elprypas Posted January 6, 2011 Share Posted January 6, 2011 nu vei avea nevoie nici de patent nici robineti termostati. caci vei dormi la perete sau in cel mai rau caz daca te coci de caldura te voi scoate pe balcon sa te racoresti Link to comment
uskt2005 Posted January 6, 2011 Share Posted January 6, 2011 Si mie imi place turcul ilenei... sincer nici nu se poate compara cu flora... Link to comment
Senna Posted January 7, 2011 Share Posted January 7, 2011 (edited) ba senna tu esti sigur ca mai ai mercedesul ala? sau ti l-au furat bulgarii Da, mai este, o cunostinta buna de-a unei rude se ocupa de inmatricularea lui, e O.K. Edited January 7, 2011 by Senna Link to comment
VAXXi Posted January 7, 2011 Author Share Posted January 7, 2011 Eu propun sa-i pui numele Fata Morgana Gata cu offtopicu', deci ramane Turcu' ? sunt doritori sa facem o mica vizita prin februarie de control ? Link to comment
elprypas Posted January 7, 2011 Share Posted January 7, 2011 Cu putin noroc poate am sa ajung eu in acest we la cabana turcului, si va transmit impresii in direct de acolo. Link to comment
Senna Posted January 7, 2011 Share Posted January 7, 2011 Un DA! hotarat pentru Pensiunea Turcului! Atmosfera Medievala este prea pe gustul meu ca sa ma pot gandi la altceva Link to comment
elprypas Posted January 9, 2011 Share Posted January 9, 2011 (edited) Azi asa cum am promis am venit sa vizionez locatia "Podul Turcului" si sa tesez bucataria, ca prima impresie este super ok. Pensiunea se afla pe drumul catre Cheile Gradistei, (Dupa ce treceti da castelul bran se mai merge cam 1 km dupa care se face o strada in stanga cu indicator Complex Cheile Gradistei, Moeciu de Sus.) un atuu este internetul moca pensiunea dispunand de wifi gratuit, ce merge chiar foarte bine. Preturile sunt acceptabine, ciorbele variind intre 7 lei- ciorba de fasole si 9 lei ciorba de burta, Vor urma impresiile pentru mancare si cele dupa ce voi viziona si o camera. Personalul este tanar si amabil. mai multe putintel mai incolo Edited January 9, 2011 by elprypas Link to comment
elprypas Posted January 9, 2011 Share Posted January 9, 2011 Am vazut si cam cum arata o camera, si sunt chiar dragute, calduroase, si mai ales curate, si unde mai pui ca mai au si internet in camera. In curte locatia dispune de un spatiu de agrement pentru chinderei. Din pacate nu era nici unul din sefi pentru a putea discuta mai multe, ramane ca unul din voi sa vorbeasca cu sefii sa aflati mai multe detalii. Ca si concluzie personala finala, locatia esti frumoasa, curata, personalul ospitalier, merita sa ne indreptam spre ea. Link to comment
ileana Posted January 9, 2011 Share Posted January 9, 2011 (edited) Eu nu am promis, dar am ajuns acolo Nimic de reprosat la camere, sunt bine incalzite (inclusiv pardoseala), apa calda la orice ora, lenjerii si prosoape de un alb stralucitor, paturi comode. Problema noastra acolo ar fi gratarul si bautura de acasa. La parter au restaurant cu bar inclus, unde nu cred ca vom fi lasati nesupravegheati. Nici la bucatarie cred ca nu vom avea acces. Am vorbit cu o chelnerita de acolo si mi-a sugerat sa vorbesc cu sefu' fiindca s-ar putea sa ne lase noaptea in grija unul angajat care sa stea cu noi. De gratar cred ca ne putem invarti sa ni-l faca tot ei. Nu am reusit sa vorbesc cu sefu', nu aparuse pana am plecat eu. Ramane sa vadem daca putem cade la pace cu el, la telefon. Edited January 9, 2011 by ileana Link to comment
NFS Posted January 10, 2011 Share Posted January 10, 2011 Deci voi ati fost in acelasi weekend la aceeasi pensiune? 1 Link to comment
