b52jgp Posted January 10, 2011 Share Posted January 10, 2011 Sper sa nu fi gresit sa deschid un topic nou cu problema mea dar nu am gasit alta solutie - am si eu o problema zic eu destul de mare mai exact am descoperit ieri ca traversa din fata pe care este prins suportul de motor este ruginita chiar unde se prind suruburile suportului de ea - si ruginita destul de bine deoarece s a cam facut gaura adika suportul s a lasat in traversa (este ca un crater) - intrebarea mea este ce e de facut, pot sa merg asa cu ea pana la rezolvarea problemei, se poate inlocui traversa (este prinsa in suruburi sau sudata) si daca se gaseste de cumparat pe undeva. Multumesc anticipat Link to comment
Uncle-Sam Posted January 10, 2011 Share Posted January 10, 2011 Si eu caut sa-mi cumpar una pt ca a mea este indoita. Daca imi iau alta noua, ti-o fac cadou pe cea veche (in caz ca ai rabdare s-o ciocanesti). Link to comment
b52jgp Posted January 10, 2011 Author Share Posted January 10, 2011 Eu am gasit ceva aici http://autodaewoo.ro/oferta.php?act=cauta&step=1&cod=&articol=traversa&id_model=4 dar nu stiu care din ele este daca este - am incercat sa dau de iei si telefonic si pe mail dar n am primit niciun raspuns Link to comment
barbutu Posted January 10, 2011 Share Posted January 10, 2011 Ar trebui ca intai sa dai travesa jos,sa verifici daca nu cumva sunt ruginite/rupte lonjeroanele acolo unde se prinde traversa(se prinde in 4 suruburi).O traversa noua aici in pitesti este 140 lei. Link to comment
b52jgp Posted January 10, 2011 Author Share Posted January 10, 2011 (edited) Pe margini unde este fixat de lonjeroane nu este nicio problema am verificat - problema este pe mijloc acolo unde se prinde suportul de motor - prcatic acolo s a creat un mic crater de jur imprejurul suportului Edited January 10, 2011 by b52jgp Link to comment
barbutu Posted January 10, 2011 Share Posted January 10, 2011 Pe margini unde este fixat de lonjeroane nu este nicio problema am verificat - problema este pe mijloc acolo unde se prinde suportul de motor - prcatic acolo s a creat un mic crater de jur imprejurul suportului In cazul asta cauti o traversa dupa cum iti permite bugetul sh sau noua si o inlocuiesti,sa cumperi si bucsele de cauciuc pe care se prinde suportul de motor. Link to comment
Recommended Posts