Jump to content

Izolarea Termica A Compartimentului Motor

Recommended Posts

Pentru ca pe topicul de probleme termostat matiz, discutia o cam ia pe alte carari am creat topicul asta pentru discutii legate de modalitatile de izolare termica a compartimentului motor pe timpul iernii. Cum, desi am cautat inainte topicuri similare in sectiunea de tico si matiz nu am gasit un topic similar, daca totusi exista asa ceva, rog moderatorii sa ma scuze si sa procedeze in consecinta la mutarea discutiei la locul potrivit.

Pentru inceput hai sa vorbim despre izolarea capotei. Eu as merge pe o solutie de vata minerala pusa pe un suport argintiu in genul staniolului, am vazut ceva de genul asta in magazinele de materiale de constructii.

Edited by raven84

O astfel de izolare am vazut la centrala de la mine de la serviciu, insa vata de sticla nu e lipita de folia de aluminiu e prinsa cu sarma. Plus ca nu stii la ce temperatura rezista. Capitonajul ce l-am vazut eu la masinile diesel rezista la temperaturi mari, dar nu stiu cata izolare termica confera.

Rugam un moderator sa mute discutia despre izolare termica a motorului aici de la topicul dedicat termostatului de la Matiz.

Edited by korydon

"Blana" sau nu, va rog sa continuati discutiile pe topicul indicat de viktor.

Totusi, sfatul meu este sa nu risipiti prea multe resurse in sensul asta, nu veti obtine mare lucru.

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...