Jump to content

Intalnirea De Primavara Dwcc

Recommended Posts

Ce reclamatii bre? ca de gratar de are vreunu curaj sa zica ceva de rau... data viitoare ...ramane nemacat... sa o zic intr-un mod civilizat.

P.S. Vezi ca la imbalsamari nu ma bag in afaceri chiar de-s mai banoase, prefer sa bag ceva in gratar sa ai tu de lucru si apoi facem procent din venit :D

Edited by uskt2005

Salex,

Plăcerea fu de partea mea să vă cunosc, mai ales în aceste circumstanţe muncitoreşti! :) )

Da' cum ziseşi aşa să fie, tătuţilor: basu' cât portbagaju', fotonu' cât gardu', foenul s-agite jaru', berea să vă fie baru', fumu' cât casa şi potolu' să ne umple masa! :banana:

Mulţumim frumos pentru alea-alea! :thumbl:

Edited by Obi_wan_Kenobi

Ce reclamatii bre? ca de gratar de are vreunu curaj sa zica ceva de rau... data viitoare ...ramane nemacat...

Nuuuu colegu', nu de gratar s-a luat. Era vorba de prima parte a Intilnirii in care am fost implicati doar cei si cele despre care vorbeam cu Ami. Ma rog, a fost si Buflache pe acolo, cineva a trebuit sa pazeasca cosurile =))

Salex,

Plăcerea fu de partea mea să vă cunosc, mai ales în aceste circumstanţe muncitoreşti! :) )

Maica ... te ramolisi :shock: ! Noi ne-am mai intilnit prin parcare ... Ti-am baut si ceaiul :D

Edited by Salex

Stire de ultima ora:

Dupa o folosire total neconforma cu manualul de utilizare, dupa vreo 4 bai facute in solutie de PUR si ARIEL si alte tratamente barbare, feonul ... FUNCTIONEAZA :) >-

@Obi

Bestiala cronica, as adauga ,ca de obicei. Ma intreb de la cine ai mostenit talentul ?!...ca dupa ce am citit cronica ,gatul stiu de la cine l-ai mostenit! Semnat Al lu Xenna

Edited by xenna

1. Salex :osanale:

2. Am fost neprihanita in noaptea nuntii, nu am baut decat apa plata.

3. Vad ca nu se incumeta nimeni sa puna poze, asa ca postez eu, desi nu sunt ale mele. Eu am lasat blitzul acasa, n-avea rost sa il car dupa mine. Doar am intrat in saptamana oarba.

Locatia ostilitatilor

locatia.JPG

Eroii de la gratar

eroii de la gratar.JPG

Vreti sa sting lumina?

vreti sa sting lumina.JPG

Cum naiba l-a pacalit sa semneze?

de ce naiba s-o marita asta!.JPG

Ai mei sunt mai albi

ai mei sunt mai albi.JPG

Romeeeoo

Romeeeooo.JPG

Aia mici

aia mici.JPG

Ragetul leului

ragetul leului.JPG

Debut mimaistic

debut mimaistic.JPG

Combustibil ptr autobuz

ridichi.JPG

Edited by ileana

Postez si eu o mica selectie de poze

Prima seara, distinsii meseni:

IMG_0001.JPG IMG_0002.JPG

Cei doi ... adica aia mai mari ... adica aia de linga usa, nu aveau nimic in comun :P

IMG_0003.JPG

Camelia, mama, nu-mi vine sa cred ! Ai ras o sticla de gin de una singura :o

IMG_0004.JPG

Despre patrupedele nehalite s-a mai povestit si o sa se mai povesteasca (peste putine poze :) ).

IMG_0005.JPG

Si despre porcarii, puierii, cirnatarii s-a mai discutat. Insa imaginile vorbesc pe alt ton :mrgreen:

IMG_0006.JPG IMG_0007.JPG

Happy Birthday to me... In fine ...

IMG_0008.JPG

Aici s-a lucrat (in mare taina) la ... Cina cea de Taina ! Rabine, rabine > :)

IMG_0009.JPG IMG_0010.JPG IMG_0011.JPG IMG_0012.JPGIMG_0013.JPG

Una bucata de mama -bifat ! Una bucata fiica - bifat ! Oameni necunoscuti (prieteni) - bifat ! Bai nene, tu chiar nu ai glumit, este ??!?!

IMG_0015.JPG IMG_0016.JPG

Ma uit in stinga:

IMG_0017.JPG

ma uit in dreapta:

IMG_0018.JPG

si ma intreb: voi unde mama naibii va credeti mah ???? Puii mei, astia o sa se uite toti la meci, vai de nunta mea ...

Asta a fost facuta in timpul meciului:

IMG_0021.JPG

Iar asta ... spre sfirsitul meciului ! Cam rosu domnu', cam rosu :D

IMG_0014.JPG

Asta e opera lui Buflache (doar poza !). Ne-a cam pus pe jar povestea aia, la orice ne asteptam mai putin la ceea ce avea sa se intimple !

IMG_0022.JPG

Patrupedele nehalite in actiune ! Au fost vreo 5 insa asta alb a ras tot !

IMG_0023.JPG

Preacinstitii meseni in timpul evenimentului (doar paretea din dreapta a salii)

IMG_0024.JPG

198 + 4 = 205. Mai punem 10 lei pentru cadoul miresei (care a fost superb insa ... a lipsit cu desavirsire ). Deci ce sa mai ... a dat bine !

IMG_0025.JPG

Tirziu in noapte ... sau dimineata devreme. John ... ce umar moale ai !

IMG_0026.JPG

Edited by ileana

Auzi, bre? Da' voi sunteti cuplul atomic! Cand ati avut timp si energie sa faceti toate cele?! Ia, ca la Costinesti incercam sa daramam recordul! Cata vreme eu si Ileana facem pregatim carnea, intindem gratarul cu placa, dansam, cantam, servim la mese si facem 600 de poze, pun Adminul sa refaca stratul de ozon si plaja, sa salveze 15 turiste de la inec ( poate de data asta e de bine), sa faca Nationala Romaniei Campioana Mondiala si sa faca si contabilitatea! SIC!!! Inca o data multumiri pentru desavarsita organizare si la multi ani cu sanatate, veselie si putere de munca lui Buflache! =D>

• Like 1

Ceva sanse de a prepara carnea s-ar putea sa aveti, pe USKTa clar o trimitem la plimbare pe faleza (prietenii stiu de ce !). Insa de gratar nu cred ca o sa va puteti apropia, USKTul e om de baza. S-ar putea, daca nu o sa fim doriti ... sa mergem sa facem gratar la alta pensiune =))

Si, ca sa nu uit, in urma intilnirii de la Moeciu s-a constituit "zestrea" DWCC, aflata momentan in custodia mea si reprezentata de:

1. Un sac de carbuni - brichete

2. (cred) 50 farfurii de unica folosinta din plastic

3. (idem) 50 cutite de unica folosinta din plastic

4. (idem) 100 pahare de unica folosinta din plastic

5. (idem) 50 furculite de unica folosinta din plastic

6. 2 x ketchup

@Uskat: Pai inteleg ca, din motive obiective (aceleasi pentru care o vom trimite pe fata ta la plimbare pe faleza la Costinesti) o sa mai apareti prin Bucuresti. Dati un semn cand apareti si vi le aducem. Asta daca nu se indura adminu' sa le suie pe ftp...

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...