Senna Posted January 11, 2011 Share Posted January 11, 2011 Salutare! Tocmai ce am primit tel de la inmatriculatorul BG anuntandu-ma calduros ca joi de dimineata pot sa vin la Giurgiu sa imi ridic Mercedesul cu totul in regula In concluzie va invit joi sa-l udam Toata lumea este invitata! P.S. L-am botezat "Bunicu'" este chiar tataia lui E Klasse actual Link to comment
Senna Posted January 11, 2011 Author Share Posted January 11, 2011 Desigur! Ziceti cam ce ati vrea sa beti; si de unde sa iau si cam ce prajiturele Link to comment
Dj_Dark Posted January 12, 2011 Share Posted January 12, 2011 Ceai cald neaparat si seminte Link to comment
Senna Posted January 12, 2011 Author Share Posted January 12, 2011 Super, scap ieftin! Dulciuri eu unul prea ma servesc ca m-am facut barbat Cred ca un pet de 5L de ceai caldutz + cateva zeci de pahare mari rezolva necesarul Link to comment
Dj_Dark Posted January 12, 2011 Share Posted January 12, 2011 Nu caldut nenea, fierbinte . N-ai si tu un termos pe-acasa? Link to comment
Senna Posted January 12, 2011 Author Share Posted January 12, 2011 Cred ca am 2 in total vreo 1.75L, merge? Link to comment
Dj_Dark Posted January 12, 2011 Share Posted January 12, 2011 Merge, dar sa fie dulce Link to comment
Senna Posted January 12, 2011 Author Share Posted January 12, 2011 Fii ma barbat si bea fara zahar Bine, cate linguri sa pun la aceasta cantitate? Pun si lamaie si scortisoara? Link to comment
Dj_Dark Posted January 12, 2011 Share Posted January 12, 2011 Nu bre, adu o zeama fierbinte, dulce si cu un oarecare gust de ceai. Eu am ramas blocat de data trecuta pe ceaiul lui big2shae . Link to comment
Senna Posted January 13, 2011 Author Share Posted January 13, 2011 (edited) Neatza, s-a facut! In juma de ora plec cu tata sa imi ridic "Bunicu' " de la Giurgiu, asa ca va astept pe toti diseara from 8 till last client, la un ceai fierbinte dulce si multe seminte Edited January 13, 2011 by Senna Link to comment
Senna Posted January 13, 2011 Author Share Posted January 13, 2011 (edited) Dimineata n-a avut timp inmatriculorul BR sa mi-l dea, asa ca l-am convins pe tata sa renunte la somnul de dupa amiaza si acum plecam la GR sa-mi ridic MB-ul, am timp sa ajung acasa si sa va fac ceaiul, ne vedem la 8 in parcare Edited January 13, 2011 by Senna Link to comment
KumKum Posted January 13, 2011 Share Posted January 13, 2011 Stai sa-l vezi in parcare cu ea si dupa aceea.... 1 Link to comment
alexhouse Posted January 13, 2011 Share Posted January 13, 2011 Salut!!! Am sa vin si eu sa-l vad pe "bunicu"... Link to comment
big2shae Posted January 13, 2011 Share Posted January 13, 2011 Haioasa intalnirea, am ras cu Senna de ne-am prapadit, incercand sa-i gasim masinii lui defecte. Sa nu mai zic de ceai, aici il lasam pe NFS sa comenteze, a fost 'halucinant'!(de salvie) Cu ocazia asta am aflat ce-nseamna geamuri atermice, o gramada de dotari vacuumatice si am simtit aerul de masina germana (deh,noi astia cu asiatice). Pe data viitoare! "> Link to comment
Senna Posted January 13, 2011 Author Share Posted January 13, 2011 (edited) Super tare intalnirea, multumesc mult pentru participare! Din pacate a trebuit sa ma retrag la depou putin dupa orele 23, rupt de somn De asta ultima poza a iesit difuza caci tocmai ieseam din Moment's, cu zambetul pe buze Enjoy, pe data viitoare! Edited January 16, 2011 by NFS Link to comment
Mircea Posted January 14, 2011 Share Posted January 14, 2011 Bah, n-are "genti de aleaj" si in spate dai la manivele! La astea bulgaresti urarea e "sa de-a Domnu sa nu-ti fure nimeni nitu' " ) Link to comment
laurentziu83 Posted January 14, 2011 Share Posted January 14, 2011 Ce nit? Avand in vedere cilindreea si implicit consumul, ma indoiesc ca fura cineva masina. Link to comment
Ami Posted January 14, 2011 Share Posted January 14, 2011 Merenilor, n-ati inteles nimic! Va citez din mandrul proprietar "decat un low cost mai nou, mai bine un executive mai vechi". Si pe urma la cate masini te poti uita intrbandu-te cat sange au vazut santurile din praguri cand era Kofi Anan nervos, ei? Link to comment
laurentziu83 Posted January 14, 2011 Share Posted January 14, 2011 (edited) Bine ca nu-s caini pe strazile din Roma, sa fi calcat cofianan in vreun rahat de la ei. Edited January 14, 2011 by laurentziu83 Link to comment
Senna Posted January 14, 2011 Author Share Posted January 14, 2011 (edited) Nitul care fixeaza definitiv numarul spate de tabla portbagajului. Am uitat sa-i dau inmatriculorului suporti Daewoo si mi-a pus unii blank Consuma 13% oras cu automata si 7% afara daca nu treci de 120km/h, v-am zis, are distributie variabila pe admisie. Lacetti papa chiar mai mult ) Automata este inteligenta; pot sa-i dau eu frana de motor in 3 si 2; are dat in carte consum mai mic cu 0.5% decat acelasi motor pe manual @Mircea erau in plan si niste jante, trebuia sa merg la shrot-ul din Russe dar n-a mai fost timp+cascaval. Poti sa-mi recomazi un model te rog? Si apoi la 900E cat am dat pe ea cu nr de Italia ce pretentii sa mai ai A, are si geamuri cu click dublu, coboara pe fata complet cand vreau eu, doar ca la ridicat tot tre sa tin apasat pe buton Edited January 14, 2011 by Senna Link to comment
alexhouse Posted January 14, 2011 Share Posted January 14, 2011 Felicitari!!! pentru masinoi si pentru viitorul bebel !!! "> Link to comment
Recommended Posts