Jump to content

Intalnirea De Primavara Dwcc

Recommended Posts

1. ileana

2. Vaxxi + Victimitza

3. uskt2005 + 1

4. elprypasu

5. Wolfman + staff, 2 camere duble de vineri

6. NFS

7. Salex & Co.

8. Ovidiuc + Raluca + Cristi ri.

9. Ami

10.Senna + 1

11. AlexHouse + sotia

12. Leutzu cu + de vineri.

13. john + 1

14. Brainiac + 1

15. Laurentziu83

16. Blonda +

Edited by ileana

Staff-ul meu nu mai poate veni:

1. ileana

2. Vaxxi + Victimitza

3. uskt2005 + 1

4. elprypasu

5. Wolfman, Patricia, Ligia 1 camera dubla de vineri

6. NFS

7. Salex & Co.

9. Ami

10.Senna + 1

11. AlexHouse + sotia

13. john + 1

14. Brainiac + 1

15. Laurentziu83

16. Blonda +

Multumesc mult.

Eu vineri pe la ora 14 o sa plec din Bucuresti, mai este cienva care pelaca in jurul acelei ore???

Edited by Leutzu

zic...

1. ileana

2. Vaxxi + Victimitza

3. uskt2005 + 1

4. elprypasu

6. NFS

7. Salex & Co.

9. Ami

10.Senna + 1

11. AlexHouse + sotia

13. john + 1

14. Brainiac + 1

15. Laurentziu83

16. Blonda +

17. PEP`u + Pepinna. vineri

Eu pe la ora 18 de la Piata Floreasca si voi avea si masina goala. Aveti vreun itinerar pentru astia mai nepriceputi de la tara ca sa ajunga tot vineri la destinatie? Targoviste, Pitesti, ceva?

Edited by laurentziu83

Pai ai mai multe variante:

1. pe DN1, cu iesire prin Baneasa, tii drept pana la Ploiesti, dupa care Valea Prahovei pana la podul de la intrarea din Predeal unde faci stanga. De-acolo mergi pe valea Rasnoavei pana la Rasnov, unde ai indicator stanga-Bran, dreapta-Brasov. Faci stanga si cam aia e. Problema e aglomeratia de pe aceasta ruta, mai ales vineri seara...

2. pe Cheia (de la Ploiesti mergi pe drumul spre Buzau o bucatica dupa care faci stanga, spre Valeni). Problema cu asta ar fi ca te scoate in Brasov si treci si printr-o gramada de localitati cu limitare de 50/h. Nu l-as recomanda, pentru ca in afara de fun-ul celor 20 de km de serpentine in zona Cheia, e un drum mai lung si mai lent decat orice alta varianta

3. pe A1 pana in dreptul Pitestiului, dupa care dreapta spre Campulung Muscel si Brasov (cred ca eu pe asta o sa merg). E mai lung cu vreo 30 de km decat varianta DN1, insa compenseaza prin faptul ca pe autostrada poti merge relaxat cu viteza mai mare decat pe DN1 si prin faptul ca dupa ce treci de Pitesti e incomparabil mai liber decat ce gasesti vinerea pe Valea Prahovei.

Edited by Brainiac

Stie cineva cum mai e drumul dintre Pitesti si C.M. ? Ultimele informatii pe care le aveam indicau un drum aproape distrus. Ma tenteaza si pe mine traseul asta.

O varianta ar mai fi Bucuresti -> Ploiesti -> Tirgoviste. Era nasol drumul insa, in urma cu vreo 2 ani (cind l-am facut ultima oara), tocmai ce-l reparasera (un pic asa ... de ochii lumii)

1. ileana + 1

2. Vaxxi + Victimitza

3. uskt2005 + 1

4. elprypasu

6. NFS

7. Salex & Co.

9. Ami

10.Senna + 1

11. AlexHouse + sotia

13. john + 1

14. Brainiac + 1

15. Laurentziu83

16. Blonda +

17. PEP`u + Pepinna. vineri

18. Maniaku + Maniaka + o burta cu bebe in ea :) )))

P.S. De ce nu a-ti facut un telefon si la cheile gradistei??? e 80 lei camera !!!!

Edited by ileana

Stie cineva cum mai e drumul dintre Pitesti si C.M. ? Ultimele informatii pe care le aveam indicau un drum aproape distrus.

Din pacate nu sunt mari modificari fata de ce stiai. Din cate mi-au spus colegii de serviciu este chiar mai rau ca anul trecut pe unele portiuni.

Salex, poti sa mergi si pe DN 1A pana la Bujoreanca, unde faci stanga si intri pe DJ 711. Pe acolo m-am intors eu acum o luna cand am fost la Moeciu si pana la Targoviste drumul a fost bun.

Din pacate, nu ti-as recomanda drumul asta, caci dupa Targoviste, sunt cateva portiuni bune de drum ciuruit unde m-am enervat extrem de tare.

Stiu ca pana la 31 Martie pe raza localitatii Busteni se circula numai pe o banda, iar singura varianta buna e pe la Cheia.

Edited by Axel7

Iesire prin Chitila si drum impecabil pana la Targoviste. Atentie la mcv-urile albe.

Era o varianta insa nu stiam care mai este starea drumului, personal nu l-am mai facut din 2008. Foarte utile informatiile, cel mai probabil pe varianta asta voi merge :thumbl:

Copii, m-a contactat ElPrypasu' care zice ca s-au indragostit suedezele de el si nu vor sa ii dea liber pentru nationala, asa ca nu ne va onora cu prezenta. I-am explicat ca putea sa vina cu suedeze cu tot, dar nu m-a luat in seama...

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...