dleganza Posted January 17, 2011 Share Posted January 17, 2011 Buna , stie cineva unde pot gasi suspensie sport pt leganza si la ce pret Link to comment
argon Posted January 17, 2011 Share Posted January 17, 2011 Leganza cu suspensie sport e ca aia cu baba si mitraliera Link to comment
DGT Posted January 17, 2011 Share Posted January 17, 2011 Daca omul vrea suspensie sport! Parca s-a mai discutat acu cativa ani de cineva ce mai taiase din spire la arcuri. Link to comment
Salex Posted January 17, 2011 Share Posted January 17, 2011 (edited) Genial, o dam in tuning de Dacie 1300, taiem spire . Oi fi eu subiectiv insa asta este o ofensa adusa Leganzei ! @dleganza: Google nu te-a ajutat ? Edited January 17, 2011 by Salex Link to comment
dleganza Posted January 17, 2011 Author Share Posted January 17, 2011 Da suspensie sport care ii problema , ii destul de puternica si face fata la multe masini noi Leganza cu suspensie sport e ca aia cu baba si mitraliera am gasit arcuri dar telescoape nu nu stiu daca ii bine sa pun arcuri sport si sa las telescoapele originale Genial, o dam in tuning de Dacie 1300, taiem spire . Oi fi eu subiectiv insa asta este o ofensa adusa Leganzei ! @dleganza: Google nu te-a ajutat ? Link to comment
argon Posted January 17, 2011 Share Posted January 17, 2011 Poti sa pui arcuri sport cu telescoate originale, cu conditia sa nu conboare mai mult de 40mm, si in aceste conditii tot se vor duce amortizoarele mult mai repede, dar ideea e ca merge. Macar o perioada. Link to comment
smailmiami Posted January 17, 2011 Share Posted January 17, 2011 Ideal ar fi sa pui niste amortizoare pe gaz. Link to comment
Recommended Posts