roiban Posted January 7, 2011 Share Posted January 7, 2011 Salutare. Sunt nou pe aici. Mi-am luat un Chevrolet Cruze 1,6 LS in noiembrie 2010 de care sunt foarte incantat. Pret 10700 euro. Link to comment
luisspeed Posted January 7, 2011 Share Posted January 7, 2011 Si poze??? +Toate urarile clasice Link to comment
roiban Posted January 7, 2011 Author Share Posted January 7, 2011 Pana acum am i-am montat scut metalic (280 lei + 45 lei transportul), 1 janta tabla (214 lei), plus una de pe rezerva si 4 anvelope de iarna Aurora (2 cu 365 lei, 2 cu 327 lei), 2 stergatoare. As vrea sa-i mai montez si 2 boxe pe usile din spate, dar mai astept sa vad ce gasesc (la reprezentanta Redac din Craiova au boxe cu 110 lei/buc). Iata si cateva poze. Nu reusesc sa pun poze. Ajutorrrrrrrrrrrrrrr Link to comment
Mircea Posted January 7, 2011 Share Posted January 7, 2011 Masina neagra tot masina neagra e ! Link to comment
roiban Posted January 7, 2011 Author Share Posted January 7, 2011 Nu voiam sa o iau neagra (e foarte pretentioasa culoarea si se vede orice pe ea), dar cand am intrat in showroom era una la fel si m-a imbolnavit cum arata. M-am decis pe loc sa o iau neagra. Link to comment
KumKum Posted January 7, 2011 Share Posted January 7, 2011 Frumoasa, mai ales culoarea. Sa o stapanesti sanatos cat mai multi km fara probleme. Link to comment
Mircea Posted January 7, 2011 Share Posted January 7, 2011 Nu voiam sa o iau neagra (e foarte pretentioasa culoarea si se vede orice pe ea), dar cand am intrat in showroom era una la fel si m-a imbolnavit cum arata. M-am decis pe loc sa o iau neagra. Mai stiu eu unul )"> Oricum, e super-pretentioasa culoarea aia, ai mare grija unde o speli si cum si unde o parchezi. Iti recomand sa-i aplici din start un strat de ceara protectoare de calitate. Link to comment
roiban Posted January 7, 2011 Author Share Posted January 7, 2011 Multumesc pentru urari. Stau la curte, am garaj dar mi-e frica mai ales prin oras cand o parchez. M-au frecat pe bara din spate in parcare la Real dar am scos cu solutie Scratch out si nu se mai cunoaste nimic. Link to comment
steph Posted January 7, 2011 Share Posted January 7, 2011 Masina neagra tot masina neagra e ! Adevarat Link to comment
roiban Posted January 22, 2011 Author Share Posted January 22, 2011 Poze noi de anul asta. Am pus poze. Link to comment
Recommended Posts