Ami Posted February 4, 2011 Author Share Posted February 4, 2011 (edited) Cu scuzele de rigoare, la cat frig inghitisem in cursul zilei, seara nu m-am mai dat dusa de acasa... Edited February 4, 2011 by Ami Link to comment
Senna Posted February 4, 2011 Share Posted February 4, 2011 @big2shae N-am mai ajuns caci joia este si zi de hochei, deci am mers pe Patinuar National si am jucat super pe toata gheata, 12 crose. Mai e putin si se termina sezonul si eu nu atinsesem inca gheata "> Pe sapt viitoare, vin la 8 si la 9:45 o intind iar la ciomageala Link to comment
big2shae Posted February 4, 2011 Share Posted February 4, 2011 Pe sapt viitoare, vin la 8 si la 9:45 o intind Pai si unde-ar mai fi distractia? Fara tine degeaba e joi... Eu nu ajung saptamana viitoare, plec pe plaiurile moldave Link to comment
Senna Posted February 6, 2011 Share Posted February 6, 2011 Frate, nimeni nu e neinlocuit! Am constatat ca dupa hochei dorm ca un prunc asa ca i-am dat prioritate, iar in subsidiar imi taie si cheful de alcohol, asa ca ma intelegeti voi! Link to comment
Recommended Posts