uskt2005 Posted March 28, 2011 Share Posted March 28, 2011 (edited) Ce reclamatii bre? ca de gratar de are vreunu curaj sa zica ceva de rau... data viitoare ...ramane nemacat... sa o zic intr-un mod civilizat. P.S. Vezi ca la imbalsamari nu ma bag in afaceri chiar de-s mai banoase, prefer sa bag ceva in gratar sa ai tu de lucru si apoi facem procent din venit Edited March 28, 2011 by uskt2005 Link to comment
Obi_wan_Kenobi Posted March 28, 2011 Share Posted March 28, 2011 (edited) Salex, Plăcerea fu de partea mea să vă cunosc, mai ales în aceste circumstanţe muncitoreşti! ) Da' cum ziseşi aşa să fie, tătuţilor: basu' cât portbagaju', fotonu' cât gardu', foenul s-agite jaru', berea să vă fie baru', fumu' cât casa şi potolu' să ne umple masa! Mulţumim frumos pentru alea-alea! Edited March 28, 2011 by Obi_wan_Kenobi Link to comment
Salex Posted March 28, 2011 Share Posted March 28, 2011 (edited) Ce reclamatii bre? ca de gratar de are vreunu curaj sa zica ceva de rau... data viitoare ...ramane nemacat... Nuuuu colegu', nu de gratar s-a luat. Era vorba de prima parte a Intilnirii in care am fost implicati doar cei si cele despre care vorbeam cu Ami. Ma rog, a fost si Buflache pe acolo, cineva a trebuit sa pazeasca cosurile Salex, Plăcerea fu de partea mea să vă cunosc, mai ales în aceste circumstanţe muncitoreşti! ) Maica ... te ramolisi ! Noi ne-am mai intilnit prin parcare ... Ti-am baut si ceaiul Edited March 28, 2011 by Salex Link to comment
Brainiac Posted March 28, 2011 Share Posted March 28, 2011 Pe uskt il recomand si pentru polishari Link to comment
Obi_wan_Kenobi Posted March 28, 2011 Share Posted March 28, 2011 Salex, Deh, bre! A fost drumu' naşpa şi surpriza mare (de măritiş zic), d-aia mi s-a mai şters din imagini. Link to comment
KumKum Posted March 28, 2011 Share Posted March 28, 2011 Obi, poate faci un pustiu de bine si ajungi si la urmatoarea, la Costinesti, ca esti de belea rau tatutzu.... Link to comment
Wolfman Posted March 28, 2011 Share Posted March 28, 2011 Mai ales ca Mada-Kenobi aduce forte proaspete la mima. Link to comment
Obi_wan_Kenobi Posted March 28, 2011 Share Posted March 28, 2011 KumKum, Wolf, Aşa să ne-ajute Dumnezeu, tătuţilor! Link to comment
Zmeul cel rau Posted March 28, 2011 Share Posted March 28, 2011 Felicitari tinerilor casatoriti! Sper ca, la miezul noptii, mirele a scos cearsaful inrosit... 1 Link to comment
laurentziu83 Posted March 28, 2011 Share Posted March 28, 2011 Umbla vorba-n targ ca mireasa nu era neprihanita... Link to comment
Wolfman Posted March 28, 2011 Share Posted March 28, 2011 ...Sper ca, la miezul noptii, mirele a scos cearsaful inrosit... Inverzit, c-a ajuns la fiere... 1 Link to comment
Salex Posted March 28, 2011 Share Posted March 28, 2011 Stire de ultima ora: Dupa o folosire total neconforma cu manualul de utilizare, dupa vreo 4 bai facute in solutie de PUR si ARIEL si alte tratamente barbare, feonul ... FUNCTIONEAZA >- Link to comment
Obi_wan_Kenobi Posted March 28, 2011 Share Posted March 28, 2011 (edited) Numa' bine pentru următoare nuntă! Edited March 28, 2011 by Obi_wan_Kenobi Link to comment
Julius Posted March 28, 2011 Share Posted March 28, 2011 Casa de piatra si garaj incapator! Link to comment
xenna Posted March 28, 2011 Share Posted March 28, 2011 (edited) @Obi Bestiala cronica, as adauga ,ca de obicei. Ma intreb de la cine ai mostenit talentul ?!...ca dupa ce am citit cronica ,gatul stiu de la cine l-ai mostenit! Semnat Al lu Xenna Edited March 28, 2011 by xenna Link to comment
Obi_wan_Kenobi Posted March 28, 2011 Share Posted March 28, 2011 Din moment ce la telefon răspunde "ăla", mă mir c-ai avut permis să scrii ceva p-aci. Link to comment
ileana Posted March 28, 2011 Share Posted March 28, 2011 (edited) 1. Salex 2. Am fost neprihanita in noaptea nuntii, nu am baut decat apa plata. 3. Vad ca nu se incumeta nimeni sa puna poze, asa ca postez eu, desi nu sunt ale mele. Eu am lasat blitzul acasa, n-avea rost sa il car dupa mine. Doar am intrat in saptamana oarba. Locatia ostilitatilor Eroii de la gratar Vreti sa sting lumina? Cum naiba l-a pacalit sa semneze? Ai mei sunt mai albi Romeeeoo Aia mici Ragetul leului Debut mimaistic Combustibil ptr autobuz Edited March 28, 2011 by ileana Link to comment
