Razi3lL Posted December 23, 2010 Share Posted December 23, 2010 (edited) Salut! Am si eu o problema cu farurile de la Kalos. Cand dau pe luminile de drum ramanepe pozitie, daca dau pe faza lunga ... merg perfect ... trebuie sa spun asina o am de 5 luni .. de cand am si carnetul ... deci sunt un incepator.(an de fabricatie 2004) Ms anticipat! Edited December 23, 2010 by Razi3lL Link to comment
Viktor Posted December 23, 2010 Share Posted December 23, 2010 Siguranta sau comutatorul, zic eu. Link to comment
tolin Posted December 23, 2010 Share Posted December 23, 2010 ... sau releu, zice tot el. 1 Link to comment
Razi3lL Posted January 2, 2011 Author Share Posted January 2, 2011 Siguranta sau comutatorul, zic eu. pot sa imi bag eu nasul ... sau trebuie dusa in service? Link to comment
Viktor Posted January 2, 2011 Share Posted January 2, 2011 Depinde (tot el zice ). Daca crezi ca merge, spor la lucru. La urma toata nu-i mare inginetie sa schimbi o siguranta sau un releu, doar ca inainte de a schimba trebuesc verificate. Link to comment
Abram Burel Posted January 2, 2011 Share Posted January 2, 2011 Iei mataluta la verificat in ordinea urmatoare: - siguranta Ef19 de 25A (in cutiuta din spate-dreapta de la baterie, poti sa te uiti pe capac care e...) - daca e arsa o schimbi - siguranta F18 de 10A (deschizi usa de la sofer, scoti capacul din stanga bordului, te uiti care e...) - daca e arsa o schimbi - releele pentru faruri (tot ca la prima siguranta, cum te uiti la cutie, primele relee in rad cu... primele sigurante - spre parbriz, ar trebuisa fie schita si pe dosul capacului) - in principiu, poti schimba oricare din relee cu unul mai dinspre tine) - daca nu ai gasit nimic pana acum, mai bine mergi in service - daca insa te ambitionezi, intrerupatorul de lumini e legat la maneta de unde aprinzi farurile Link to comment
Mircea Posted January 3, 2011 Share Posted January 3, 2011 Eu tare as verifica si becurile Link to comment
tobyas Posted June 3, 2011 Share Posted June 3, 2011 buna ziua.angrenajul electric de la faruri nu se gasesc separat,se potrivesc de la alte masini daewoo?multumesc Link to comment
Viktor Posted June 4, 2011 Share Posted June 4, 2011 Si eu as opta pentru angrenaj nou, dar daca nu se gasesc, ma multumesc cu unul SH, functionabil. Link to comment
Myg Posted June 4, 2011 Share Posted June 4, 2011 buna ziua.angrenajul electric de la faruri nu se gasesc separat,se potrivesc de la alte masini daewoo?... Ce intelegi prin "angrenaj electric",nu ai faruri cu motoras incorporat? Daca ai probleme cu reglajul electric al farurilor se potriveste releu de opel. Link to comment
kalosaru Posted June 4, 2011 Share Posted June 4, 2011 buna ziua.angrenajul electric de la faruri nu se gasesc separat,se potrivesc de la alte masini daewoo?... Ce intelegi prin "angrenaj electric",nu ai faruri cu motoras incorporat? Daca ai probleme cu reglajul electric al farurilor se potriveste releu de opel. cumva fasungul in care intra becul? Link to comment
Recommended Posts