tolin Posted July 12, 2005 Share Posted July 12, 2005 (edited) Pacat de liberali ca joaca cum le cinta cotroceniul!Mare pacat. Si cum ar trebui sa se comporte un partener de aliantza atata timp cat nu este partid majoritar? In tara asta, din '92, nici un partid nu poate conduce singur pentru ca n-are 50% + 1 din locurile din fiecare Camera. Dupa cele mai recente evenimente: - cedeaza PSD, cedeaza Curtea Constitutionala ? Reformulare contra alegeri anticipate ? Cine a jucat cel mai bine cartea asta si cade in picioare ? Edited July 12, 2005 by tolin_afc Link to comment
brusli Posted July 12, 2005 Share Posted July 12, 2005 basescu nu e vinovat ca e presedinte...el viseaza...ii place acolo poate ... sa ne gindim la cei ce-au votat in noiembrie?????? Link to comment
Leutzu Posted July 12, 2005 Author Share Posted July 12, 2005 Gata, nu mai sunt anticipate asa a zis base... Link to comment
zalmoxis Posted July 13, 2005 Share Posted July 13, 2005 Si cum ai vrea sa se ocupe ma rog Sa le faca guvernul pe banii NOSTRII ( din impozitele mele case)?Nu te supara da eu nu-s de acord !Parerea mea ca , cel mai bun lucru este cel cu anticipatele !Trebuie odata sa se termine cu bosorogii astia pusi de PSD peste tot !IN DIMINEATA ASTA CAND AM VAZUT CINE SUNT CEI DE LA CURTEA CONSTITUTIONALA ( poza in Evenimentul Zilei ) mi-a venit sa vomit - senzatie pe care nu am simtit-o de pe vremea lui Ceausescu ! Parerea mea ! @ steph CHIAR NU-TI DAI SEAMA CA TOT CEEA CE SE INTAMPLA SUNT CONSECINTE ALE JIGODIILOR AIA DE LA PSD !Nu ti-au ajuns 15 ani de bataie de joc !AAAAAA...Am uitat ca esti mic si la revolutie aveai 2-3 ani... Eu am trait si mineriadele si toata bataia de joc de dupa revolutie si sper sa scap de PSD indiferent cine ar veni <{POST_SNAPBACK}> Body nu te supara ca te intreb da' tu pe banii cui ai invatat sau n-ai invatat in RIO ci in alte tari unde se plateste scoala de la a Ia primara ...Sau poate ne zici de ce chemi politia pompierii salvarea etc etc !Pai aia tot din banii de impozite sunt sa sti !Iar cand ai facut mataluta scaoala altii au fost de acord sa-si dea impozitul sa te faci tu mare si destept !....Chestia asta asa ego exclusivista nu-mi suna deloc bine da' ma rog e vitorul tau in joc ...Mai era pe aici o d-ra cu idei din astea anti sociale pacvat ca nu ai cunoscut-o ati fi facut trupa buna ...Ah si nu uita daca ai copii si ei vor invatza din impozitele noastre...Iar in ceea ce priveste PSD nu sunt convins ca mai ai dreptate ia uita-te in jur si aminteste-ti si de CDR si o sa vezi ca unde suntem acum e rezultat al CLASEI POLITICE NU AL VREUNUI PARTID ANUME!Pana la utrma daca te uiti bine pe scena politica sunt ai de-au inceput dupa 90 doar ca si-au impartit-o ... Link to comment
body Posted July 13, 2005 Share Posted July 13, 2005 (edited) Ai mei batrani au platit cu varf si indesat scoala mea !Iar salvarea , majoritatea oamenilor sa stii ca o cheama pe cea privata pt ca cea de stat fie nu ajunge , fie cand ajunge nu are nimic!Am vazut care sunt parerile tale politice si e treaba ta ,cum parerile mele politice sunt treaba mea !Viitorul meu nu cred ca e in joc pt simplu motiv ca oricand nu imi convine pot pleca out si lucra , iar in alta ordine de idei eu nu m-am luat de tine cum faci tu in postul de fata pt simplu motiv ca nu imi place sa polemizez pe asemenea teme. Din partea mea subiectul e inchis! Edited July 13, 2005 by NFS Link to comment
gigi-kent Posted July 13, 2005 Share Posted July 13, 2005 intervin si eu putin pe langa subiect ca am vazut ca s-a scris mai inapoi de asigurarea locuintelor.multe din casele de la tara sunt construite fara autorizatie de constructie si proiect(astea doua sar bine de toto de 50 de milioane).in conditiile in care sunt construite fara acte in regula se pot asigura? ma gandesc ca nici o masina daca nu are actele in regula nu poate fi asigurata.sau poate? inca o data sorry pt off topic Link to comment
