Immortal Posted December 17, 2010 Share Posted December 17, 2010 (edited) Pre-mosu', vine cineva? In sfarsit avem de 'munca' pentru binemeritatul frappe (si nu, nu ma refer la stricarea unui gadget ori te miri ce alta 'munca' mai putin 'cinstita'... ), asa ca noi ne'am cam incalzi motorasul pentru saptamanala tratare. Asa, ca de sarbatori Edited December 17, 2010 by Immortal Link to comment
yannlepantrec Posted December 17, 2010 Share Posted December 17, 2010 Eu nu ajung saptamana asta ca lucrez. Poate de moş ne intalnim ca ajung atunci, cine stie. Ne auzim. Bafta! Link to comment
dreamlike Posted December 18, 2010 Share Posted December 18, 2010 Dupa vreo doua luni de activitati bezmetice am parte, in sfarsit, de un week end liber in care vreau neaparat sa desfasor doua activitati: sa-mi incerc mountain bikeul pe zapada si sa particip la celebra intalnire saptamanala a DWCC. Asadar contati pe noi, la ora si locul obisnuit. Link to comment
paul_marines Posted December 18, 2010 Share Posted December 18, 2010 Cred ca ne vedem la ora 18. Nu mergem la etnobotanice la lupoaica ? Link to comment
dreamlike Posted December 18, 2010 Share Posted December 18, 2010 Pai ne intalnim la Friends si apoi vedem daca mergem la etnobotanice sau ramanem pe loc, desi sunt sigur ca sunt mai multi adepti ai lumii viselor. Apropos, Immortal esti pe lista neagra a celor care ne recomanda filme ... Link to comment
paul_marines Posted December 18, 2010 Share Posted December 18, 2010 Sper sa ramanem la Friends, imi ajunge o singura experienta cu ceai chinezesc. Link to comment
MCojo Posted December 18, 2010 Share Posted December 18, 2010 Si eu care speram sa ne vedem la etnobotanice, mai ales ca intentionez sa vin cu colindul... Link to comment
free_spirit Posted December 24, 2010 Share Posted December 24, 2010 Salutare !! Bey !! Asa de multe s-au schimbat de cand nu am mai fost eu pe la intalniri?? S-a trecut pe etnobotanice?? ) Ei, hai, ca asta-i buna !! Shpiritu' desi azi este in Constanta, nu vine, ca se duce la colinde ,ca sa-si recupereze cei 25% luati de Boc din leafa, dar va ureaza sa aveti pofta maxima la frappe. Si va mai ureaza un Craciun fericit si un an nou cu toate cele bune pentru voi si pentru familiile voastre. P.S. Vanatorule, am tot incercat sa te sun pe vodafone in timpul programului si imi tot spunea ca "abonatul nu este ....". Cojo mi-a dat un Cosmote de-al tau, dar nu te sun pana nu-mi confirmi ca pot sa o fac, ca sa nu te deranjez. Vreau sa vorbesc neaparat cu tine zilele astea despre...stii tu, ce ma doare pe mine mai tare. Link to comment
paul_marines Posted December 24, 2010 Share Posted December 24, 2010 (edited) Salutari Didi si ma poti suna oricand pe ambele numere. Nu am uitat, doar ca momentan nu sunt noutati. Oricand disponibil pentru un frappe in grup Sarbatori fericite tuturor!!! Edited December 24, 2010 by safari hunter Link to comment
dreamlike Posted December 24, 2010 Share Posted December 24, 2010 Craciun fericit tuturor! Toate urarile de bine si sa ne vedem sanatosi! Link to comment
yannlepantrec Posted December 25, 2010 Share Posted December 25, 2010 Sarbatori Fericite tuturor! Link to comment
nightmare Posted January 2, 2011 Share Posted January 2, 2011 La multi ani tuturor ! Fie ca noul an sa va aduca tot ce va doriti! Dupa cum probabil stiti deja de cateva zile se protesteaza impotriva scumpirii carburantilor asa ca si noi, la Constanta, ne vom mobiliza pe 7 Ianuarie 2011 la ora 16 in parcarea de la Aqua Magic in Mamaia si mai departe stabilim acolo toate amanuntele. pentru detalii: http://www.facebook.com/event.php?eid=182357465127321&num_event_invites=0 Va asteptam in numar cat mai mare, va rog sa dati mai departe cu speranta ca ne vom aduna cat mai multi. Link to comment
free_spirit Posted January 4, 2011 Share Posted January 4, 2011 Salutare !! In primul rand,dati-mi voie sa va urez un an nou fericit si sa dea Domnul ca anul ce tocmai a inceput, sa nu mai fie la fel de trist ca cel ce tocmai s-a terminat. Bine ca s-a dus, duce-s-ar cu el Boc si Basescu si toti baietii de "bine" care au avut grija sa ne usureze de 25% din lefe, ca nu cumva s-o ducem prea bine. In al doilea rand, vreau sa va multumesc tuturor celor care v-ati adus aminte ca a fost ziua mea si m-ati felicitat ba aici, ba m-ati sunat sa-mi transmiteti felicitarile voastre. Va multumesc din suflet si va marturisesc ca m-am simtit flatat de atentia pe care mi-ati aratat-o. Sper sa ne revedem curand. Respect !!! Link to comment
Recommended Posts