adycez Posted January 25, 2011 Share Posted January 25, 2011 Dupa acum spune si titlul vreau ceva fabricat dupa 2000. Am avut Cielo, iar cind mi-am luat Logan-ul l-am vindut - acum imi pare rau - era ff bun ca a doua masina in casa. Asa ca dupa lungi discutii cu consoarta am luat decizia sa mai luam o masinuta. Banii nu sunt prea multi (max. 8.000 RON) asa ca nu sariti cu preturi mari Plus ca nu prea am cum sa ma deplasz prea departe, deci de preferat in judetele Bacau, Neamt, Vrancea, eventual Vaslui. Nu strimb din nas daca e un Cielo cu GPL omologat si are si cutie hidramata, chiar daca e din 1999 si e non-euro. Link to comment
cristipa Posted February 3, 2011 Share Posted February 3, 2011 Dupa acum spune si titlul vreau ceva fabricat dupa 2000. Am avut Cielo, iar cind mi-am luat Logan-ul l-am vindut - acum imi pare rau - era ff bun ca a doua masina in casa. Asa ca dupa lungi discutii cu consoarta am luat decizia sa mai luam o masinuta. Banii nu sunt prea multi (max. 8.000 RON) asa ca nu sariti cu preturi mari Plus ca nu prea am cum sa ma deplasz prea departe, deci de preferat in judetele Bacau, Neamt, Vrancea, eventual Vaslui. Nu strimb din nas daca e un Cielo cu GPL omologat si are si cutie hidramata, chiar daca e din 1999 si e non-euro. eu am un Matiz Aprilie 2007 -AC -Faruri de ceata -Instalatie Audio Becker -Inchidere Centralizata independenta de alarma (merge si daca nu folosesti alarma...) -Alarma cu pager -set complet roti de iarna ...vezi ca am anuntul mai jos Link to comment
adycez Posted February 3, 2011 Author Share Posted February 3, 2011 (edited) eu am un Matiz Aprilie 2007 -AC -Faruri de ceata -Instalatie Audio Becker -Inchidere Centralizata independenta de alarma (merge si daca nu folosesti alarma...) -Alarma cu pager -set complet roti de iarna ...vezi ca am anuntul mai jos Una la mina esti in Bucuresti si e un pic cam departe (300 km) si in al doilea rind cred ca nu stii care e cursul RON/EUR la ora actuala - 8.000 RON nu prea au cum sa se apropie de 3.000 EUR (bun ar fi asa un curs - as termina si eu creditele mai repede ) Edited February 3, 2011 by adycez Link to comment
adycez Posted March 21, 2011 Author Share Posted March 21, 2011 Se poate inchide. Am gasit ceea ce sper sa fie si bun. Link to comment
Recommended Posts