ATACTICIENCEI Posted January 17, 2011 Share Posted January 17, 2011 (edited) Va salut cu stima, Bedrosian Ion ma numesc, 39 ani, bucurestean la origine dar locuiesc in prezent cu familia in Crevedia,profesor de istorie si pasionat de ciclism, nu am masina si de aceea caut un Tico(sau Matiz la pret de Tico...) obligatoriu cu aer conditionat, in stare cat mai buna. Pentru oferte, ma puteti gasi la telefonul 0758.26.75.40 Edited January 17, 2011 by Salex Link to comment
wol Posted January 18, 2011 Share Posted January 18, 2011 salut, e unul la mine pe strada (in cartierul Militari), alb cu eleron, deci cred ca e se, cere 1000 euro, daca vrei ii iau nr de tel Link to comment
ATACTICIENCEI Posted January 19, 2011 Author Share Posted January 19, 2011 salut, e unul la mine pe strada (in cartierul Militari), alb cu eleron, deci cred ca e se, cere 1000 euro, daca vrei ii iau nr de tel Multumesc mult, chiar te rog!! Poti sa mi-l trimiti prin sms la 0758.26.75.40 Apreciez gestul!!! "> Link to comment
wol Posted January 20, 2011 Share Posted January 20, 2011 a disparut, de cand ti-am scris, de cate ori trec pe acolo (cam de 2 ori pe zi), m-am uitat si nu mai era, ma uit si in seara asta cand ma duc spre casa... sper sa nu te fi amagit degeaba... Link to comment
ATACTICIENCEI Posted February 3, 2011 Author Share Posted February 3, 2011 Multumesc oricum, daca apare altul dati-mi de stire!! Link to comment
Recommended Posts