alexandrustefan2009 Posted February 11, 2011 Share Posted February 11, 2011 Salut la toata lumea ,am un cielo din 2003 motor dohc 16 v ,la care obisnuiam iarna sai pun un carton in fata radiatorului pentru a se incalzi apa mai repede, fara sami dau seama lam uitat si cand sa incalzit afara ,pana miam dat seama mia fiert motorul ,de atunci se aude o bataie usoara cand se incalzeste din partea dreapta a masinii . are cineva vreo idee despre ce e vorba. multumesc anticipat Link to comment
sergiuhusca Posted February 11, 2011 Share Posted February 11, 2011 Scuza-ma, dar tie nu-ti merge ventilatorul? Link to comment
argon Posted February 11, 2011 Share Posted February 11, 2011 Daca nu circula aer prin radiator la ce ajuta daca merge? Link to comment
alexandrustefan2009 Posted February 12, 2011 Author Share Posted February 12, 2011 salutare la toata lumea ,electroventilatorul mergea continuu dar degeaba nu facea fata ,acum as vrea sa stiu poate a mai patito careva care ar fi consecintele Link to comment
Tommy Posted February 12, 2011 Share Posted February 12, 2011 Primul risc cred ca ar fi sa arzi garnitura de chiuloasa, prima verificare ar fi sa vezi daca nu scoate fum alb. Link to comment
DGT Posted February 12, 2011 Share Posted February 12, 2011 (edited) Bun ,si acum cum am putea noi sa te ajutam? "se aude o bataie usoara cand se incalzeste din partea dreapta a masini".Fiecare , care mai face cate o prostie , da apoi fuga pe forum ca aici e Mama Omida!Da niste date mai concrete! Edited February 12, 2011 by DGT Link to comment
Recommended Posts