alex_dj Posted December 31, 2010 Share Posted December 31, 2010 (edited) Salut la toti, chiar daca inca nu am facut poze cu modificarile facute la masina pun cateva poze facute de fostul proprietar sa arat si eu masina mea. Este o buburuza an fabricatie 2004, modelul economic( adica chel ) ). Am facut cateva investitii pentru ca a fost masina de firma, dar merge destul de bine avand in vedere acest aspect. Schimbat ambreaj( la sfatul mecanicului care zicea ca e dus) distributie, filtre, ulei, pedala ambreaj si cam atat urmeaza si placutele( le am cumparate dar pe frigul asta inca nu am de gand sa le schimb). Modificari, daca le pot numi asa: boxe spate, cd-player, huse si covorase( o sa pun si poze). Urmeaza pentru la anul: vopsire totala in primavara . Edited December 31, 2010 by alex_dj 1 Link to comment
Cartieru Posted January 1, 2011 Share Posted January 1, 2011 (edited) Sa o stapanesti sanatos.Multi Km fara incidente.Numai bine Edited January 1, 2011 by Cartieru Link to comment
alex_dj Posted February 1, 2011 Author Share Posted February 1, 2011 Sa mai reimprospatez topicul ca are unele informatii vechi. Vechiul ASC este acum B-24-ZSA Cateva modificari de cand l-am luat, insa in primavara am in cap un proiect costisitor: vopsirea totala, plafonul il fac negru. Cateva poze cum arata masina acum, buzunarele de tico inca n-am apucat sa le montez doar le-am vopsit. PS. Sper sa mai am ce vopsi in primavara ) , dupa cum se vede in poza am destula ruginita. Link to comment
varais Posted February 1, 2011 Share Posted February 1, 2011 Cat ai dat pe ea si cati km. are ? Link to comment
alex_dj Posted February 1, 2011 Author Share Posted February 1, 2011 pai am dat 1200 euro in vara anu trecut...pe bord are acum 89 000 km, am luat-o la 87 000(insa nu cred ca sunt km reali). Merge bine, am mai reparat pe la ea dar merge, la cat am eu nevoie de masina( cumparaturi, drumuri ocazionale provincie si altele). Link to comment
IONUT 23 Posted February 3, 2011 Share Posted February 3, 2011 Cam cat speri sa dai pe vopsitorie? Link to comment
alex_dj Posted February 3, 2011 Author Share Posted February 3, 2011 (edited) Am gasit la cineva cu 1000 lei vopsitul(inclusiv tinichigerie), cu vopseaua mea, dar mi-e tare frica ca o sa ma duca mai mult. (avand in vedere cat e de lucru la tabla)..sper sa am bani, ca daca am sigur dau pentru buburuza mea ) Edited February 3, 2011 by alex_dj Link to comment
alex_dj Posted September 21, 2011 Author Share Posted September 21, 2011 Gata am reusit sa o vopsesc la un pret mic, e adevarat ca nu a iesit ca dintr-un service dar arata bine fata de cum arata plina de rugina. Pragurile nu prea sunt reusite ca deh nu prea se puteau indrepta mai mult de atat doar daca puneam altele noi. Link to comment
Recommended Posts