Wolfman Posted December 13, 2010 Share Posted December 13, 2010 Deoarece saptamana asta ma aflu in Bucuresti, nu voi pierde ocazia de a trece pe la Polivalenta. Cine se mai anunta? Link to comment
elprypas Posted December 13, 2010 Share Posted December 13, 2010 Repatriat pe meleaguri mioritice nu evit nici eu ocazia de a imi face aparitia la bucuresti Link to comment
Salex Posted December 13, 2010 Share Posted December 13, 2010 Am cam terminat si eu cu problemele, sint destul de sigur ca o sa apar Joi seara. Link to comment
Dj_Dark Posted December 14, 2010 Share Posted December 14, 2010 In cazul acesta probabil voi invinge si eu frigul si voi fi prezent. Link to comment
laurentziu83 Posted December 15, 2010 Share Posted December 15, 2010 Cred ca ajung si eu daca voi fi in Bucuresti. Link to comment
barboso Posted December 15, 2010 Share Posted December 15, 2010 Probabil ca voi veni si eu. Link to comment
barboso Posted December 16, 2010 Share Posted December 16, 2010 Probabil e destul de tarziu sa anunt acum, dar asta e, scuze. Din cauza caldurii lipsa si a ninsorii prefer sa nu mai circul in seara asta - pe stergatoarele mele s-a facut deja gheata, am cam bajbait pana acasa. Astept oprirea ninsorii si direct la service. Link to comment
Senna Posted December 17, 2010 Share Posted December 17, 2010 Am fost si eu si a fost super tare! Am spart gasca dupa 12 noaptea, de la un restaurant Link to comment
Salex Posted December 17, 2010 Share Posted December 17, 2010 Din pacate eu am fugit mai devreme insa ... reluam discutia diseara . Link to comment
Wolfman Posted December 17, 2010 Author Share Posted December 17, 2010 Se facu ora 20.00 si dupa oarece evitari de patinatori 4x4 pe aleea ce urca la Polivalenta am ajuns in parcarea in care tocmai se asternuse un strat de zapada ce te imbia la intoarceri cu frana de mana. In cateva minute isi facu aparitia si Salex, dubland astfel numarul limuzinelor din parcare iar dupa cateva impresii rapide schimbate aparu si NFS-ul cu o timida tentativa de derapaj controlat de sosonii de iarna cu care tocmai incaltase masinuta. DJ Dark nu se lasa mult asteptat si dupa ce executa o maiastra parcare ne scutura cu vioiciune mainile aproape inghetate si impreuna il intampinaram pe Senna care aparu din niste tufisuri dand din maini ca minicentrala eoliana, indignat ca nu se putuse face observat de DJ care trecuse pe langa statura-i impozanta ce se deplasa in mars fortat spre parcarea devenita parte din spiritul DWCC. Ceva acorduri fine din Judas Priest si Iron Maiden ne-au mai dezmortit sufletele iar dupa ce DJ-ul ne lasa cu generiozitate sa-i admiram capota Espero-ului iluminata discret pe partea ventrala de doua lampi ce te impingeau la surubarit prin motor Senna il provoca la niste piruete cu frana de mana, ingreunate de criblura de sub zapada prea proaspata pt. asemenea demonstratii cu care ne-am obisnuit deja la intalnirile saptamanale hibernale. Frigul patrunzator ii facu sa-si ia ramas bun pe Salex si DJ Dark iar Laur, NFS-ul, Senna si subsemnatul ne indreptaram spre "Moment's", unde nu intarziara sa apara si Ami cu Elprypasul iar mai apoi Regina noptii cu un look de zile festive si un tonus de adolescenta! Dupe ceva beri, vin la carafa (pedestrasii n-au scapat ocazia sa ne faca in ciuda, delectandu-se cu vinul casei si bere adevarata in timp ce soferii se multumeau cu ceai sau bere N.A.) pizza, foccacia si ce mai era prin meniu, dominatorul forumului, profitand de proaspatul statut de "young, free and single", trecu la asalturi sustinute si inflacarate indreptatate spre partea feminina si nevinovata a clubului ce ne onora cu prezenta, atacuri respinse cu greu de fetele ce nu-si dezisera prezenta de spirit si experienta in astfel de situatii neprevazute. Timpul trecu pe nesimtite, asa ca dupa ce veni ziua de vineri ne indreptaram spre trotinetele din dotare, ramanand sa ne vedem (unii dintre noi) la Lepsa. Link to comment
Senna Posted December 17, 2010 Share Posted December 17, 2010 (edited) Ma bucur mult ca v-am vazut! Se implinea exact o saptamana de la divortul meu de comun acord, definitiv si irevocabil inca din primul termen. De suparare am baut 1kg de vin la carafa si o bere (ca sa intre cu pastele carbonara cu bacon. A fost vinul bun, nu ma doare capul deloc acum Multumesc mult NFS-ule ca m-ai dus acasa ca eram prastie. Ne vedem mai tarziu Edited December 17, 2010 by Senna Link to comment
Wolfman Posted December 17, 2010 Author Share Posted December 17, 2010 You've made my day, man! N-am mai ras cu lacrimi de ceva vreme! Ai dormit tot cu pisica aseara?> Link to comment
Senna Posted December 17, 2010 Share Posted December 17, 2010 Da, a dormit la picioarele mele, s-a invatat Link to comment
Recommended Posts