ileana Posted January 10, 2011 Share Posted January 10, 2011 Eu prima si el dupa mine Link to comment
KumKum Posted January 10, 2011 Share Posted January 10, 2011 Normal, sa nu bata la ochi.... Link to comment
Zmeul cel rau Posted January 10, 2011 Share Posted January 10, 2011 http://www.youtube.com/watch?v=ixDnRspzScc Link to comment
elprypas Posted January 10, 2011 Share Posted January 10, 2011 Pura intamplare si nimic mai mult. Link to comment
NFS Posted January 11, 2011 Share Posted January 11, 2011 Nici nu sugeram altceva, scuze daca asa s-a inteles. Pur si simplu mi s-a parut ciudat ca ati postat amandoi, dar fara sa pomeniti nimic despre celalalt. Link to comment
elprypas Posted January 11, 2011 Share Posted January 11, 2011 Pai nici nu aveam ce sa pomenim pentru ca eu nici macar n-am stiut ca ea a fost acolo inaintea mea ) am aflat cand a postat Link to comment
Wolfman Posted January 11, 2011 Share Posted January 11, 2011 Bine, va credem... Acum, ca recunoasterea a fost efectuata cu succes urmeaza sa ia cineva legatura cu patronul pt. a pune la punct detaliile. Ileana, ai legatura! Daca nu poti/nu ai timp spune, ma pot oferi voluntar pt. negocierea conditiilor in care se vor desfasura "ostilitatile" in w-e 25-27 martie. Link to comment
ileana Posted January 11, 2011 Share Posted January 11, 2011 Pot/ am timp. Zilele astea il caut. Link to comment
ileana Posted January 12, 2011 Share Posted January 12, 2011 Am vorbit cu sefu. Mi-a spus ca mai exista o sala pe care pe care eu nu am vazut-o, la care au acces doar cei cazati in pensiune. E dotata cu o bucatarie mica si frigidere. Gratar putem face seara fara nicio problema. Concluzia este deci ca putem ramane aici, se incadreaza pretentiilor noastre. Link to comment
elprypas Posted January 12, 2011 Share Posted January 12, 2011 o veste foarte buna, suna super bine Link to comment
VAXXi Posted January 12, 2011 Author Share Posted January 12, 2011 Ok, o sa adaug la banneru' intalnirii si un fes ... de turc! Link to comment
elprypas Posted January 12, 2011 Share Posted January 12, 2011 hmmmm si eu de ce nu pot sa vad postul lui KumKum?????? Link to comment
alexhouse Posted January 14, 2011 Share Posted January 14, 2011 (edited) 1.ileana 2.Vaxxi+Victimitza 3.uskt2005 + 1 4.elprypasu +/- 1 ....(posibiliatate de share la camera cu laurentiu daca doarme la perete) 5.Wolfman + Patricia + Ligia - o camera dubla de vineri 6.NFS 7.Salex & Co. 8.Ovidiuc+Raluca+Cristi o camera mare si calduroasa de vineri. 9. Ami 10.Senna, posibil +1 si/sau +1/25 11.AlexHouse+sotia Nu promit nimic, dar sper sa vina si prietenii mei un cuplu (pt. camera a 12-a) Edited January 14, 2011 by alexhouse Link to comment
Senna Posted January 14, 2011 Share Posted January 14, 2011 (edited) Super Alex, ne facem multi si distractia va fii si mai mare! 1.ileana 2.Vaxxi+Victimitza 3.uskt2005 + 1 4.elprypasu +/- 1 ....(posibiliatate de share la camera cu laurentiu daca doarme la perete) 5.Wolfman + Patricia + Ligia - o camera dubla de vineri 6.NFS 7.Salex & Co. 8.Ovidiuc+Raluca+Cristi o camera mare si calduroasa de vineri. 9. Ami 10.Senna+1 11.AlexHouse+sotia Edited January 14, 2011 by Senna Link to comment
adnatonic Posted January 14, 2011 Share Posted January 14, 2011 (edited) Venim si noi! 1.ileana 2.Vaxxi+Victimitza 3.uskt2005 + 1 4.elprypasu +/- 1 ....(posibiliatate de share la camera cu laurentiu daca doarme la perete) 5.Wolfman + Patricia + Ligia - o camera dubla de vineri 6.NFS 7.Salex & Co. 8.Ovidiuc+Raluca+Cristi o camera mare si calduroasa de vineri. 9. Ami 10.Senna+1 11.AlexHouse+sotia 12.rapido83+adnatonic Edited January 14, 2011 by adnatonic Link to comment
Recommended Posts