cristian.matiz Posted January 7, 2011 Share Posted January 7, 2011 Buna seara.De vreo 3 zile incerc sa gasesc vasul cu lichid de parbriz la matiz si incep sa cred ca al meu nu are asa ceva ptr ca nu il gasesc nici unde.este un matiz cu servo cu clima din 200. Link to comment
tolin Posted January 7, 2011 Share Posted January 7, 2011 In interiorul de la aripa dreapta/fata ai cautat ? Link to comment
cristian.matiz Posted January 7, 2011 Author Share Posted January 7, 2011 (edited) M-am uitat peste tot dar o sa ma mai uit inca odata.azi cand am dat sa stropeasca am vazut ca au mai venit 2-3 stropi.eu am si la luneta stergator. O sa ma mai uit.oricum multumesc Edited January 7, 2011 by Salex Citare inutila post anterior Link to comment
tolin Posted January 7, 2011 Share Posted January 7, 2011 (edited) Nu stiu cum poti sa vezi ceva daca nu dai jos aparatoarea. Descarca un manual de service Matiz si vei vedea tot sistemul. Edited January 7, 2011 by tolin Link to comment
cristian.matiz Posted January 7, 2011 Author Share Posted January 7, 2011 (edited) pai si aia inseamna ca ptr fiecare complectare cu lichid ptr parbriz trebuie data jos apartoarea? Edited January 7, 2011 by Salex Citare inutila post anterior Link to comment
VAXXi Posted January 7, 2011 Share Posted January 7, 2011 De completat se completeaza pe la gura borcanului, care e vizibila fara sa dai jos nimic (doar ridici capota). Nu tre' sa vezi borcanul ca sa-l umpli Link to comment
Viktor Posted January 7, 2011 Share Posted January 7, 2011 (edited) Toline... ) @cristian.matiz, chiar vasul il cauti sau gura de umplere a acestuia? LE. Observ ca ai primit raspunsul, intrebarea ne-a dus in eroare. Edited January 7, 2011 by Viktor Link to comment
augustinionut Posted January 7, 2011 Share Posted January 7, 2011 Ignorati restul de sub capota Link to comment
cristian.matiz Posted January 7, 2011 Author Share Posted January 7, 2011 Toline... ) @cristian.matiz, chiar vasul il cauti sau gura de umplere a acestuia? LE. Observ ca ai primit raspunsul, intrebarea ne-a dus in eroare. doar gura de umplere ca nu mai am lichid si nu gasesc unde se complecteaza. Link to comment
argon Posted January 7, 2011 Share Posted January 7, 2011 TOpicul asta..caz clasic de RTFM Link to comment
cristian.matiz Posted January 7, 2011 Author Share Posted January 7, 2011 Ignorati restul de sub capota am mai cautat pe forum si am vazut ca la majoritatea este localizat acolo.dar la mine in zona unde ai tu gura de umplere nu e nimic Link to comment
augustinionut Posted January 7, 2011 Share Posted January 7, 2011 (edited) O fi rupt, si ex-ul o fi pus un dop pe undeva. Sub farul dreapta sa te uiti, rogu-te Degeaba "read the fucking manual" , daca pacientul lipseste. Edited January 7, 2011 by augustinionut Link to comment
argon Posted January 7, 2011 Share Posted January 7, 2011 am mai cautat pe forum si am vazut ca la majoritatea este localizat acolo.dar la mine in zona unde ai tu gura de umplere nu e nimic Atunci e posibil sa lipseasca gura de umplere, nu e din facere atasata la vas, ci intra fortat. Link to comment
cristian.matiz Posted January 7, 2011 Author Share Posted January 7, 2011 TOpicul asta..caz clasic de RTFM masina a fost lovita si din cauza asta poate nu au mai pus aia la loc vasul cu lichid de parbriz.nu trebuie imediat sa sari cu gura sa citesc manualul.m-am uitat peste manual si nu l-am gasit in locul indicat si din cauza asta am scris pe forum. Link to comment
argon Posted January 7, 2011 Share Posted January 7, 2011 (edited) Atunci formuleaza corect de la bun inceput, ca la inceputul tpicului nu stiai unde e vasul, daca citeai manualul de service stiai unde e sau unde trebuie sa fie asa ca nu o da la intoarsa. Edited January 7, 2011 by argon Link to comment
cristian.matiz Posted January 7, 2011 Author Share Posted January 7, 2011 Atunci formuleaza corect de la bun inceput, ca la inceputul tpicului nu stiai unde e vasul, daca citeai manualul de service stiai asa ca nu o da la intoarsa. tocmai ti-am spus ca am citit manualul si nu gasesc nici vasul nici gura de umplere. O fi rupt, si ex-ul o fi pus un dop pe undeva. Sub farul dreapta sa te uiti, rogu-te Degeaba "read the fucking manual" , daca pacientul lipseste. ma uit maine dimineata pe lumina.multumesc ptr raspuns. Link to comment
argon Posted January 7, 2011 Share Posted January 7, 2011 (edited) Gura aia de umplere ce zici ca nu o gasesti, 10-15 cm mai jos e un cot spre stanga, ce se infige in vas, daca vreodata ti-a sprituit dar s-a terminat, ai vasul dar iti lipseste cotul asta ce se prinde cu un surub de caroserie. Poate te ajuta poza asta. Edited January 7, 2011 by argon Link to comment
cristian.matiz Posted January 7, 2011 Author Share Posted January 7, 2011 (edited) buna poza.cred ca am vasul dar imi lipseste aia unde torn.ca mi-a sprituit dar s-a terminat.se gaseste de cumparat cotul ala de umplere? Am rugamintea de a te uita putin si peste ! Edited January 7, 2011 by Salex Link to comment
Recommended Posts