Jump to content

Recommended Posts

Rog pe cine ar putea sa puna o poza sau mai multe cu tot ce este sub capota la un cielo dar sa nu fie exe.

Multumesc anticipat.

Edited by ovi_jer
  • 7 months later...
  • 10 months later...
  • 2 weeks later...
  • 2 months later...

Salut,am o rugaminte:nu am un prieten sau cunostinta sa vad si eu cam cum arata sau in ce stare ar putea fi un motor de Cielo Executive 1,5 de preferabil 2002 daca nu macar ceva mai ramolit! Va rog seriozitate,pune-ti poze cu motoru! Brum brum... :lavolan:

Va multumesc!

Cu respect IaNaKySsS! :thumbl:

Si pozele mele:

post-6405-1171116015_thumb.jpg

post-6405-1171116027_thumb.jpg

post-6405-1171116036_thumb.jpg

Edited by ianakysss
A cui? Si la ce bun? Perfectiunea curbei de cuplu(motor)? :)

A doua poza e de motor cielo exe 2002, am scris.

Nu, m-am referit la modul de folosire intr-o buna conditie... pe alocuri apare chiar multe defeciuni " furtunele crapate" si multe altele iar motorul care a suferit mici accidente! si chiar merita sa vedem ce si cum sta treaba la mai multe cielo-uri "inima lui" vream sa o protejam! prin exemplare ... un exemplar de motor chiar u il prezinti si arata foarte bine! Multumesc :osanale:

Tommy, vad ca la 2002 are o alta marca a bateriei!? ai idee cum se numeste? e mai buna asta Delkor? :mrgreen: ms

• 6 months later...

salutare, am o mica problema si nelamurire, poate ma ajutati voi.

Saptamana trecuta am achizitionat un Cielo GLE din '95 :wallbanger: . Fostul proprietar mi-a spus ca motorul este Euro II.

Eu ma cam indoiesc. Pate cineva sa ma ajute, sa-mi spuna cum pot afla ce fel de motor este? :scarpin:

Edited by adeamus