closchkutza Posted December 28, 2010 Share Posted December 28, 2010 Asa cum spune si titlul topicului, vand una bucata bloc de bobine aprindere destinat Matizului Euro 3 si 4 si pe Spark-ului cu motorul de 0.8l. Blocul este nou-nout, a stat pe masina fix 2 minute. L-am cumparat crezand ca el este vinovatul pentru problemele aparute la masina insa din pacate se pare ca este altceva.Pretul este de 400 ron, reprezentand ~80% din cat am dat eu pe el. Contact aici sau la nr de telefon: 0729168830. Poze cu blocul: Link to comment
mihaigsa3 Posted January 2, 2011 Share Posted January 2, 2011 (edited) care e ultimul pret la bobina, la 350lei este la www.acsa.ro Edited January 2, 2011 by mihaigsa3 Link to comment
closchkutza Posted January 2, 2011 Author Share Posted January 2, 2011 (edited) O fi la acsa.ro 350 lei(apropo, ai vorbit cu ei? s-ar putea sa aiba piesa doar pe site..in realitate nu) insa eu mai jos de 400 ron nu ma duc. Eu am dat 480 ron pe ea, la autodaewoo este 519 ron asa ca de pomana nu o dau.Piesa este noua-nouta si nu din dezmembrare sau folosita pe masina. Edited January 2, 2011 by closchkutza Link to comment
mihaigsa3 Posted January 2, 2011 Share Posted January 2, 2011 iti mai arat 2 locuri unde e 425lei, sa nu zici ca pe www.acsa.ro e doar marketing http://www.abelauto.ro/products/BOBINA-INDUCTIE-MATIZ.html http://www.cnjpower.ro/piese_auto_si_accesorii_auto/3382-BOBINA_INDUCTIE_M_96291054.html in fine , am crezut ca vrei sa o vinzi. bafta la vanzare. oricum daca in magazin e 350lei nu iti pot da pe ia 400 ma gandeam ca castig si eu 50lei si te scapi si tu de ia Link to comment
closchkutza Posted January 2, 2011 Author Share Posted January 2, 2011 (edited) In primul link dat de tine costa 443 ron, marca Meat(habar n-am ce marca e aia). Ce vand eu este piesa originala GM. iti doresc sa o gasesti la 350 ron, insa eu nu pot s-o vand la 300 ron avand in vedere ca tu imi dai un site obscur unde este postat un pret mult mai mic decat oriunde pe piata. Consider ca am lasat suficient 80 ron pentru 2 minute de folosit respectiva piesa. Spor la gasit cu 350 ron piesa originala, noua. Edited January 2, 2011 by closchkutza Link to comment
mihaigsa3 Posted January 2, 2011 Share Posted January 2, 2011 (edited) iar in al 2 link e piesa originala uitate dupa cod si costa 425lei si aici http://www.acsa.ro/MMB14.HTM e 350lei tot originala.ok daca nu vrei sa o dai asta e, o sa cumpar din magazin, eu nu zic ca nu ai dat 480lei pe bobina nici eu in oradea nu am gasit originalafara 530lei. sau vindemio pe cea montata pe motorul tau la un pret de bobina secand si tio lasi pe asta noua Edited January 2, 2011 by mihaigsa3 Link to comment
closchkutza Posted January 2, 2011 Author Share Posted January 2, 2011 (edited) Man, cu tot respectul, eu nu am de ce sa o vand pe cea de pe masina mea. Ideea este in felul urmator: am cumparat o piesa de care s-a dovedit ca nu aveam nevoie, am pus-o la vanzare sa-mi recuperez parte din banii dati pe dansa. Nu am de ce sa o vand pe cea de pe masina la pret de second-hand pentru ca la faza asta eu ies in perdere masiva degeaba si nu am nici o motivatie sa fac asta. Daca tu gasesti la 350 originala, foarte bine, cumpar-o. Daca gasesti mai scumpa si consideri ca iti convine sa o iei pe asta de la mine cu 400 iarasi foarte bine. Ti-am zis, mi se pare de bun simt pretul, raportat la cat am dat eu pe ea. Daca o cumparam eu cu 350 o vindeam cu 300 sau 270. Eu sincer ma indoiesc ca o s-o gasesti la un pret mai mic de 470-480 ron pe piata noua. Oferta mea ramane: 400 lei (taxe de expediere prin posta, daca sunt necesare, incluse). Edited January 2, 2011 by closchkutza Link to comment
Salex Posted January 3, 2011 Share Posted January 3, 2011 @mihaigsa3: Ai facut o oferta, a fost respinsa. Rog respectarea Regulamentului, respectiv fara alte comentarii la sectiunea Bursa ! Link to comment
Recommended Posts