putut repara amortizorul . are presiune foarte mare. pana fac rost de bani sa cumpar nou ( 28mil ) 1 bucata. am cumparat 2 bucati de la iveco de 3,5 tone. se potrivesc dar sunt un pic mai rigide. si costa 3,5 mil bucata. Link to comment
bogatu Posted February 8, 2011 Author Share Posted February 8, 2011 s-a rezolva 2 buc SH 10mil ambele. Link to comment
bogatu Posted March 28, 2011 Author Share Posted March 28, 2011 acum am alta problema . un rulment fata huruie si asta dupa ce am schimbat discurile de fata care erau ovalizate. problema este ca nu se stie sigur 100% in ce parte huruie. stanga sau dreapta. stie cineva cum se pot identifica. Link to comment
bogatu Posted April 8, 2011 Author Share Posted April 8, 2011 (edited) senzorul de purificare a aerului sau cam asa se numeste, stie cineva unde este pozitionat. ( captiva are un buton APS parca care cand e on si simte fum , praf etc inchide automat aerul ce intra in cabina). Edited April 8, 2011 by bogatu Link to comment
bogatu Posted July 5, 2011 Author Share Posted July 5, 2011 ajutor, cine a avut problema cu supapa presiune pompa de inalta la captiva diesel ??/ un pret de la SH. noua nu cred ca se gasesc separat fara pompa. Link to comment
Mircea Posted July 5, 2011 Share Posted July 5, 2011 Pe aici n-am auzit pe nimeni sa aiba problema asta, insa am vazut pe HyundaiClub motoare identice de pe tucson si santa fe avand problema respectiva. Incearca sa gasesti supapa la service-urile specializate in pompe de injectie, masina este echipata cu injectie Bosch. Link to comment
bogatu Posted July 7, 2011 Author Share Posted July 7, 2011 alarma falsa, a fost doar lipsa motorinei in rezervor. acum 10 zile am schimbat senzorul de la sonda litrometrica din rezervor iar cei din service nu au reusit sa o regleze, ceasul arata aproape jumatate rezervor iar eu nu am dat importanta si am ramas fara motorina, a stat masina in service 5 zile si eraoarea pe tester era supapa de presiune la pompa de inalta ceea ce era si normal atat timp cat pompa nu are motorina. am cumparat si acea supapa SH 6,5 mil si era defecta, sper sa o primeasca inapoi ( cuparata de la autoparcleonard ). asa ca daca ramaneti fara motorina sa stiti ce erori apar... am uitat , nici acum nu au reglat sonda litrometrica, arata doar pana aproape de jumatate dar in partea de jos iar masina are plinul facut. cine a mai avut probleme cu sonda litrometrica ( indica nivelul morotrinei din rezervor) multumesc Link to comment
bogatu Posted July 20, 2011 Author Share Posted July 20, 2011 iar probleme, dupa lipsa motorinei s-a constatat ca sunt injectoarele. am cumparat 4 injectoare SH si de 5 zile masina merge. sonda litrometrica tot nu au reusit sa o regleze.arata doar 3 liniute ca ar fi mototrina in rezervor desi plinul este facut. Link to comment
Mircea Posted July 20, 2011 Share Posted July 20, 2011 Vezi ca aici discutam de piese Captiva. Pentru probleme tehnice exista un alt topic. Link to comment
bogatu Posted May 31, 2013 Author Share Posted May 31, 2013 (edited) cumpar 4 injectoare sh , chevrolet captiva ??? 0745020928 Edited May 31, 2013 by bogatu Link to comment
ches Posted June 3, 2013 Share Posted June 3, 2013 Vezi ca n-ai postat unde trebuie, pune la bursa, acolo se uita oamenii care vand. Vezi ca sunt unii in Bucuresti care repara injectoare Bosch, gasesti anuntul pe clubchevrolet. Link to comment
Recommended Posts