Ami Posted March 28, 2011 Share Posted March 28, 2011 Faina intalnire, belea de nunta. de tinerii insuratei ce sa mai zic... La cat mai multe evenimente fericite ca asta... Link to comment
sebian Posted March 29, 2011 Share Posted March 29, 2011 Casa de piatra si tot binele din lume si de la mine 1 Link to comment
boggy-arsenal Posted March 29, 2011 Share Posted March 29, 2011 Casa de piatra si de la mine sefa.daca ma anuntai,eram si eu prezent,dar nu-i nimic,promit solemn ca la urmatoarea intalnire de la Costinesti nu mai scapi de mine. Link to comment
Salex Posted March 29, 2011 Share Posted March 29, 2011 (edited) Postez si eu o mica selectie de poze Prima seara, distinsii meseni: Cei doi ... adica aia mai mari ... adica aia de linga usa, nu aveau nimic in comun Camelia, mama, nu-mi vine sa cred ! Ai ras o sticla de gin de una singura Despre patrupedele nehalite s-a mai povestit si o sa se mai povesteasca (peste putine poze ). Si despre porcarii, puierii, cirnatarii s-a mai discutat. Insa imaginile vorbesc pe alt ton Happy Birthday to me... In fine ... Aici s-a lucrat (in mare taina) la ... Cina cea de Taina ! Rabine, rabine > Una bucata de mama -bifat ! Una bucata fiica - bifat ! Oameni necunoscuti (prieteni) - bifat ! Bai nene, tu chiar nu ai glumit, este ??!?! Ma uit in stinga: ma uit in dreapta: si ma intreb: voi unde mama naibii va credeti mah ???? Puii mei, astia o sa se uite toti la meci, vai de nunta mea ... Asta a fost facuta in timpul meciului: Iar asta ... spre sfirsitul meciului ! Cam rosu domnu', cam rosu Asta e opera lui Buflache (doar poza !). Ne-a cam pus pe jar povestea aia, la orice ne asteptam mai putin la ceea ce avea sa se intimple ! Patrupedele nehalite in actiune ! Au fost vreo 5 insa asta alb a ras tot ! Preacinstitii meseni in timpul evenimentului (doar paretea din dreapta a salii) 198 + 4 = 205. Mai punem 10 lei pentru cadoul miresei (care a fost superb insa ... a lipsit cu desavirsire ). Deci ce sa mai ... a dat bine ! Tirziu in noapte ... sau dimineata devreme. John ... ce umar moale ai ! Edited March 29, 2011 by ileana Link to comment
victimitza Posted March 29, 2011 Share Posted March 29, 2011 Auzi, bre? Da' voi sunteti cuplul atomic! Cand ati avut timp si energie sa faceti toate cele?! Ia, ca la Costinesti incercam sa daramam recordul! Cata vreme eu si Ileana facem pregatim carnea, intindem gratarul cu placa, dansam, cantam, servim la mese si facem 600 de poze, pun Adminul sa refaca stratul de ozon si plaja, sa salveze 15 turiste de la inec ( poate de data asta e de bine), sa faca Nationala Romaniei Campioana Mondiala si sa faca si contabilitatea! SIC!!! Inca o data multumiri pentru desavarsita organizare si la multi ani cu sanatate, veselie si putere de munca lui Buflache! 1 Link to comment
Salex Posted March 29, 2011 Share Posted March 29, 2011 Ceva sanse de a prepara carnea s-ar putea sa aveti, pe USKTa clar o trimitem la plimbare pe faleza (prietenii stiu de ce !). Insa de gratar nu cred ca o sa va puteti apropia, USKTul e om de baza. S-ar putea, daca nu o sa fim doriti ... sa mergem sa facem gratar la alta pensiune Si, ca sa nu uit, in urma intilnirii de la Moeciu s-a constituit "zestrea" DWCC, aflata momentan in custodia mea si reprezentata de: 1. Un sac de carbuni - brichete 2. (cred) 50 farfurii de unica folosinta din plastic 3. (idem) 50 cutite de unica folosinta din plastic 4. (idem) 100 pahare de unica folosinta din plastic 5. (idem) 50 furculite de unica folosinta din plastic 6. 2 x ketchup Link to comment
uskt2005 Posted March 30, 2011 Share Posted March 30, 2011 De poze ce se mai aude? Cum se poate intra in posesia lor? Link to comment
Ami Posted March 30, 2011 Share Posted March 30, 2011 @Uskat: Pai inteleg ca, din motive obiective (aceleasi pentru care o vom trimite pe fata ta la plimbare pe faleza la Costinesti) o sa mai apareti prin Bucuresti. Dati un semn cand apareti si vi le aducem. Asta daca nu se indura adminu' sa le suie pe ftp... Link to comment
Recommended Posts