spunk Posted January 15, 2011 Share Posted January 15, 2011 Puteti sa ma ajutati si pe mine cu un raspuns? Pe un chverolet aveo 2007 sedan, se potriveste aripa fata de la un chevrolet kalos? Link to comment
Raresh20 Posted January 15, 2011 Share Posted January 15, 2011 Din comparatia asta, nu prea se potriveste... Link to comment
Raresh20 Posted January 15, 2011 Share Posted January 15, 2011 Farul are alta forma, imbinarea cu spoilerul e altfel, dunga de la mijlocul aripii e altfel... Link to comment
spunk Posted January 17, 2011 Author Share Posted January 17, 2011 (edited) Multumesc mult. Am vazut si eu in prealabil ca cea de kalos e si putin mai lunga.. Vreun parc de dezmembrari cu piese de aveo nu stiti? Eu sun de vreo 5 zile si nimeni nu are capota sau panou fata sau daca le au , le au doar noi sau aftermarket la preturi pe care momentan nu mi le permit. Va multumesc! Edited January 17, 2011 by EM!L Nu mai cita integral mesajul anterior! Foloseşte AddReply sau FastReply din partea de jos a paginii! Link to comment
kalosaru Posted June 27, 2011 Share Posted June 27, 2011 Pot sa fac io rost, sa-mi trimiti o lista cu ce ai nevoie! Link to comment
Recommended Posts