silviustel Posted January 28, 2011 Share Posted January 28, 2011 Vand un set de 2 bare de portbagaj de plafon pentru Nubira I/II marca ATERA, made in Germany. Este nedesfacut, nefolosit, in cutia lui originala. Pretul este de 250 de lei, foarte usor discutabil. Contact aici, pe PM sau, mai sigur, la 0766.20.53.54. Link to comment
Mircea Posted January 29, 2011 Share Posted January 29, 2011 Sunt exclusiv pentru Nubira 1/2 sau merg si pe alte vehicule, in speta pe Lacetti? Link to comment
silviustel Posted January 29, 2011 Author Share Posted January 29, 2011 (edited) Nu stiu ce sa zic, pe eticheta scrie doar Nubira, incepand cu 1997, e posibil sa nu se potriveasca pentru Lacetti, nu stiu daca are prinderile de capota identice cu Nubira. Ce stiu este ca sunt de o calitate excelenta, Atera fiind un poroducator de top pe piata germana, pretul lor cand le-am cumparat eu a fost obscen , mai ales ca nu le-am mai folosit. Edited January 29, 2011 by silviustel Link to comment
silviustel Posted February 17, 2011 Author Share Posted February 17, 2011 5% reducere. Link to comment
Recommended Posts