Biru Posted December 14, 2010 Share Posted December 14, 2010 Vand 2 discuri de frana ventilate+ set placute frana . Discurile si placutele sunt nou noute. Le-am cumparat fara sa stiu ca la modelul meu de cielo nu se potrivesc ( am un model mai vechi). Unul dintre ele a fost montat de mecanic( Nici el nu a stiu ca nu se potrivesc) si a fost zgariat locasul unde intra surubul. Se poate vede in poze. Pretul este de 190. Nu se vand separat. Link to comment
madkat Posted December 14, 2010 Share Posted December 14, 2010 offtopic. astea sunt discuri ventilate pentru roti pe 13, si placutie pt etrierii mici - cu care au venit toate cielo-urile pana la executive. Cum de nu s-au potrivit? Link to comment
Biru Posted December 14, 2010 Author Share Posted December 14, 2010 (edited) Nu mai incapeau placutele de frana pe langa disc. Mecanicul a zis ca trebuie sa imi schimb si etrierul ca sa pot sa imi pun discuri ventilate. Eu am un Cielo din 1995, poate o fi vreo diferenta... Edited December 14, 2010 by VAXXi Nu mai cita mesajul anterior! Foloseste Add Reply din partea de jos a paginii. Link to comment
Recommended Posts