FLEX Posted April 8, 2004 Share Posted April 8, 2004 Deoarece pina miercurea viitoare nu ne mai intilnim pe aici, va urez tututror un Paste fericit si linistit! fie ca pacea pascala sa va scoata un pic din stresul zilnic in care ne ducem cu totii existenta! Paste fericit! Link to comment
iuzar Posted April 9, 2004 Share Posted April 9, 2004 Sar'mina, Felix! Si eu aterizez tot miercuri asa ca va dpresc si eu un [color="red">Paste fericit![/color] Link to comment
brusli Posted April 9, 2004 Share Posted April 9, 2004 sint de acord cu ce spuneti voi. Link to comment
strumfuadi Posted April 9, 2004 Share Posted April 9, 2004 Pace in suflet shi in familie va urez! Link to comment
emi2009 Posted April 9, 2004 Share Posted April 9, 2004 Va doresc din toata inima un Paste fericit, alaturi de cei dragi! Fie ca Dumnezeu sa fie cu voi si sa va poarte intre bratele sale datatoare de viata si de lumina! Link to comment
zalmoxis Posted April 9, 2004 Share Posted April 9, 2004 Mai sa aveti parte de sanatate si de restul tot ce-i bun!..... Sa bem si un pahar de vin duminica ptr. clubuletzul asta simpatic...Mai si joi la urmatorul meeting venim cu cate trei oua?!?!...... Hai La Multzi Ani!!.... Link to comment
iuzar Posted April 9, 2004 Share Posted April 9, 2004 Pai atunci pun si eu poza. Paste Fericit!!! Link to comment
VIPER Posted April 9, 2004 Share Posted April 9, 2004 Fie ca Lumina Invierii Domnului Iisus Hristos sa va umple inimile si casele de bucurie, fericire si bunastare! Va doresc tuturor un Paste Fericit si sa ne re-vedem cu bine! Dragos Link to comment
NFS Posted April 9, 2004 Share Posted April 9, 2004 Fie ca Sfintele Sarbatori Pascale sa va aduca liniste sufleteasca si belsug in case. Un Paste Fericit tuturor alaturi de cei dragi! Link to comment
Shenck Posted April 9, 2004 Share Posted April 9, 2004 Paste fericit si MULTA SANATATE! Link to comment
alx Posted April 9, 2004 Share Posted April 9, 2004 Sarbatori Fericite si din partea mea! "> Link to comment
pui de drac Posted April 9, 2004 Share Posted April 9, 2004 mai,subscriu si eu aici..sa va dea Dumnezeu tot ce va doriti..in fond,cam asta-i reteta fericirii...sa aveti grija de voi,nu trageti prea tare de volan..in linie dreapta puteti accelera cat vreti,fiti doar cu ochii la strada...inca o data Sarbatori Fericite.. Link to comment
Recommended Posts