Jump to content

Intalnirea De Primavara Dwcc

Recommended Posts

ba senna tu esti sigur ca mai ai mercedesul ala? sau ti l-au furat bulgarii

Da, mai este, o cunostinta buna de-a unei rude se ocupa de inmatricularea lui, e O.K.

Edited by Senna

Eu propun sa-i pui numele Fata Morgana :mrgreen:

Gata cu offtopicu', deci ramane Turcu' ? sunt doritori sa facem o mica vizita prin februarie de control ?

Azi asa cum am promis am venit sa vizionez locatia "Podul Turcului" si sa tesez bucataria, ca prima impresie este super ok.

Pensiunea se afla pe drumul catre Cheile Gradistei, (Dupa ce treceti da castelul bran se mai merge cam 1 km dupa care se face o strada in stanga cu indicator Complex Cheile Gradistei, Moeciu de Sus.)

un atuu este internetul moca :) pensiunea dispunand de wifi gratuit, ce merge chiar foarte bine.

Preturile sunt acceptabine, ciorbele variind intre 7 lei- ciorba de fasole si 9 lei ciorba de burta,

Vor urma impresiile pentru mancare si cele dupa ce voi viziona si o camera.

Personalul este tanar si amabil. mai multe putintel mai incolo

Edited by elprypas

Am vazut si cam cum arata o camera, si sunt chiar dragute, calduroase, si mai ales curate, si unde mai pui ca mai au si internet in camera.

In curte locatia dispune de un spatiu de agrement pentru chinderei.

Din pacate nu era nici unul din sefi pentru a putea discuta mai multe, ramane ca unul din voi sa vorbeasca cu sefii sa aflati mai multe detalii.

Ca si concluzie personala finala, locatia esti frumoasa, curata, personalul ospitalier, merita sa ne indreptam spre ea.

Eu nu am promis, dar am ajuns acolo :D

Nimic de reprosat la camere, sunt bine incalzite (inclusiv pardoseala), apa calda la orice ora, lenjerii si prosoape de un alb stralucitor, paturi comode.

Problema noastra acolo ar fi gratarul si bautura de acasa. La parter au restaurant cu bar inclus, unde nu cred ca vom fi lasati nesupravegheati. Nici la bucatarie cred ca nu vom avea acces. Am vorbit cu o chelnerita de acolo si mi-a sugerat sa vorbesc cu sefu' fiindca s-ar putea sa ne lase noaptea in grija unul angajat care sa stea cu noi. De gratar cred ca ne putem invarti sa ni-l faca tot ei.

Nu am reusit sa vorbesc cu sefu', nu aparuse pana am plecat eu. Ramane sa vadem daca putem cade la pace cu el, la telefon.

1.jpg 2.jpg

4.jpg 5.jpg

6.jpg 7.jpg

Edited by ileana

Bine, va credem... :scarpin: Acum, ca recunoasterea a fost efectuata cu succes urmeaza sa ia cineva legatura cu patronul pt. a pune la punct detaliile. Ileana, ai legatura! Daca nu poti/nu ai timp spune, ma pot oferi voluntar pt. negocierea conditiilor in care se vor desfasura "ostilitatile" in w-e 25-27 martie.

Am vorbit cu sefu. Mi-a spus ca mai exista o sala pe care pe care eu nu am vazut-o, la care au acces doar cei cazati in pensiune. E dotata cu o bucatarie mica si frigidere. Gratar putem face seara fara nicio problema.

Concluzia este deci ca putem ramane aici, se incadreaza pretentiilor noastre.

1.ileana

2.Vaxxi+Victimitza

3.uskt2005 + 1

4.elprypasu +/- 1 ....(posibiliatate de share la camera cu laurentiu daca doarme la perete)

5.Wolfman + Patricia + Ligia - o camera dubla de vineri

6.NFS

7.Salex & Co.

8.Ovidiuc+Raluca+Cristi o camera mare si calduroasa de vineri.

9. Ami

10.Senna, posibil +1 si/sau +1/25

11.AlexHouse+sotia

Nu promit nimic, dar sper sa vina si prietenii mei un cuplu (pt. camera a 12-a)

Edited by alexhouse

Super Alex, ne facem multi si distractia va fii si mai mare! :drinkers:

1.ileana

2.Vaxxi+Victimitza

3.uskt2005 + 1

4.elprypasu +/- 1 ....(posibiliatate de share la camera cu laurentiu daca doarme la perete)

6.NFS

7.Salex & Co.

9. Ami

10.Senna+1

11.AlexHouse+sotia

Edited by Senna

Venim si noi!

1.ileana

2.Vaxxi+Victimitza

3.uskt2005 + 1

6.NFS

7.Salex & Co.

9. Ami

10.Senna+1

11.AlexHouse+sotia

12.rapido83+adnatonic

Edited by adnatonic
Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...