Jump to content

Vas Lichid Parbriz

Recommended Posts

M-am uitat peste tot dar o sa ma mai uit inca odata.azi cand am dat sa stropeasca am vazut ca au mai venit 2-3 stropi.eu am si la luneta stergator. O sa ma mai uit.oricum multumesc

Edited by Salex
Citare inutila post anterior

De completat se completeaza pe la gura borcanului, care e vizibila fara sa dai jos nimic (doar ridici capota). Nu tre' sa vezi borcanul ca sa-l umpli :rolleyes:

am mai cautat pe forum si am vazut ca la majoritatea este localizat acolo.dar la mine in zona unde ai tu gura de umplere nu e nimic

Atunci e posibil sa lipseasca gura de umplere, nu e din facere atasata la vas, ci intra fortat.

TOpicul asta..caz clasic de RTFM :mrgreen:

masina a fost lovita si din cauza asta poate nu au mai pus aia la loc vasul cu lichid de parbriz.nu trebuie imediat sa sari cu gura sa citesc manualul.m-am uitat peste manual si nu l-am gasit in locul indicat si din cauza asta am scris pe forum.

Atunci formuleaza corect de la bun inceput, ca la inceputul tpicului nu stiai unde e vasul, daca citeai manualul de service stiai unde e sau unde trebuie sa fie asa ca nu o da la intoarsa.

Edited by argon

Atunci formuleaza corect de la bun inceput, ca la inceputul tpicului nu stiai unde e vasul, daca citeai manualul de service stiai asa ca nu o da la intoarsa.

tocmai ti-am spus ca am citit manualul si nu gasesc nici vasul nici gura de umplere.

O fi rupt, si ex-ul o fi pus un dop pe undeva. Sub farul dreapta sa te uiti, rogu-te :D

Degeaba "read the fucking manual" , daca pacientul lipseste.

ma uit maine dimineata pe lumina.multumesc ptr raspuns.

Gura aia de umplere ce zici ca nu o gasesti, 10-15 cm mai jos e un cot spre stanga, ce se infige in vas, daca vreodata ti-a sprituit dar s-a terminat, ai vasul dar iti lipseste cotul asta ce se prinde cu un surub de caroserie. Poate te ajuta poza asta.

post-3429-088829200 1294427275_thumb.jpg

Edited by argon