gabi2pac Posted January 21, 2011 Share Posted January 21, 2011 salut intrebarea este urmatoarea : am cumparat 8 buc culbutori cielo SOHC ,dintre acestia 5 au stantat pe ei C10 si 3 C9 stie cineva ce inseamna asta ??? cumva se refera acestea la diferente de cote ??? mentionez ca la magazin am fost asigurat ca sunt identici !!! va multumesc Link to comment
gabi2pac Posted January 26, 2011 Author Share Posted January 26, 2011 bieti stie careva ??? pls salut intrebarea este urmatoarea : am cumparat 8 buc culbutori cielo SOHC ,dintre acestia 5 au stantat pe ei C10 si 3 C9 stie cineva ce inseamna asta ??? cumva se refera acestea la diferente de cote ??? mentionez ca la magazin am fost asigurat ca sunt identici !!! va multumesc Link to comment
alexinno Posted July 9, 2011 Share Posted July 9, 2011 (edited) Stie cineva ce diametru are talerul rotativ de la coada supapelor la Cielo? Imi tb pt a-mi confectiona o presa.Tnx Edited July 9, 2011 by alexinno Link to comment
Viktor Posted July 9, 2011 Share Posted July 9, 2011 Poate foloseste si altcuiva, 28mm la exterior. Link to comment
tolin Posted July 9, 2011 Share Posted July 9, 2011 CULBUTÓR, culbutoare, s. n. 1. Basculator. 2. Element al mecanismului de distribuție, format dintr-o pârghie articulată care transmite mișcarea de la arborele cu came la supapele unui motor cu ardere internă. – Din fr. culbuteur. Link to comment
danutx Posted July 19, 2011 Share Posted July 19, 2011 CULBUTÓR, culbutoare, s. n. 1. Basculator. 2. Element al mecanismului de distribuție, format dintr-o pârghie articulată care transmite mișcarea de la arborele cu came la supapele unui motor cu ardere internă. – Din fr. culbuteur. Cat ai stat sa cauti forma corecta mai bine cautai un raspuns pentru problema omului ... PS: Va rog sa stergeti mesajele offtopic, multumesc ! Link to comment
Recommended Posts