Senna Posted January 24, 2011 Share Posted January 24, 2011 Un secol si un sfert de cand s-a nascut trasura fara cai. Intre timp lucrurile au evoluat dramatic. Iar un rol vital in aceasta evolutie a fost jucat de Mercedes. Pozele cu texte vorbesc de la sine. © Promotor nr.77 Link to comment
lauamd Posted January 24, 2011 Share Posted January 24, 2011 Dacă tot ai adus vorba aş ţine să spun că şi noi am fost prezenţi în această istorie probabil cel mai cunoscut fiind inginerul Aurel Perşu cu primul automobil aerodinamic construit. Despre Aurel Persu Şi pentru că în articol se aminteşte de Senna aş ţine să spun că cu multă vreme în urmă am avut un pilot excepţional,cel mai mare al României Petre Crtistea : My link Link to comment
Senna Posted January 24, 2011 Author Share Posted January 24, 2011 Da, stiu masina aero a lui Persu, am admirat-o si chiar m-am suit in ea la Muzeul Tehnic Leonida din capitala. Doar ca era mult mai lenta decat Mercedes W125 A fost bun Petre Cristea, chiar peste nepotului lui in viata, Horatiu Link to comment
elprypas Posted January 24, 2011 Share Posted January 24, 2011 Senna firar mercedesul tau de ras ca m-ai capiat cu el Link to comment
Senna Posted January 24, 2011 Author Share Posted January 24, 2011 Cred ca v-am capiat pe toti Link to comment
EM!L Posted January 26, 2011 Share Posted January 26, 2011 Şi pentru că în articol se aminteşte de Senna aş ţine să spun că cu multă vreme în urmă am avut un pilot excepţional,cel mai mare al României Petre Crtistea My link http://www.gmclub.ro...post__p__338548 Link to comment
Senna Posted February 7, 2011 Author Share Posted February 7, 2011 Reclama Aniversare Mercedes, numai buna pt Devoratorul de Publicitate http://www.youtube.com/user/eMercedesBenzVideo 2 Link to comment
Recommended Posts