zalmoxis Posted July 13, 2005 Share Posted July 13, 2005 Ai mei batrani au platit cu varf si indesat scoala mea !Iar salvarea , majoritatea oamenilor sa stii ca o cheama pe cea privata pt ca cea de stat fie nu ajunge , fie cand ajunge nu are nimic!Am vazut care sunt parerile tale politice si e treaba ta ,cum parerile mele politice sunt treaba mea !Viitorul meu nu cred ca e in joc pt simplu motiv ca oricand nu imi convine pot pleca out si lucra , iar in alta ordine de idei eu nu m-am luat de tine cum faci tu in postul de fata pt simplu motiv ca nu imi place sa polemizez pe asemenea teme. Din partea mea subiectul e inchis! <{POST_SNAPBACK}> Si adica sa intzlegem ce ai tai batrani ti-au facdut tie scoala separat sau ce !?!...Nu m-am luat mai de tine pur si simplu ma lasa perplex atitudinea asta cu eu nu dau bani din impozit pentru casele alora vai mama lor de-au ramas fara case ..DA" CINE AR TREBUI SA DEA MAI !?!?..OIar aia cu privatizarea sunt multe de spus mai citeste si tu si o sa vezi ca privatizarea ea asa singura nu garanteaza ca treba merge si bine ..Cred ca ai auzit si tu de Entron Parmalat si alte companii pribvate care au dat faliment..Nu sustin aici proprietatea de stat Doamne fereste insa iti atrag atentia sa mai aprofundezi subiectul si sa nu te mai repezi in el fara sa-l cunosti ...Si ai de citit nu gluma iti fgarantez !..In ceea ce priveste parerile mele politice nu prea cred ca le cunostida' ma rog poate esti vreun metafizician de-mi citesi gandurile sau pur si simplu nu ma citesti ..Oricum sunt din aia care ar da bani pentru casele sinistratilor ...In final ma bucur ca suntem de acord ca nu suntem de acord ! Si ca sa fim si on topic imi place de mor de Tariceanu !aZI NU-SI MAI DA DEMISIA IREVOCABILA !....Culmea e ca ma bucur... nu aveam nevoie de asta oricum !!! Link to comment
body Posted July 13, 2005 Share Posted July 13, 2005 @ zal Ti-am zis ca nu vreau sa mai polemizez cu tine pe tema asta !Sa traiesti , sa fii sanatos cu parerile tale , cum de altfel sunt si eu cu ale mele !SI CU ASTA CHIAR CA AM INCHIS SUBIECTUL . Link to comment
zalmoxis Posted July 13, 2005 Share Posted July 13, 2005 (edited) Mda..pacat mie unul chiar mi-ar fi prins bine o polemica pe subiect !!!..Da' asta e daca nu te bagi !.....Sa fi sanatos si matale!....Da' sa fie si aia fara case si fara nimic ca macar atat sa aiba ...(ai ramas vreodata fara casa!?!).... Edited July 13, 2005 by NFS Link to comment
body Posted July 13, 2005 Share Posted July 13, 2005 Eu am casa asigurata printre altele ! Link to comment
tolin Posted July 13, 2005 Share Posted July 13, 2005 Si care-i problema dintre un dezastru natural si dezastrul facut de un partid ce-si spune social-democrat ? Link to comment
ileana Posted July 13, 2005 Share Posted July 13, 2005 casele de la tara in conditiile in care sunt construite fara acte in regula se pot asigura? fftopic: nici o cladire constriuta fara aviz de urbanism si autorizatie de constructie nu poate constitui obiectul nici unui act oficial(instrainare, asigurare, luare in evidentele primariei Link to comment
remix Posted July 13, 2005 Share Posted July 13, 2005 mamaaa, am ajuns sa discutam despre regimul constructiilor neavizate pe topicul de anticipate. intrebare mi se parea simpla, vor fi sau nu. Link to comment
ileana Posted July 13, 2005 Share Posted July 13, 2005 (edited) scuze inca o data ptr fftopic: Edited July 13, 2005 by ileana Link to comment
hitman Posted July 13, 2005 Share Posted July 13, 2005 (edited) Si care-i problema dintre un dezastru natural si dezastrul facut de un partid ce-si spune social-democrat ? Dezastrul natural e de la mama Natura (pt.atei) sau Dumnezeu (pt.credinciosi), celalalt e de la tatucu' ilici & co (sau cel putin are o contributie importanta la faza asta). , inginer de ape. Sti care e culmea: ca ilici a fost cu apele, a fost 'el presidente' mult timp si practic cunostea situatia critica in care este romania d.p.d.v. hidro. Si ce a facut? Nimic. In schimb acuma zice de „mobilizarea tuturor resurselor materiale si umane”, etc ( aici ) Adica hotul mare si rau striga 'Prinde-ti hotii!' practic. Edited July 13, 2005 by hitman Link to comment
