calinjack Posted January 17, 2011 Share Posted January 17, 2011 faceti bine careva si schimbati-mi avatarul cu cel care il vreau acum ca se incadreaza in toate cerintele,sau ce vreti, invitatie speciala? Link to comment
augustinionut Posted January 17, 2011 Share Posted January 17, 2011 sooorrryyy de oooffftoopiicc... Link to comment
calinjack Posted January 17, 2011 Author Share Posted January 17, 2011 da ce vi ciuda?sau va doare tastatura?pai daca administrati forumu' faceti-va datoria!asta am cerut sa-mi puneti avatar dar vorbesc cu peretii se pare Link to comment
Salex Posted January 17, 2011 Share Posted January 17, 2011 Bre, poate omul are o problema tehnica @calinjack: tu nu vezi ca ai avatarul pus ? Link to comment
augustinionut Posted January 17, 2011 Share Posted January 17, 2011 (edited) Si de ce crezi ca radeaM?? Edited January 17, 2011 by augustinionut Link to comment
calinjack Posted January 17, 2011 Author Share Posted January 17, 2011 care ?ala cu masina ? ca la mine apare ala cu sigla daewoo albastra Link to comment
Salex Posted January 17, 2011 Share Posted January 17, 2011 (edited) @augustinionut: Sincer ... nu mi-am dat seama . La cit de bun prieten esti cu offtopicul @calinjack: ca sa citez din clasici, "darling", ar fi util sa vezi intii gospodaria proprie si apoi sa ceri altuia sa isi rezolve problemele din curtea lui ! Bine merci avatarul tau se vede (de catre toti, mai putin de catre tine, se pare) inca dinainte de a deschide acest topic ... evident inutil. Curata cookie-urile browserului, da-i un log off si vezi care e treaba. Edited January 17, 2011 by Salex 1 Link to comment
calinjack Posted January 17, 2011 Author Share Posted January 17, 2011 de geaba?sau de jabba cred ca au mai ramas doar 130 Link to comment
VAXXi Posted January 17, 2011 Share Posted January 17, 2011 calinjack, esti offtopic. Daca aveai rabdare sa rasfoiesti sectiunea de probleme cu forumu', ai fi citit ca trebuie sa golesti cache-ul browserului ca sa-ti apara. Deci ori dai matale de mana "empty cache" la browser (modul in care faci asta depinde de browserul folosit), ori tii apasat SHIFT si dai click pe butonul Refresh din bara browserului. Acest topic se inchide, problema fiind lamurita. 1 Link to comment
calinjack Posted January 17, 2011 Author Share Posted January 17, 2011 si n-am inteles .la mine totul merge struna .tehnic vorbind. Link to comment
Recommended Posts