Jump to content

Chevrolet Prezinta Arma Cu Care Vrea Sa Infranga Logan: Noul Aveo Sedan

adimfx

Recommended Posts

Chevrolet-Aveo-sedan-2011-sursa-Chevrolet-01-655x436.jpg

Chevrolet a publicat in SUA primele fotografii si informatii despre modelul Sonic, care este nimic altceva decat noua generatie a sedanului Aveo. Masina va ajunge si in Romania in cursul acestui an, potrivit oficialilor locali ai Chevrolet. Noul Chevrolet Aveo sedan (denumit Chevrolet Sonic in SUA – n.r.) va fi prezentat in premiera luni (10 ianuarie 2011) la Salonul Auto de la Detroit.

informatii complete si fotografii pe 0-100.ro

Mda, frumos, n-am ce zice. Sa vedem cum va arata interiorul si la versiunile mai ieftine ;) .

Totusi nu cred ca noua versiune va mai fi un concurent pentru Logan d.p.d.v al pretului, poate doar versiunea cea mai ieftina de la Aveo sa concureze cu versiunile de top de la Logan.

In poze :) Se va livra sigur cu roti de maxim 15" din ratiuni financiare. Si mai tine cont ca masina va avea 3 motoare pe benzina si 1 diesel, imagineaza-ti motorasul de 1.2 tragand de roti de 17".... Probabil ca 17" se vor monta doar pe variantele echipate cu motorul de 138 CP, celelalte vor ramane cu 15"

Balanel, da' in Rusia ce-are?

Oficial inca nu au anuntat nimic in acest sens. Sunt sanse mari sa fie produse in Coreea. Asa ar fi logic, uitandu-ne la tarile de provenienta ale celorlalte modele.

De regula producatorii auto care au uzine in Rusia, ele fabrica doar pentru aceasta piata. E cazul Ford, Renault, Volkswagen.

Vom vedea.

• 1 month later...

Pentru cele trei americi (nord, centrala si sud) se va fabrica in Corea. In prezent noul Spark se fabrica tot in Corea pentru piata mexicana, in USA inca nu se vinde, Cruze de asemenea vine din Corea pentru regiunea asta a lumii. Calitatea de asmblaj excelenta si preturile razonabile sunt motivele principale pentru a alege Corea ca fabricant.

Pe piata Mexicana nu or sa aduca Aveo hatchback, au prea multe modele in acest format, prefera sa-l vanda in versiunea sedan/saloon/berlina.

Enviado desde iPhone vía Tapatalk

• Like 1
  • 3 months later...

Buna,

Vreau sa imi cumpar o masina.

Am facut un test drive cu acest nou Aveo (Sonic) motor 1.4 16V, 100CP. Este fantastica masina. Motorul este foarte silentios si confortul interior depaseste multe alte masini. Pretul este de 7435 euro (include program rabla, taxe inculse si un discount de la dealer). Deci este un concurent al Daciei Sandero care este cu 1000 euro mai ieftina dar cu totii stim ce dotari are. Sonic are 6 airbaguri, ABS, ESP, TCS in standard. Motorul si cutia de vitezesunt produse de Opel in Austria, cel putin acum pe aceste modele de lansare.

Ma gandesc serios sa cumpar aceasta masina, avand de ales intre ea si Sandero. Pana acum nu ii gasesc minusuri. Asa ca va rog, cine stie, sa imi spuna si mie:

1- ce minusuri ar avea aceasta masina

2- cum este serviceul la Chevrolet? Scump, calitate buna etc.?

Multumesc!

Nu te astepta la un raspuns privind prima intrebare, pentru ca inca nu exista posesori.

In comparatie cu Sandero, Aveo este din toate punctele de vedere o alegere mai buna, mai ales daca zici ca ai obtinut si un pret mai mic cu 1.000 euro. Sandero va primi un facelift anul viitor, in caz ca iti doresti mai mult acest model, dar l-ai vrea mai actual. Oricum, raman la parerea ca Aveo e superior.

Legat de costurile de intretinere, din ce stiu eu sunt un pic mai mari decat la Dacia, dar mai mici decat la alte marci straine.

Ca sa fii lamurit deplin, cere la marcile care te intereseaza o simulare a intretinerii masinilor care te intereseaza pe un anumit numar de kilometri (50.000-100.000 km). Trebuie sa le specifici motorizarea si cam cati km faci pe an. Asa vei gasi un raspuns oficial la a doua ta intrebare.

Cu stima,

Adrian Mitrea, editor 0-100.ro

• Create New...