tolin Posted July 13, 2005 Share Posted July 13, 2005 (edited) Oh, ce bun ridicator la fileu esti. Pai, iliescul cunoaste perfect situatia, avea si solutii foarte bune. L-am prins la o emisiune pe tema dezastrului de pe litoral si gurile Deltei Dunarii pe vremea cand se opunea. E doctor in materie. Dar cum de n-a aplicat pana acum nimic din cele cunoscute? Stia si cauza si remediul inundatiilor din Ardeal. Rezultatele iresposabilitatii lui se vad si o sa se mai vada multi ani de acum inainte. Unde a directionat banii ? Inainte de privatizare, pierderea la Combinatul Siderurgic Galati era de 1 milion $ pe zi. Astazi suma este aceeasi, doar ca pe profit. Cu 0,7 miliarde $ pe an, timp de 10 ani, nu s-ar fi rezolvat problema ? Asa ca astazi, Natura si cu Dumnezeu merg mana in mana. Edited July 13, 2005 by tolin_afc Link to comment
tribunul Posted July 13, 2005 Share Posted July 13, 2005 La cat rau ne-au facut COMUNISTII eu as face anticipatele si maine poate acum s-au mai desteptat si romanii si o sa-i trimita in aia a masii pe pesedisti cu tot cu partidul lor de hoti. Nu e Basescu tare-n oua cat ar trebui, ca ar trebui sa mai faca o puscarie. Link to comment
body Posted July 13, 2005 Share Posted July 13, 2005 Asta e si parerea mea sa stii !Sper sa apuc ziua cand Iliescu o sa fie condamnat iar toasu' Geoana de mana ( sau de altceva , prietenii stiu de ce ) cu toasu' Nastase si cu alti toasi' din astia sa fie dupa gratii unde le e locul! Link to comment
zalmoxis Posted July 13, 2005 Share Posted July 13, 2005 Eu am casa asigurata printre altele ! <{POST_SNAPBACK}> Si crezi ca esti la adapost !?!?....Mai nu are importanta dk ai sau nu asigurare pe casa sau crezi ca daca iti ia suvoiul casa o sa-ti dea asigurarea hogeac a doua zi!?!....Zau asta e o gandire simplista si egoista ..Insa ai dreptate recunosc nu putem (nici macar) sa polenizam!!! La cat rau ne-au facut COMUNISTII eu as face anticipatele si maine poate acum s-au mai desteptat si romanii si o sa-i trimita in aia a masii pe pesedisti cu tot cu partidul lor de hoti.Nu e Basescu tare-n oua cat ar trebui, ca ar trebui sa mai faca o puscarie. <{POST_SNAPBACK}> Mai copii ..TOTI MEMBRI CLASEI POLITICE ACTUALE AU FOST COMUNISTI!!....Ce repede uitati cand Base (super presedinte si e tare in oua imi place de el de fapt cred ca e singurul care mai sta in preferintele mele dupa sase luni de la alegerile trecute) deci cand Base zicea intr-una din intalnirile electorale catre Adelu' ca ce blestem ptr. poporul roman sa trebuiasca sa aleaga intre doi comunisti !...Hi hi hi ...Deci lasati-o mai usor cu comunistii in jos in sus samd...Ca toti aui fost ... Asta cu mama comunistii imi aminteste exact de EI (de comunisti adica) cand ii aratau cu degetul pe toti ca sunt capitalisti !....Zau putin discernamant ce draq...La baietii din esicherul politicianist (ca politic nu il mai pot numi) e de fapt o lipsa de al saptelea simt!!.... Link to comment
tyranus Posted July 13, 2005 Share Posted July 13, 2005 Mai copii ..TOTI MEMBRI CLASEI POLITICE ACTUALE AU FOST COMUNISTI!!....Ce repede uitati cand Base (super presedinte si e tare in oua imi place de el de fapt cred ca e singurul care mai sta in preferintele mele dupa sase luni de la alegerile trecute) deci cand Base zicea intr-una din intalnirile electorale catre Adelu' ca ce blestem ptr. poporul roman sa trebuiasca sa aleaga intre doi comunisti !...Hi hi hi ...Deci lasati-o mai usor cu comunistii in jos in sus samd...Ca toti aui fost ... Asta cu mama comunistii imi aminteste exact de EI (de comunisti adica) cand ii aratau cu degetul pe toti ca sunt capitalisti !....Zau putin discernamant ce draq...La baietii din esicherul politicianist (ca politic nu il mai pot numi) e de fapt o lipsa de al saptelea simt!!.... <{POST_SNAPBACK}> > Q.E.D > Link to comment
Leutzu Posted July 13, 2005 Author Share Posted July 13, 2005 Previziuni despre viitor prevad ca primul ministru va fii nimeni altul decat Stolo... Link to comment
florinbad Posted July 14, 2005 Share Posted July 14, 2005 Iar Zalmoxis (sau Dionisos, pe alte forumuri auto > ) se va înscrie în PSD si va salva tara de la dezastru! Bine ai revenit, Zeule! Ma plictiseam pe aici, pe la Cafenea! Link to comment
dann Posted July 14, 2005 Share Posted July 14, 2005 din revista presei de adineaori, se pare ca tariceanu continua cu demisia. ar fi chiar culmea... Link to comment
Recommended Posts